Dursun Özbek: "TT Arena'nın irtifak hakkını aldık"

Riva ve floryadan devamlı gelir getirecek projeler üretilmesi lazımdı yanlış yapıldı.
Tek kuruş çıkmadan otel yapılıyodu ama denizbanktan kredi almışız
%80 lik yaptığı anlaşma tamamen saçmalık tl üzerinden anlaşma yapılmış ama dünkü divanda kur farkından dolayı borç denilmiş
Peşkeş değil çökme var
%90 kapatmıyacapını 2 mizde biliyorum %25 kapansın öp başına koy
Gs hayati projesi sportif başarılarıdır. inşaat projesi nezamandan beri hayati olmaya başladı bir spor kulübü için
Desteksiz sallayan bence sensin rakamları yapmışın ama Dursun yalancının kralı

gelir geitirici proje rivada zor ama floryada olabilir, fakat floryanın tamamı bizim olmadığı ve bu mali tablolarımız sebebiyle söz hakkımız azalıyor.

devlet zorlamı alıyor arazileri ? genel kuruldan yetki alındı ve emlak konutla anlaşıldı. genel kurul istese yetki vermeyebilirdi.

başkanın söylediği kadarıyla beklenen gelir 500 milyon dolar, tabi bunun ne kadarını alacağız bilemem ayrıca kur farkından dolayı bu para azalabilir.

1.5 milyar lira senin borcun olursa seninde hayati projen inşaat olur. senede 40 milyon dolar civarı faiz ödüyoruz. son 5 senede 500 milyon lira faiz ödedik.

basketbol takımının 4-5 milyon dolar daha parası olmadığı için ne halde görüyoruz sonuncuyuz.

dursunun dediklerini yapıp yapamayacağını ben bilemem, inşallah yapar.

ben ortaya konan rakamlara, anlaşmalara göre konuşuyorum desteğim bunlar.

Beyler bahsedilen rakamlar aslinda cok afaki . Konut sektorunde , ozellikle son 1 senede 25% lere varan bir daralma soz konusu , bu daralma hem arz fazlasi , hem kur farki hem de alim gucu ile alakali . Bu karmasayi cok detayli anlatamam ama bana guvenebilirsiniz

Ve egri gecmisten bu gune su sekilde degisti . Fiyatlar arttikca alicisi cikar mantigi ile luks semtlerde luks binalarin 2-3 sene oncesine dek cok yogun temelleri atildi , bugun ise tam tersi ,alan aldi ve artik 500 bin liranin uzerindeki konut talebi inanilmaz azaldi , elbette bu da fiyatlari asagi cekti

Bu konu devletin ya da GS nin cozebilecegi bir sey degil , imar ile oynanarak bir miktar dengelenebilir ama konut sektorundeki kayiplar devam edecektir

Evlerin yuksek fiyata satilmasi hem devlete hem bize fayda getirir fakat ilerleyen senelerde bunun bugunden bile daha yavas olacagini ongoruyorum

gelir geitirici proje rivada zor ama floryada olabilir, fakat floryanın tamamı bizim olmadığı ve bu mali tablolarımız sebebiyle söz hakkımız azalıyor.

devlet zorlamı alıyor arazileri ? genel kuruldan yetki alındı ve emlak konutla anlaşıldı. genel kurul istese yetki vermeyebilirdi.

başkanın söylediği kadarıyla beklenen gelir 500 milyon dolar, tabi bunun ne kadarını alacağız bilemem ayrıca kur farkından dolayı bu para azalabilir.

1.5 milyar lira senin borcun olursa seninde hayati projen inşaat olur. senede 40 milyon dolar civarı faiz ödüyoruz. son 5 senede 500 milyon lira faiz ödedik.

basketbol takımının 4-5 milyon dolar daha parası olmadığı için ne halde görüyoruz sonuncuyuz.

dursunun dediklerini yapıp yapamayacağını ben bilemem, inşallah yapar.

ben ortaya konan rakamlara, anlaşmalara göre konuşuyorum desteğim bunlar.

