Dursun Özbek: "Trabzon'da olaylara karışan; yönetici, futbolcu ve seyircilerin gereken cezayı alması lazım!"

Türk futbolunun hayrına febe çekilmelidir, kendilerini bu konuda destekliyoruz desene başkan !

Super kupa veya fenere ceza bunları geçtim haftalardır kurucu başkanımıza sökülmesi tribünlerde feto rezilliklerine ses cikarilmamasini ne diyorsun? @Hasan Bekir
Açıklamaları attım ceza konusunda açıklama yapmış olaylara karışan taraftar, futbolcu, yöneticiler adil bir şekilde cezalandırılsın demiş. Süper kupa için ilk başta burada okuduğuma göre bana göre hatalı bir açıklama yapmış benim attığım devamındaki 2. açıklamaymış o hatasını orada düzeltmiş. Fetö falan işlerine de direk dava açıyorlar zaten. Ortalık zaten yangın yeriyken olaylar çıktığı ortadayken daha sert açıklamalar yapıp yangına benzin mi dökmeliydi? Yada mesela çok takdir ettiğin(m) Erden Timur sence o olaylardan sonra sert mi konuşurdu yoksa Özbek gibi soft mu konuşurdu? Bence o da Özbek'e benzer açıklamalar yapardı ilk Süper Kupa tarihi açıklamasını dışarda tutarak söylüyorum.

Alinin bunun hakkinda dedikleri dogru muhtemelen araya asam sokup barisalim demistir bu

Mevcut ortamda bundan farklı konuşamazdı arkadaşlar, etmeyin. Muhatabı gibi ağzından köpükler saçarak sağa sola saldırması gerekmiyor. TFF oynanmayacak derse zorla oynanacak değil zaten de başka uygun tarih olmadığı için oynanacaktır...

Açıklamaları attım ceza konusunda açıklama yapmış olaylara karışan taraftar, futbolcu, yöneticiler adil bir şekilde cezalandırılsın demiş. Süper kupa için ilk başta burada okuduğuma göre bana göre hatalı bir açıklama yapmış benim attığım devamındaki 2. açıklamaymış o hatasını orada düzeltmiş. Fetö falan işlerine de direk dava açıyorlar zaten. Ortalık zaten yangın yeriyken olaylar çıktığı ortadayken daha sert açıklamalar yapıp yangına benzin mi dökmeliydi? Yada mesela çok takdir ettiğin(m) Erden Timur sence o olaylardan sonra sert mi konuşurdu yoksa Özbek gibi soft mu konuşurdu? Bence o da ÖZbek'e benzer açıklamalar yapardı ilk Süper Kupa tarihi açıklamasını dışarda tutarak söylüyorum.
Açıklama yapmaktan ziyade, çirkin hareketlerin karşılığının yargı da aranması olumlu bir hamle.

Açıklamaları attım ceza konusunda açıklama yapmış olaylara karışan taraftar, futbolcu, yöneticiler adil bir şekilde cezalandırılsın demiş. Süper kupa için ilk başta burada okuduğuma göre bana göre hatalı bir açıklama yapmış benim attığım devamındaki 2. açıklamaymış o hatasını orada düzeltmiş. Fetö falan işlerine de direk dava açıyorlar zaten. Ortalık zaten yangın yeriyken olaylar çıktığı ortadayken daha sert açıklamalar yapıp yangına benzin mi dökmeliydi? Yada mesela çok takdir ettiğin(m) Erden Timur sence o olaylardan sonra sert mi konuşurdu yoksa Özbek gibi soft mu konuşurdu? Bence o da ÖZbek'e benzer açıklamalar yapardı ilk Süper Kupa tarihi açıklamasını dışarda tutarak söylüyorum.
Ben diğer tüm konuları es geçtim artık haftalardır eleştirim net güya liseli kulüp ama yorumcular dışında 1 tane kulüp üyesinden veya yönetimden ali samiyene küfürler için tek kelime çıkmadı bu ağrıma.gidiyor koç çıktı 3 saat feto rezillikleri yaftaladi enazindan bugün kurucu liderin için 2 kelime et çünkü her stadyumda olmaya başladı bu olay erinç bilican dışında kaale alanda olmadi

"Fenerbahçe'nin ligden çekilmesini, geçmişteki benzer söylemlerinin sonuçlarına istinaden beklemiyorum" demesini beklerdim.

