Dursun Özbek: "Transfer dönemi bitince birinci, ikinci ve üçüncü kaptanlar belirlenecek"

Geçen hafta: Kerem evladımız kaptanımız
Dün Kerem : kaptanlığım alındı ama her şeyimi vereceğim galatasaraya
Bugün : transfer sonunda kaptanlık belli olur - formamız değerlidir.

lan 30 M eu maçınız var - açıklama yapmayı bilmiyorsanızda "okan hocamıza sorun - takım onun kontrolünde , bziden daha iyi yanıtlar" dersin geçersin.

içi boş laflar.

Kaptanlığını almışınız yav işte adamın, daha ne laf yapıyon? Transferle ne alakası var bunun?

Kaptanlık olayında yerine birisi gelene kadar mevcut olan bakar transfer sezonu bitene kadar kaptansız mı çıkacağız bu mantıkta ... Yaptıkları açıklamalar çok amatörce gördüğüm anda kapatıyorum son zamanlarda iyice soğuttular insanı ...

Kulübü ne hale getirdiler 3 ayda

Böyle rezil bir baskan ve yönetim görülmemistir

Istifa edin ulan

Lafı eveliyor geveliyor asla sorulara cevap vermiyor.
ve ucuz bir mantıkta yaklaşım var .

yani trasnfer görüşmesindedir - çok bulaştırmayalım diye kısa değinir geçersin falan anlarızda - 10 günde 50 tane farklı bakış var.

topçunun kendisi Emo ingilizler gibi ya gidiyorum, ya her şey gs , ya kapaanlığım gitti ama büyükgsliyim demeci veriyor ve yönetimden bağımsız yaptığı belli.

başlı başına dağınıklık var- 238297 tane sportif yöneticisi var 1 tanesi bile takımla ilgilenmiyor içişlerde belliki.

Gönderecekseniz gönderin madem. Bu tip işlere girerek takıma zarar veriyorsunuz.

adamlar sinsilikte dünya markası. ne ali koç'a laf ederler, ne fener tweetçisi şikeci hakemlere, dayak yer otururlar, küfür yer sırıtırlar, haklarında yolsuzluk iddaası çıkar mesaj vermek istedikleri heriflere gövde gösterisi yaparlar. şimdi de kerem mevzusuna kafayı kuma gömmüşler. diyemiyolar ki devre arası kaptanın yapmaması gereken bi olay yaşandı, biz de onu yeniden futbolcumuz olarak kazanmaya çalışıyoruz diye. adam akıllı açıkla nolduğunu insanlar kerem'in arkasında mı duracak galatasaray'ın mı acaba.

akıllı olmayı anlarım, biraz kurnaz-sinsi olmaya da varım ama bu kadar büyük takım yönetip bu kadar ödlek olmanın mazereti yok. demek ki sen iş hayatında da yaptığın işten çok boynunu eğdiğin kadar, her şeye göz yumduğun kadar varsın. kazandığın paranın da bi ehemmiyeti yok, oturduğun koltuğun, gururla zikrettiğin unvanın da. bir an önce kendinize gelin yoksa bu galatasaray taraftarı daha önce de antrenmanlı olduğunuz üzere sizi tepetaklak indirmeyi de bilir.

bu adam niye net konuşamıyor abi, sürekli sorulan soruların etrafından dolaşıyor.

Her yeni bir gün skandal açıklamalar geliyor. Erden timur bu takımın bel kemigimis.

Bilet konusunda siz suçluları bulun önüme koyun diyor. Biz bilet alamıyoruz. Karaborsada şov yapıyorlar acik açık satış yapıyorlar. Bu hesaplar belli. Istesen bulursun ama işinize geliyor.

büyük bir başkan sorunumuz var gibi görünüyor

en tepedeki adam yönetemeyince kimse işini düzgün yapmaz

her iş yerinde kurumda böyledir bu

Kaptanlık falan nedir abi çözülmeyecek bir konu sanki. 2 dakikada halledersin.

Young Boys'a elenip ŞL'ye veda edersek ne yönetim kalsın ve Hoca kalsın. Hepsi istifasını versin. Bu konu bu kadar net, bıraksınlar kaptanlığı falan.

Geri
Üst Alt