Dursun Özbek: "Trabzon'da olaylara karışan; yönetici, futbolcu ve seyircilerin gereken cezayı alması lazım!"

Istifa et ozaman, ne işin var burda
images (49).webp

Başkan bugün cümleleri yanlis seçti tff kulüplerin onayı Oluru olmadan kendi kendine erteleme kararı alamaz demeliydi net olarak

Minnoşa bağlamış bizi yine. Ya Başkan anlıyorum iyi niyet falanda olmuyor işte. Çalışmıyor işlemiyor.

İki çimle edeceksin:
1- kupa belirtilen saat ve stadda oynananacak
2- Olayları ve verilecek cezaların takipçisi olacağız. Bizim güvenliğimiz içinde bu oyuncuların sahada olması sonraki maçlar için tehdit. En ağır cezayı alması lazım gerek TS’nin gerekse taraftarı darp eden futbolcuların. Hatta adli makamları da incelemeye davet ediyorum.

Bu kadar abi. Ne anlatıyorsun itidal sakinlik barış kuşlar böcekler…

Sen baskı mi yiyorsun hayırdır abi? Türk futbolunun hayrını biz mi koruyacağız?

Hayirdir Dursun ?

Biz ankaragucu stadinda oynamayalim sakatlik riski yuksek dedigimizde tum Turkiye ayaga kalkti hayir o mac o statta oynanacak diye , bu mac mecbur oynanacak !

Biz önemli Avrupa maçlarımız öncesinde yanılmıyorsam iki bejeke derbisi oynadık bir de fenev ile vakti zamanında birkaç kere. Kıçı kırık düşük seviye bir kupa maçı ertelemeye yeşil ışık yakmak saçmalıktır. Bu yönetim gerçekten yapamıyor.

senin yüzünü okşayanlar yarın fener şampiyon olacak derse ona bile evet dersin!!

Dursun Özbek: "Süper Kupa finali için TFF bir tarih açıkladı. Bütün hazırlıklar buna göre yapıldı. Bundan sonraki gelişmelerle ilgili TFF'den bize iletilen farklı bir çağrı yok. Bize 7 Nisan'da maçın Urfa'da oynanacağı iletildi. Farklı bir talep gelirse değerlendiririz."

O yüzden ciddiye alınmıyoruz.

Şimdide herşeyi yaparlar kenara çekilirler moduna girdik.

Taraftarı rezil ediyosunuz, bi duruşunuz olsun. Herifler senin kulübüne fetö diyo terör diyo bunlar hala ikili oynuyo. Ya bıktım ben bunların böyle iki yüzlü hareketlerinden.

O yüzden ciddiye alınmıyoruz.

Şimdide herşeyi yaparlar kenara çekilirler moduna girdik.

Taraftarı rezil ediyosunuz, bi duruşunuz olsun. Herifler senin kulübüne fetö diyo terör diyo bunlar hala ikili oynuyo. Ya bıktım ben bunların böyle iki yüzlü hareketlerinden.
İkili oynuyor derken nasıl ikili oynuyoruz acaba? Fb ile karıştırdın herhalde zira bu günde Özbek'in dediği gibi bu olayların çıkışının en başına bakmak lazım yapılan kim ortamı germiş sonra germemiş gibi davranmış Özbek ve Galatasaray'ın olmadığı kesin.

İkili oynuyor derken nasıl ikili oynuyoruz acaba? Fb ile karıştırdın herhalde zira bu günde Özbek'in dediği gibi bu olayların çıkışının en başına bakmak lazım yapılan kim ortamı germiş sonra germemiş gibi davranmış Özbek ve Galatasaray'ın olmadığı kesin.

Yav he kardeşim fb ile karıştırdım
Taraftar götünü yırtıyo senin tepkin bu mu

Bu kişilerin kendi hür iradeleriyle mi konuştuğunu mu sanıyorsunuz .Önlerine verilen metinden konuşmalarını yapıyorlar.

Yav he kardeşim fb ile karıştırdım
Taraftar götünü yırtıyo senin tepkin bu mu
Evet benim tepkim bu. Açıklamalarını eleştirebilirsin senin düşüncendir ama ikili davrandı falan nerede ikili davranmış? Ortamı geren Dursun Özbek veya herhangi bir GS'li yönetici değil. Olaylar olmuşken ortalık yangın yeriyken bu yangına benzin dökmemiş bana göre ilk erteleme ile ilgili açıklaması dışında yanlış bir açıklaması yok sana göre vardır dediğim gibi ona da saygı duyarım ama ikili oynadı diyemezsin olayları bu noktaya getiren ortamı bu kadar geren açıklamalar yapıp hiç bir şey yapmamışı gibi takılan ne Dursun Özbek nede bir başka GS'li yönetim değil bunu yapanlar belli.

Dursun Özbek: "Olayları yabancı hakem seviyesine indirmek son derece yanlış."

Bari bu konu hakkında konuşup sıçmasaydın, Erden Timur daha 2 gün önce konu hakkında yapılabilecek en güzel konuşmayı yapmış ne diye üstüne söz söylüyosun

R yapar gibi saçma sapan ne olduğu belli olmayan bi açıklama.

Eleştrinin de bir sınırı vardır. Sanki ortalığı karıştıran namussuzluk yapan Dursun Özbek'miş gibi davranıyorsunuz.

Benim tek takıldığım o namussuz herifle ilgili tek bir açıklama yapmaması. Hiçbir şey olmasa bu kadar insana iftira atmanın hesabını Yargı'da verecek falan demesini beklerdim.

Eleştrinin de bir sınırı vardır. Sanki ortalığı karıştıran namussuzluk yapan Dursun Özbek'miş gibi davranıyorsunuz.

Benim tek takıldığım o namussuz herifle ilgili tek bir açıklama yapmaması. Hiçbir şey olmasa bu kadar insana iftira atmanın hesabını Yargı'da verecek falan demesini beklerdim.
Onun ilgili şikayette bulundular diye biliyorum. Ama bunu resmi olarakta açıklasalar iyi olurdu.

Koç denen herif tüm camiana fetöcü diyor sen yine sevgi pıtırcığı açıklamaları yapmışsın. Bunun üstüne tff şimdi süper kupa maçını şilecilerin istediği bir tarihe ertelese ve oyuncularına sevk çıkmasa vallahi haklı adamlar.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sondaki cümleye ne gerek vardı başkan? Ankaragücü maçında gül mü atıyorlardı bize? Kasımpaşa maçında yemediğimiz küfür kalmadı. Taraf olmak bizim işimiz değil. Olacaksakta olacağımız taraf şikecilerin tarafı değil.

Yaw hadi klub olarak disarisiyla komunikasyonunuz sifir bari kendi aranizda bir ikilem olmasin. Biri muz diyo digeri buz.

Geri
Üst Alt