Dursun Özbek, TRT Spor'a Konuk Oldu!

Şimdi siz ciddi ciddi bu adamın transfer haberi vereceğini sanıyorsunuz hee ?

Hatta kap gelecek yayında falan ?

Lan en fazla.o işle arkadaşlar ilgileniyor pzt bombalar patlıyor der bu hala öğrenemediniz mi

Dursun Özbek: "Efsane başkan olarak anılmak için harcama yapmak istemem. Efsane başkan olarak anılmak istemem."

Dursun Özbek: "Galatasaray başkanı olarak anılmak bana zaten yeterince gurur veriyor."

Dursun Özbek: "Bunu daha önce de cevapladım, 2018'de aday olup olmamayı, o gün düşünürüm. Verdiğimiz sözler var, tutabilirsek tekrar aday olurum..."

dsc_02324.jpg

ulen neye çalışıyorsun sanki çimento taşıyorsun
bir iki görüşme yapıyorsun

yok efendim çalışıyoruz en iyisi için felanda otur 1 2 kere adam gibi konuş hallet lan
allahala

bi de Türkçe'yi öğren başkan

ünal aysala benziyor tbh

Dursun Özbek: "Efsane başkan olarak anılmak için harcama yapmak istemem. Efsane başkan olarak anılmak istemem."

Dursun Özbek: "Galatasaray başkanı olarak anılmak bana zaten yeterince gurur veriyor."
Sanki az para harcadı. Para harcamana rağmen efsane başkan olarak anılmayacaksın.

Dursun Özbek: "2018'de aday olma durumu için şunu söyleyebilirim. Genel kurulun havası size mesajı verir zaten."

Dursun Özbek: "Çok acil olması gereken transferlerimiz var, onları kampa yetiştireceğiz. Ama transfer orada bitmez. Diğer transferler için süreyi kullanacağız.".

önlibero sağ bek sol bek transferleri eylüldeymiş

Ulan bu hizmet laflarina da ayarim herif is yapip ucret aliyor ne hizmeti. Ayni sey baskanlik makami icin de gecerli.

Dursun Özbek: "Şampiyonluktan başka hedefimiz olamaz."

Dursun Özbek: "Taraftarımıza şu kadarını söyleyeyim, yapacağımız transferlerle fazlasıyla mutlu olacaklar."

Dursun Özbek: "Sabri takım içinde benim en sevdiğim oyuncu. Ama insanlar profesyonel hizmet ettikten sonra ayrılıklar kaçınılmaz oluyor."

Dursun Özbek: "Sabri'nin alınganlık göstermesine gerek yok, o bizim ve Galatasaray'ın evladı."

Dursun Özbek: Sabri ileride başka görevlerde Galatasaray'a dönebilir.

Dursun Özbek: "Bu duygusal veya kişisel olarak birbirimizi ne kadar sevdiğimize yönelik bir konu değil. Profesyonel bir konu."

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt