Dursun Özbek: "Trabzon'da olaylara karışan; yönetici, futbolcu ve seyircilerin gereken cezayı alması lazım!"

Ananası Ali Koç'un anusuna soktum, küstü ve buluşmayı iptal etti, demiş.

Buarada lig ertelenirde başkana çok pis kızarım.

Karşından her konuştuğunda sana iftira atan kulüp başkanı var senin konuştuğuna bak. Yakışmıyor Gs başkanlığına.

Kendisi benim için yok hükmünde yanagından makas aldıran belediye başkanı öven haklarımız yenirken sessiz kalan hala ve hala hakkımızı savunmayan biridir tez zamanda kurtulmamız gerekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaw desene sevklerin takipcisi olacagiz. Vs diye. Istifa etmeli bu

Açıklamayı dinlememiştim eğer açıklama buysa bunun nesi bu kadar eleştirildi anlamadım. Gayet politik normal bir açıklama. Hatta satır aralarında adaleti olacağı, gerekçesi gibi kelimelerle de olumsuz dönüş olacağı belli edilmiş gayet.

Sevkler hakkinda bir aciklama bile yok. Devlet futbol’da gelisen olaylara el atmis belli.

Açıklamayı dinlememiştim eğer açıklama buysa bunun nesi bu kadar eleştirildi anlamadım. Gayet politik normal bir açıklama. Hatta satır aralarında adaleti olacağı, gerekçesi gibi kelimelerle de olumsuz dönüş olacağı belli edilmiş gayet.

Öncesinde farklı konuştu, tff karar verir ülke futbolunun hayrına olacak konularda destek veririz dedi. Bu sonrası.

Ilk once otururken biraz farkli konustu, sonra toplanti bitince toplanti salonundan ayrilmak isterken yine bir kac soru soruldu kendisine orada tekrar konustu.

Sevkler hakkinda bir aciklama bile yok. Devlet futbol’da gelisen olaylara el atmis belli.
Var açıklaması attım. Sadece buradan takip etmemek lazım ben de ilk sadece buraya bakıp yazmıştım ama eksik kalabiliyor yada konuşma devam ediyor olabiliyor. Konuşmayı dinleyince bahsettiği gözüküyor. Bu arada bence tüm kulüp başkanlarına uyarı gitmişti o olaylardan sonra daha fazla ortamı gerecek açıklama yapmayın diye

Dursun Özbek: "Üzerine basa basa söylüyorum Trabzon'da olaylara karışan; yönetici, futbolcu ve seyircilerin her kim varsa adil bir yargılama sonucunda gereken cezayı alması lazım!"

Ilk once otururken biraz farkli konustu, sonra toplanti bitince toplanti salonundan ayrilmak isterken yine bir kac soru soruldu kendisine orada tekrar konustu.
Anladım o zaman ilk yanlış konuştu sonra düzeltti sanırım. Dursun Özbek'in zaten hitabet konusunda kötü olduğu bir gerçek.

Pfdk’nın sevk gününde baskı yapmak için şikebahçeli futbolcuların yaptıklarını konuşması gereken yerde konuştuğu şeylere bak.
Baskı yapmasan tabiki akşama o fanatik fenerlinin başında olduğu pfdk hiçbir futbolcuyu sevk etmese şaşırmam.

Pfdk’nın sevk gününde baskı yapmak için şikebahçeli futbolcuların yaptıklarını konuşması gereken yerde konuştuğu şeylere bak.
Baskı yapmasan tabiki akşama o fanatik fenerlinin başında olduğu pfdk hiçbir futbolcuyu sevk etmese şaşırmam.
Dursun Özbek: "Üzerine basa basa söylüyorum Trabzon'da olaylara karışan; yönetici, futbolcu ve seyircilerin her kim varsa adil bir yargılama sonucunda gereken cezayı alması lazım!"

Super kupa veya fenere ceza bunları geçtim haftalardır kurucu başkanımıza sökülmesi tribünlerde feto rezilliklerine ses cikarilmamasini ne diyorsun? @Hasan Bekir

Geri
Üst Alt