Bu arada super kupa macini oynamak istedigimizi dusunmuyorum, tahminen y.k konusmustur bunu. Trabzonda bunu yapip ceza alacak olanlar kupa macinda ortaligi daha kotu karistirir.
Ali secimleri koz olarak kullanip ortaligi bulandiriyor da, secim sonrasi babasiyla ilk oturumda erdogani ziyarete gider.Eger isyan yada toplumsal bir olay baslatacaksak iste o zaman baslatmaliyiz.
Yeter yani. Şımarık oktaya haddini bildirin

Ben diğer tüm konuları es geçtim artık haftalardır eleştirim net güya liseli kulüp ama yorumcular dışında 1 tane kulüp üyesinden veya yönetimden ali samiyene küfürler için tek kelime çıkmadı bu ağrıma.gidiyor koç çıktı 3 saat feto rezillikleri yaftaladi enazindan bugün kurucu liderin için 2 kelime et çünkü her stadyumda olmaya başladı bu olay erinç bilican dışında kaale alanda olmadi
Bu kurucuya küfür mevzusunu Fb'li ve Bjk'li taraftarlar yapıyor Kasımpaşa maçında da FB'li taraftarlar stada alındı onlar yaptı. Bunları da açıklama yaparak bitiremezsin orada Erinç'te söyledi hukuki mücadele şart. Vereceksin yetkiyi gerekirse ekstra GS'ye üye hukukçulardan kurulu bir kurul yapacaksın oraya vereceksin yetkiyi gerek sosyal medya gerek bu tarz küfürlerde hepsine adli işlem uygulayacaksın ki bunu da yapıyor bildiğim kadarıyla kulüp ama daha geniş çaplı yapmalı kısmına katılıyorum. Bir kere de duyururlarsa daha iyi olur iletişim için.

tepki toplasada TS -FB maçına dair ya da fenerin cezasına dair söz söylememesi bana göre doğru. Kasımpaşa maçındaki küfürlere iki laf etmeliydi ama. Hatta gündem fenerli topçuların sevkleri ve takım cezalarıyken Kasımpaşa sevkini merak ediyoruz diye sadee oraya değinmek daha bile iyi olurdu.

Şu an tantana içinde üstümüze baskı yaptıracak işlere gerek yok.fenerin çekilme etme konusunda "kendi bilecekleri iş" demesi gayet yerinde bana göre. Ne halt yerlerse yesinler bize ne sonuçta.

8 maç var şampiyon olana kadar kendi halimizde takılmak en doğrusu. Ucu bize dokunmadığı sürece kendimizden başka bir şeylere efor ve ilgi harcamak yersiz. Kaldı ki bunlarla uğraşacağımıza yaz trasnferindeki hareketliliğe çalışılmalı daha çok.

tepki toplasada TS -FB maçına dair ya da fenerin cezasına dair söz söylememesi bana göre doğru. Kasımpaşa maçındaki küfürlere iki laf etmeliydi ama. Hatta gündem fenerli topçuların sevkleri ve takım cezalarıyken Kasımpaşa sevkini merak ediyoruz diye sadee oraya değinmek daha bile iyi olurdu.

Şu an tantana içinde üstümüze baskı yaptıracak işlere gerek yok.fenerin çekilme etme konusunda "kendi bilecekleri iş" demesi gayet yerinde bana göre. Ne halt yerlerse yesinler bize ne sonuçta.

