- 13 Ekim 2014
- 109.889
- 59.200
- 4.708
Yok ederson direktDonnarummadan bahsetmiş, demekki olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ederson direktDonnarummadan bahsetmiş, demekki olmayacak
Aldık ulan!!!Abdullah Kavukcu: "Osimhen formasında 3 taksit seçeneği var. Mağazacılığımız onu 5 taksite çıkartacak. Herkesin de elde edebileceği şekilde olacak. Herkesin evinde olmalı bu forma."
Bunu ısrarla dile getirdiler sıcak nakit acil demekkiAbdullah Kavukcu: "Lazio maçı çok önemli. Taraftarımızın orayı full doldurması lazım. 'Osimhen, Sane' diye bağıran herkesin orada olması lazım. Onlara ne kadar değer verdiğimizi ortaya koymamız lazım. Yarın yapacağımız transferlere faydası olacak..."
Hep mağazada kısıtlı ürün var demiyor muyduk? Osimhen anahtarligini 4 şehire sordum, tam vazgecmisken Antep'te bulmuştum. Hatta koyu fenerli bir arkadaşımın cocuguda istemiş, ben gsstorea gitmem sen aliver parasını sana vereyim dedi, ona bulamadım o dönem. Çeşitlilik iyidirOsimhen box’u sane icin de yapacagiz dediler de bence mantikli degil
Sadece osimhen icin yapilan bir uygulama olarak kalmali
Ilerde yine bu tarz bir transfer de farkli projelere düsünülebilir
Sane’ye yapalim derken ozaman icardi’ye de birseyler yapmak lazim diyecekler ve bu böyle uzar gider
Oynatmayacakları adamKastettiği maaş ise Donna, bonservis ise Ederson'dur. Onu en iyi şekilde satmaya çalışıyorlar dediğine göre Ederson olma ihtimali yüksek.
Zaniolo benfica olayı keske gercek olsa ama o herifler sorunlu oyuncuya yatırım yapmaz
5 taksit yerine 3 taksitle destek sevdamızı körükleyen bizden çıkan ses :Aldık ulan!!!
Grok :@grok özet alayım
O imkansiz çünkü Fener'e sponsorlar, artık bir daha ayni firmayla anlaşma olmamalıPuma dan kurtulup adidasa geçersek tavukcu bey takdiri hakeder
Nakitten ziyade sacmalıkta kimse kusura bakmasın o konuda 50 bin stadi dolduracak kadar taraftari yokmu bu kulübün. Övenmeye gelince biliyoruz şöyle büyüğüz, böyle büyügüz en fazla sayısal kisi bizde vs diye. 16 milyonluk şehirde daha 50 k adam çıkmadı. Çıldırdım osimhen istiyorum demek kolay yarında çıldırıp başka birini istersin çıldırıp birini istemek kadar kolay ne var? Ama bir stadı bile dolduramıyorsan. Çıldırmamışsındır yani.Bunu ısrarla dile getirdiler sıcak nakit acil demekki
Petrovic için 20m'a çıktığımız söyleniyordu. 25m pound altına inmediler. Tabi kiralama ve opsiyonlu satın almaya da yanaşmadılar.Kapıcı için 20 milyonlar verilecek olsa donnarumayi alir getirirsin zaten yada petrovici alirdik
Maça kadar dolar o stadNakitten ziyade sacmalıkta kimse kusura bakmasın o konuda 50 bin stadi dolduracak kadar taraftari yokmu bu kulübün. Övenmeye gelince biliyoruz şöyle büyüğüz, böyle büyügüz en fazla sayısal kisi bizde vs diye. 16 milyonluk şehirde daha 50 k adam çıkmadı. Çıldırdım osimhen istiyorum demek kolay yarında çıldırıp başka birini istersin çıldırıp birini istemek kadar kolay ne var? Ama bir stadı bile dolduramıyorsan. Çıldırmamışsındır yani.
Şimdiden al ne kadar erken olursa forma seri numarası o kadar düşük olur.Siparişler 1 eylülde kargolanmaya başlayacak diyor. Bekleyelim mi yoksa şimdiden alalım mı?