Başkanın ne söylediği önemli değil hepsi yalan dolan kanıt istiyosan başkan olduğundan beri yaptığı açıklamalarına bak

1.5milyar borcu var diye kulübü inşaat aş ye mi çevirelim burası bir spor kulübü aklında bulunsun
Hayati proje istiyosan ilk önce gk daki tüzüğü değiştir hala dernekler yasadına göre yönetiliyoruz

Fb ülkerisponsor yapmış sende bir zahmet sponsorlar bul şikeciler kadar olamıyomusun ismi şikeye karışmış kulüpler bizden fazla sponsor parası alıyor

Gk yetkilere fazla takılma dursunu bile ibra ediyolar
Çökme meselesinde de oyak yatırıma bak nasıl çökülür anlarsın
Bende söylenen sözlere itimat ederim yapacaklarına değil yaptıklarına bakarım havadan hayal satmam

Kluplerin bu transfer politikalari , yildiz mildiz diye verdikleri paralar , bos statlar ile bu mali donguyu sportif basariyla cevirmesi imkansiz , hatta soz konusu bile degil

Er gec tum klupler once bizim bu darbogazimizi yasayacak , sonra fb gibi sponsorlar bulacak , ustune bjk gibi maliyetsiz transfer ve oyunculara yonelecek

yani ne bizim , ne fb nin , ne bjk nin yaptiklari tek basina yeter , bu 3 klubun yaptiklarinin tumu beraberce yapilirsa belki teget gecer bu borc krizi

fb nin geliri yuksek fakat harcamalari bizden de yuksek , ozellikle amatorlere ve basketbola verilen paralar akil almaz yuksek ve geri donusu yok

bizim gelirimiz de fb kadar olmasa da yuksek ama futbola verilen ,ozellikle transfer harcamalari ucuk

bjk nin harcamalari daha kabul edilebilir ama son 1 sene haric , geliri dusuk .

salon işini tam bilmiyorum ama sanırım sponsorlarla inşaatını yapacağız gibi bir şey hatırlıyorum. sponsorun hepsini karşılamasıda zor. hatta çatıyı yapmayalım onun yerine salon yapalım gibi bir öneri vardı.

Sponsor karşılayacaktı tamamen bizden ödeme çıkmayacaktı güya.

-Tapatalk-

Sanirim salon isinde farkli bir prosedur var . Sponsor veya biz yapacagiz ama devlet bu ise karismiyor , devletten izin alindi , bir de gsgm ile cati probleminde ve diger davalarda sulh olundu

Sponsoru bulmak ,boyle bir yapiyi parasi yaptirmak icin , biraz zor gorunuyor , artik yapmama sansimiz da yok

Esas florya ve riva isini vucuda kavusturacak ilk adim olan antrenman tesislerinin yapim maliyetini ,biz genel kurula ve medyaya aciklananin aksine biz karsilayacakmisiz , devlet diger noktalarda bizle sozlesme acisindan uzlasmis fakat bu hususta ikna edememisiz

yer devletten ,tesis bizden seklinde

Burada baskana yanlis bilgi iletildigini ya da dilinin benzer kelimeler acisindan surctugunu saniyorum , aldigimiz seyin irtifak degil intifa tapusu oldugunu dusunuyorum . Bunlarin farklarini yazabilirim ama uzun yazilarimdan hakli olarak baydiginizi dusundugumden affimi rica ediyorum

TT Arena'nın dışı da değişiyor!

Türk Telekom Arena'nın üst kullanım hakkının alınmasıyla birlikte dış cephesi de tamamen değişecek.

Türk Telekom Arena Ocak 2011'de açılmasına rağmen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile başta çatı olmak üzere birçok davası bulunan Galatasaray'a bu yüzden stadın üst kullanım hakkı verilmemişti.

Sarı-kırmızılı kulüp Arena'nın yanına yapılacak kapalı basketbol salonu projesi ile bu sorunu çözdü. Başkan Dursun Özbek'in temaslarının ardından yönetim kurulu üyesi Tarık Taşar bu hafta içinde Ankara'da Spor Bakanlığı ile son görüşmeleri yaptı.

Galatasaray'a Arena'nın üst kullanım hakkının verildiği ve resmî imzaların atıldığı öğrenildi. Yönetim devre arasında stadın dış kısmında değişiklikler yapacak ve Arena'ya gelen rakiplere deplasman atmosferi sahaya çıkmadan hissettirilecek.

17/12/2016 Cumartesi Sabah

Geri
Üst Alt