9 maç var şampiyon olana kadar kendi halimizde takılmak en doğrusu. Ucu bize dokunmadığı sürece kendimizden başka bir şeylere efor ve ilgi harcamak yersiz.
8 mac

Bu arada super kupa macini oynamak istedigimizi dusunmuyorum, tahminen y.k konusmustur bunu. Trabzonda bunu yapip ceza alacak olanlar kupa macinda ortaligi daha kotu karistirir.
Ali secimleri koz olarak kullanip ortaligi bulandiriyor da, secim sonrasi babasiyla ilk oturumda erdogani ziyarete gider.Eger isyan yada toplumsal bir olay baslatacaksak iste o zaman baslatmaliyiz.
Yeter yani. Şımarık oktaya haddini bildirin
Süper kupa maçında tribünler de yarı yarıya olacak orada çıkabilecek bir olaydan ben de endişeleniyorum şahsen insani olarak. Ali Koç gerçek manada bir proje gibi hareket ediyor itidal şart ama insanların da bir sınırı oluyor umarım bir an önce uzaklaşır Türk futbolundan.

Mevcut ortamda bundan farklı konuşamazdı arkadaşlar, etmeyin. Muhatabı gibi ağzından köpükler saçarak sağa sola saldırması gerekmiyor. TFF oynanmayacak derse zorla oynanacak değil zaten de başka uygun tarih olmadığı için oynanacaktır...
Katilmiyorum. Ya 7 Nisan'da oynariz yada hic oynanmasin demeliydi. Bombayi TFF kucagina birakmaliydi. Cocuk oyuncagi degil bu isler. Ali Koc'un istegiyle tarih belirletirsen, Galatasaray genel kurulu hesabini mutlaka sorar.

Şu olaylar eşiğinde anlamsız bir maç ortaya cikacak. Taraftarsiz sacma sapan bir organizasyon olacak. Bunun en ideali iptal edip bu lanet kupa organizasyonunu ortadan kaldırmak olmaliydi.
Yada milli duygular falan isin icine katmadan paramiza bakariz organizasyonu olup araplardan devam edilecekti.

Federsyon baskaninin ve yonetiminin malligi ayri yana(yusuf günayın oldugu yonetim max bu olur zaten) spor bakani olacak o adam ortalikta yok abi.

Katilmiyorum. Ya 7 Nisan'da oynariz yada hic oynanmasin demeliydi. Bombayi TFF kucagina birakmaliydi. Cocuk oyuncagi degil bu isler. Ali Koc'un istegiyle tarih belirletirsen, Galatasaray genel kurulu hesabini mutlaka sorar.
TFF nin belirleyeceği tarihte oynanacağını kim söyledi? Öyle bir talep gelirse yönetim kurulumuz karar verir dedi adam, daha ne desin?..

Başka bir tarih teklif edilir de biz kabul etmezsek, oynamayız da denir. Adım adım yürür bu işler; seni beni beni baştan tatmin etmeleri gerekmiyor...

O konuda ilk açıklaması dediğin gibi yanlış lakin 2. açıklamasında o yanlışı düzeltiyor. Tarih belli bize gelen bir şey olursa gerekçesi, adaletli olup olmadığına bakar fikrimizi o zaman söyleriz diye düzeltiyor. Burada açıkça belirtiyor aslında sadece Avrupa maçları var diye erteleme olmaz. Ama güvenlik sağlanamama gibi bir şey olursa başka bir toplumsal bir şey olursa zaten mecbur ertelenir ama zaten bundan sonra erteleme de olmaz o maç ya o tarihte oynanır yada iptal edilir başka tarih yok çünkü o maç oynansın diye o tarihteki lig maçları 1 hafta ertelendi neticede.

Şu olaylar eşiğinde anlamsız bir maç ortaya cikacak. Taraftarsiz sacma sapan bir organizasyon olacak. Bunun en ideali iptal edip bu lanet kupa organizasyonunu ortadan kaldırmak olmaliydi.
Yada milli duygular falan isin icine katmadan paramiza bakariz organizasyonu olup araplardan devam edilecekti.

Federsyon baskaninin ve yonetiminin malligi ayri yana(yusuf günayın oldugu yonetim max bu olur zaten) spor bakani olacak o adam ortalikta yok abi.
En kötü Arabistan'da o olaydan sonra maç oynanmayacak 2 kulübün göstermiş olduğu tavrı takdir ediyoruz o yüzden kupa bölünüp iki kulübe yarısı verilecek derdin. Belki bu sayede be yangın ortamını biraz bile olsun yumuşatmış olabilirdin ama bu kadar en basit çözümü bile akıl edemediler.

Geri
Üst Alt