Dursun Özbek: "Transfer dönemi bitince birinci, ikinci ve üçüncü kaptanlar belirlenecek"

Kaptanlık falan nedir abi çözülmeyecek bir konu sanki. 2 dakikada halledersin.

Young Boys'a elenip ŞL'ye veda edersek ne yönetim kalsın ve Hoca kalsın. Hepsi istifasını versin. Bu konu bu kadar net, bıraksınlar kaptanlığı falan.

bu konu çok net bence

young boysa elendiğimizde hoca istifasını vermeli ve yönetim de kongre kararı almalı

yav kerem bu şeytanın uşaklarının önüne verdi bir kaptanlık lafı. bunlarda kullanıp duruyorlar.

ismail-abi-leyla-ile-mecnun.gif

transfer bitince ilk kaptan Sara olma ihtimali var sanki .

valla bu kadar evirip çevrilip abzürt yaklaşımı becermek ayrı bir skill.

Ne kadar çok sorun var... Kısa süre içerisinde bu sorunlar çözülecek gibi durmuyor. En fazla sezon ortasına kadar kalabilirsiniz ki o da futbolda acayip bir sıkıntı yaşanmaz ise... Olaylar düzelir mi diye bekliyordum ama her gün farklı bir sorun yaşanmaya başlayınca görüyorum ki olmayacak. Galatasaray içerisnde Galatasaray ı bitirmeye çalışanlar olduğu belli...

Yönetimin çapı belli, Allah tez zamanda başımızdan alsın da Keremin açıklama yapmasına ne gerek vardı, kaptanlığın alındıysa bunu yönetim söyler, keremin işi mi bu. Disiplinsizlik hat safhada.

Bu adama hayranım ya. Tek ayak üstünde kaç yalan söylüyor. Azıcık cesaretli olun, diyin ki kerem şunu yaptı ondan kaptanlığı alındı. Zaha şunu yaptı ondan mobing yapıyoruz. Eldeki bombayı bı oraya bı buraya atıyorlar. Hiçbir şey yokken kerem bir açıklama yapıyorsa da sen fazla simardin diyin alın kenara. Dingo gibi yönetmeyi ahirinizi

Cayır cayır karaborsa bilet satılıyor. En fazlada bizim takımda var. Normal taraftar bilet alamıyor. Mutlaka kulübün içinden birilerinin parmağı var bu işte öyle dışarıdan olacak iş değil. Fatih'i sevmem ama bence bu konuda doğru söylüyor. Onun kulağı kesiktir.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rezil herifler hepiniz defolup gidin

Fm'de kaptanlığı alınınca yangın yerine düşüren, ortalığı birbirine katan tiplere benzedi iyice. Umarım güzel para kazandırıp ayrılır artık. Her hafta kerem aşağı kerem yukarı duymaktan bıktık

Kaos evet iyidir severiz genelde bize yarar
ama bu kaosu gecti artik rezillik boyutuna ulasti
bu seneden bir beklentimde kalmadi
Young boysu gecip parayi alsak yeter
Gerisi bos bu yonetimle takimdan ne koy olur ne kasaba

Uzun süredir bir yönetimden bu kadar iğrenmemiştim.

Transfer dönemi bitimiyle takım kaptanlığı seçiminin ne alakası var? Çocuk mu kandırıyorsunuz. O zaman takımda şuan kaptanlık bandını takanlar yalandan mı takıyor? Bu açıklamadan Kerem gidiyor anlamı çıkar ama gelen soruyu da kem küm yaparak geçiştirmiş.

Soyunma odasındaki olayı saldınız medyaya Kerem gitsin Rusya'ya diye, gitmeyince ne yapacağınızı şaşırdınız. Hatta o olay ile taraftar ile bağı zaten iyi değil, tümüyle kopar diye düşünülürken ters tepti.

Kerem'in yönetimden önce açıklaması yanlış kaptan değilim artık diye fakat bu yönetimin süreçteki beceriksizliğini, niyetini ve taraftarı saf yerine koymasını değiştirmiyor.

15 eylüle kadar oteledin, o zaman da keremi seçme veya sevmeme durumunda hangi yalanı söyleyeceksin acaba?

Geri
Üst Alt