GSC Haber Dursun Özbek: "TFF, Galatasaray nefretiyle yönetiliyor"

Fifa'ya şikayet edebileceğimiz tek konu hainin sözleşmesi olabilir. O konuda anlamadığım bir boş vermişlik var bizim yönetiminde.

Diğer konu ise Tff nin tavrını ve nefretini gösteren Fifa'ya sunabileceğin somut kanıtın yok. Fifa'nın çok umurunda olur da incelemeye alır sanki Türk futbolundaki yozlaşmış yönetimi.

Hepsini geçtim bizim başkanımız çıkıp aramızdaki konuşmaları açıklayacakmış, sakın açıklama olay büyümesin diyor ne şikayeti ne Fifa'sı.

Fifa'ya şikayet edebileceğimiz tek konu hainin sözleşmesi olabilir. O konuda anlamadığım bir boş vermişlik var bizim yönetiminde.

Diğer konu ise Tff nin tavrını ve nefretini gösteren Fifa'ya sunabileceğin somut kanıtın yok. Fifa'nın çok umurunda olur da incelemeye alır sanki Türk futbolundaki yozlaşmış yönetim.

Hepsini geçtim bizim başkanımız çıkıp aramızdaki konuşmaları açıklayacakmış, sakın açıklama olay büyümesin diyor ne şikayeti ne Fifa'sı.

Hainoğlu konusunda boş vermişlik yok. Abileri Uefa’da oynamasına izin verilsin diye uyarınca hiç konuşmayan sözde basın sözcümüz bizim maçtan önce çıkıp açıklama yaptı.
Bunlar mı Fifa’ya başvuracak?

Yönetim istifa!

Diğer konu ise Tff nin tavrını ve nefretini gösteren Fifa'ya sunabileceğin somut kanıtın yok. Fifa'nın çok umurunda olur da incelemeye alır sanki Türk futbolundaki yozlaşmış yönetimi.

Emin ol şikayet etmek istersen pek cok şey çıkar, ozellikle hakemlerle alakalı
Ama su doğru haciosmanda dursunda ikiside aynı yolun yolcusu o yuzden aralarındaki konuşmaları ikiside aciklayamaz
Yalnız dursuna kızmaktan ziyade gülüyorum artık herif cok buyuk yalancı
Bugun divanı dinledim aylar sonra eleştiriler gelince nasil delirdi cevap bile veremedi ,akademi inşaatı kac aydır basladi diyor ama daha temel bile yok galiba
Riva icin soru sordular onuda kıvırdı
Altyapi icin eleştiriler geldi hepsini kıvırdı
Eger eleştiriler artarsa bu herif kaçacak gibi duruyor ,cunku alacağını aldı zaten
Yabancı hakem var hakemleri eleştirileri geldi gülüp geçti, yani bu herif tff başkanıyla danışıklı dövüş yapiyor

Türkiye gibi politik bir ülkede ve üstelik rtük'ten musluktan akan suya kadar en tepeden yönetilen bu konjonktürde; Hacıosmanoğlu isimli şahsın gerçekten türk futbolunu yönettiğine ve kendi kararlarıyla hareket ettiğine zerre inanmıyorum.

Kendisi bir kalkan görevi görmektedir. Sermaye sahipleri, kendi çıkarları doğrultusunda gerekli gördüklerinde gerekli müdahaleleri yaparken, tüm oklar Hacıosmanoğlu'na dönüyor, bu paravanın arkasındakiler de rahat rahat işlerini halletmeye devam ediyor.

Elalem enerjisini bir isi nasil daha iyi yapabilirime harcarken biz digerlerini nasil daha asagi cekerime harciyoruz. Boyle de guzide bir ortam mevcut.

Hala dursun denen adamı savunanlar var.Yahu adam Galatasaraylı değil.Reklamın kralını yapmaya gelmiş sözde Galatasaraylı.Hala yok siyeset yok bilmemne ne anlatıyorsunuz arkadaş.Körmüsünüz.Daha yeni çapsız yöneteci güveniyoruz falan diyordu.Ne anlatıyorsunuz siz.Açın artık gözleri gerçekleri görün.
Yaw Dursun Özbek Galatasaraylı. İyide bir insan. Ama pasif işte. Erden Timur u da belkide birileri gönder dedi diye gönderdi böyle pasif işte maalesef. Daha çağdaş bir ülkede iyi bir başkan olurdu ama burda böyle adamlar iş yapamıyo futbolda özellikle konu hak savunmaya gelince. Maalesef bu yönetim döneminde hiçbir ağırlığı kalmadı Galatasaray'ın. Herkes kolayca laf söylüyor. Bunlarda susuyo. Kimseye cevap yok. Sürekli cezalar, haksızlık vs. Ne zaman şampiyonluk gidecek o zaman konuşmaya başlayacaklar. Kimsede tınlamayacak. Taraftar bişey yaparsa yapar ancak. Maalesef üzülerek eleştiriyorum bu yönetimi. Adamlar az buz iş yapmadı şimdi hakkını yemicem. Oshimen filan imkansız işti. Ama gel gelelim madalyonun diğer yüzüne orasıda bir okadar kötü yönetildi ve yönetilmeye devam ediyo

Geri
Üst Alt