GSC Haber Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu, Açıklamalarda Bulundu

Abdullah Kavukcu: "Lazio maçı çok önemli. Taraftarımızın orayı full doldurması lazım. 'Osimhen, Sane' diye bağıran herkesin orada olması lazım. Onlara ne kadar değer verdiğimizi ortaya koymamız lazım. Yarın yapacağımız transferlere faydası olacak..."
Bunu ısrarla dile getirdiler sıcak nakit acil demekki

Osimhen box’u sane icin de yapacagiz dediler de bence mantikli degil

Sadece osimhen icin yapilan bir uygulama olarak kalmali

Ilerde yine bu tarz bir transfer de farkli projelere düsünülebilir

Sane’ye yapalim derken ozaman icardi’ye de birseyler yapmak lazim diyecekler ve bu böyle uzar gider
Hep mağazada kısıtlı ürün var demiyor muyduk? Osimhen anahtarligini 4 şehire sordum, tam vazgecmisken Antep'te bulmuştum. Hatta koyu fenerli bir arkadaşımın cocuguda istemiş, ben gsstorea gitmem sen aliver parasını sana vereyim dedi, ona bulamadım o dönem. Çeşitlilik iyidir

Zaniolo benfica olayı keske gercek olsa ama o herifler sorunlu oyuncuya yatırım yapmaz

Bunu ısrarla dile getirdiler sıcak nakit acil demekki
Nakitten ziyade sacmalıkta kimse kusura bakmasın o konuda 50 bin stadi dolduracak kadar taraftari yokmu bu kulübün. Övenmeye gelince biliyoruz şöyle büyüğüz, böyle büyügüz en fazla sayısal kisi bizde vs diye. 16 milyonluk şehirde daha 50 k adam çıkmadı. Çıldırdım osimhen istiyorum demek kolay yarında çıldırıp başka birini istersin çıldırıp birini istemek kadar kolay ne var? Ama bir stadı bile dolduramıyorsan. Çıldırmamışsındır yani.

Nakitten ziyade sacmalıkta kimse kusura bakmasın o konuda 50 bin stadi dolduracak kadar taraftari yokmu bu kulübün. Övenmeye gelince biliyoruz şöyle büyüğüz, böyle büyügüz en fazla sayısal kisi bizde vs diye. 16 milyonluk şehirde daha 50 k adam çıkmadı. Çıldırdım osimhen istiyorum demek kolay yarında çıldırıp başka birini istersin çıldırıp birini istemek kadar kolay ne var? Ama bir stadı bile dolduramıyorsan. Çıldırmamışsındır yani.
Maça kadar dolar o stad

Siparişler 1 eylülde kargolanmaya başlayacak diyor. Bekleyelim mi yoksa şimdiden alalım mı?

Şikeciler lazio maçında stadı nasil doldurdu gercekten lig maçlarında bile dolduramiyordu o essekler

Geri
Üst Alt