Gürsu Şarkaya
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2011
- 4.167
- 182
- 313
Riva ve floryadan devamlı gelir getirecek projeler üretilmesi lazımdı yanlış yapıldı.
Tek kuruş çıkmadan otel yapılıyodu ama denizbanktan kredi almışız
%80 lik yaptığı anlaşma tamamen saçmalık tl üzerinden anlaşma yapılmış ama dünkü divanda kur farkından dolayı borç denilmiş
Peşkeş değil çökme var
%90 kapatmıyacapını 2 mizde biliyorum %25 kapansın öp başına koy
Gs hayati projesi sportif başarılarıdır. inşaat projesi nezamandan beri hayati olmaya başladı bir spor kulübü için
Desteksiz sallayan bence sensin rakamları yapmışın ama Dursun yalancının kralı
gelir geitirici proje rivada zor ama floryada olabilir, fakat floryanın tamamı bizim olmadığı ve bu mali tablolarımız sebebiyle söz hakkımız azalıyor.
devlet zorlamı alıyor arazileri ? genel kuruldan yetki alındı ve emlak konutla anlaşıldı. genel kurul istese yetki vermeyebilirdi.
başkanın söylediği kadarıyla beklenen gelir 500 milyon dolar, tabi bunun ne kadarını alacağız bilemem ayrıca kur farkından dolayı bu para azalabilir.
1.5 milyar lira senin borcun olursa seninde hayati projen inşaat olur. senede 40 milyon dolar civarı faiz ödüyoruz. son 5 senede 500 milyon lira faiz ödedik.
basketbol takımının 4-5 milyon dolar daha parası olmadığı için ne halde görüyoruz sonuncuyuz.
dursunun dediklerini yapıp yapamayacağını ben bilemem, inşallah yapar.
ben ortaya konan rakamlara, anlaşmalara göre konuşuyorum desteğim bunlar.