Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.506
- 38.892
- 3.798
Mesajımda savunduğum yer yok ki.Su adami artik savunmamani rica edicem hasancim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajımda savunduğum yer yok ki.Su adami artik savunmamani rica edicem hasancim.
Yaw desene sevklerin takipcisi olacagiz. Vs diye. Istifa etmeli bu
Açıklamayı dinlememiştim eğer açıklama buysa bunun nesi bu kadar eleştirildi anlamadım. Gayet politik normal bir açıklama. Hatta satır aralarında adaleti olacağı, gerekçesi gibi kelimelerle de olumsuz dönüş olacağı belli edilmiş gayet.
Açıklamayı dinlememiştim eğer açıklama buysa bunun nesi bu kadar eleştirildi anlamadım. Gayet politik normal bir açıklama. Hatta satır aralarında adaleti olacağı, gerekçesi gibi kelimelerle de olumsuz dönüş olacağı belli edilmiş gayet.
Var açıklaması attım. Sadece buradan takip etmemek lazım ben de ilk sadece buraya bakıp yazmıştım ama eksik kalabiliyor yada konuşma devam ediyor olabiliyor. Konuşmayı dinleyince bahsettiği gözüküyor. Bu arada bence tüm kulüp başkanlarına uyarı gitmişti o olaylardan sonra daha fazla ortamı gerecek açıklama yapmayın diyeSevkler hakkinda bir aciklama bile yok. Devlet futbol’da gelisen olaylara el atmis belli.
Anladım o zaman ilk yanlış konuştu sonra düzeltti sanırım. Dursun Özbek'in zaten hitabet konusunda kötü olduğu bir gerçek.Ilk once otururken biraz farkli konustu, sonra toplanti bitince toplanti salonundan ayrilmak isterken yine bir kac soru soruldu kendisine orada tekrar konustu.
Dursun Özbek: "Üzerine basa basa söylüyorum Trabzon'da olaylara karışan; yönetici, futbolcu ve seyircilerin her kim varsa adil bir yargılama sonucunda gereken cezayı alması lazım!"Pfdk’nın sevk gününde baskı yapmak için şikebahçeli futbolcuların yaptıklarını konuşması gereken yerde konuştuğu şeylere bak.
Baskı yapmasan tabiki akşama o fanatik fenerlinin başında olduğu pfdk hiçbir futbolcuyu sevk etmese şaşırmam.