- 6 Eylül 2014
- 95.585
- 66.027
- 4.608
Istifa et ozaman, ne işin var burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istifa et ozaman, ne işin var burda
Hayirdir Dursun ?
Biz ankaragucu stadinda oynamayalim sakatlik riski yuksek dedigimizde tum Turkiye ayaga kalkti hayir o mac o statta oynanacak diye , bu mac mecbur oynanacak !
İkili oynuyor derken nasıl ikili oynuyoruz acaba? Fb ile karıştırdın herhalde zira bu günde Özbek'in dediği gibi bu olayların çıkışının en başına bakmak lazım yapılan kim ortamı germiş sonra germemiş gibi davranmış Özbek ve Galatasaray'ın olmadığı kesin.O yüzden ciddiye alınmıyoruz.
Şimdide herşeyi yaparlar kenara çekilirler moduna girdik.
Taraftarı rezil ediyosunuz, bi duruşunuz olsun. Herifler senin kulübüne fetö diyo terör diyo bunlar hala ikili oynuyo. Ya bıktım ben bunların böyle iki yüzlü hareketlerinden.
İkili oynuyor derken nasıl ikili oynuyoruz acaba? Fb ile karıştırdın herhalde zira bu günde Özbek'in dediği gibi bu olayların çıkışının en başına bakmak lazım yapılan kim ortamı germiş sonra germemiş gibi davranmış Özbek ve Galatasaray'ın olmadığı kesin.
Evet benim tepkim bu. Açıklamalarını eleştirebilirsin senin düşüncendir ama ikili davrandı falan nerede ikili davranmış? Ortamı geren Dursun Özbek veya herhangi bir GS'li yönetici değil. Olaylar olmuşken ortalık yangın yeriyken bu yangına benzin dökmemiş bana göre ilk erteleme ile ilgili açıklaması dışında yanlış bir açıklaması yok sana göre vardır dediğim gibi ona da saygı duyarım ama ikili oynadı diyemezsin olayları bu noktaya getiren ortamı bu kadar geren açıklamalar yapıp hiç bir şey yapmamışı gibi takılan ne Dursun Özbek nede bir başka GS'li yönetim değil bunu yapanlar belli.Yav he kardeşim fb ile karıştırdım
Taraftar götünü yırtıyo senin tepkin bu mu
Onun ilgili şikayette bulundular diye biliyorum. Ama bunu resmi olarakta açıklasalar iyi olurdu.Eleştrinin de bir sınırı vardır. Sanki ortalığı karıştıran namussuzluk yapan Dursun Özbek'miş gibi davranıyorsunuz.
Benim tek takıldığım o namussuz herifle ilgili tek bir açıklama yapmaması. Hiçbir şey olmasa bu kadar insana iftira atmanın hesabını Yargı'da verecek falan demesini beklerdim.