Dursun Özbek ve Erden Timur TFF'ye Gidiyor!

Yönetime laf ediyorsunuz da taraftar ne yapıyo ki. Bizim taraftarda uyuşuk. Gereken tepki taraftarda da yok bizde. Bu ülkede hakkını beyefendi gibi alamazsin

avrupaya rezil oluruz düsüncesindeydimde bu böyle devam ederse gercekten dogru adaletli kullanilmayacaksa VAR kaldirilsin.

Puan farkının 8-10a çıkmasını bekleselerdi keşke.Antalya maçında verilen uyduruk penaltıdan Giresun maçında verilmeyen penaltıdan,Antep maçında Abdülkerim'e verilen saçma sapan kırmızıdan sonra gidilmeliydi.

e3be6cac30f221425d9624bee655169e.jpg

Biz bu filmi daha önceden de izlemiştik.
1666077243511.webp

Dursun'u bilmiyorum ama Erden'in pek alt perdeden konuşacak, abi çekecek karakteri olduğuna inanmıyorum.

Bu saatten sonra yumruklar konuşur başkan

Ben biz dahil hiç bir kulübün herhangi bir yaptırım gücü olduğunu düşünmüyorum.

Sadece para işler. Para vereceksin bütün Anadolu kulüplerine (hepsi açlar)

Para vereceksin TFF'ye yönetici sokacaksın.

Para vereceksin istediğin hakemler atanacak.

Diğer türlü konuş dön, ertesi hafta hiç bir şey değişmez.

Ya da kirli ligde yokuz diyip kulübün sportif faaliyetlerini değişim olana kadar donduracağız.

Ama onu yapmak da dernekçilik oynayanların imtiyazına darbe olur.

Statta, sandıkta görüşürüz benzeri pankart ve tepki göstermedikten sonra hepsi boş. Bunların anlayacağı dilden konuşmak lazım. Tff, mhk, ve benzeri oluşumların hepsinin kim tarafından yönetildiklerini tüm dünya biliyor ama nedense herkez üç maymunu oynuyor

TFF başkanı şikayetinizi saraya yapın deyince ne yapacaklar? Burak Elmas kim bilir ne şantajlara maruz kaldı. Adamın tek sözle hayatını bitirirler bu ülkede. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti saray zihniyetine geri döndürüldü. Onlar ne istiyorsa o oluyor.

Tek çare FIFA & UEFA nezdinde somut delillerle bir süreç organize edip dönüş beklemek. O da hayal yani. Ülke içinde hiç bir şey çözülemez. Ekonomi konusunda halk nasıl kaderine razı olmak zorunda bırakılıyorsa futbolda kulüp de buna itiliyor maalesef.

Statta, sandıkta görüşürüz benzeri pankart ve tepki göstermedikten sonra hepsi boş. Bunların anlayacağı dilden konuşmak lazım. Tff, mhk, ve benzeri oluşumların hepsinin kim tarafından yönetildiklerini tüm dünya biliyor ama nedense herkez üç maymunu oynuyor
Bunu bir taraftar yapsa evine polis gitmeyeceğinin garantisi var mı. Korku imparatorluğu kuruldu ülkede.

TFF başkanı şikayetinizi saraya yapın deyince ne yapacaklar? Burak Elmas kim bilir ne şantajlara maruz kaldı. Adamın tek sözle hayatını bitirirler bu ülkede. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti saray zihniyetine geri döndürüldü. Onlar ne istiyorsa o oluyor.

Tek çare FIFA & UEFA nezdinde somut delillerle bir süreç organize edip dönüş beklemek. O da hayal yani. Ülke içinde hiç bir şey çözülemez. Ekonomi konusunda halk nasıl kaderine razı olmak zorunda bırakılıyorsa futbolda kulüp de buna itiliyor maalesef.

Bunu bir taraftar yapsa evine polis gitmeyeceğinin garantisi var mı. Korku imparatorluğu kuruldu ülkede.
Tek çözüm ya da etki edebilecek tepki toplu olarak taraftarın yapacağı bir hareket olur.

Evet garantisi yok. Tüm gücü, yetkiyi Bir kişinin eline verince bu gibi durumlar kaçınılmaz oluyor maalesef. Ama bir yandan da böylece sessizce beklemek bir şey yapmamakta bize biçilen rolü kabullenmişlik oluyor.

Yeminle küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

30 yaşındayım, her yönetim de bir sorun olduğu zaman "TFF'ye gidiyor!" şeklinde ısmarlama haber yapılıyor.

TFF'ye gidip çay/kahve içip geri geliyorlar. Sanki bir halt yiyorlar. Hiç bir şey yapabileni göremedim!

Yeminle küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

30 yaşındayım, her yönetim de bir sorun olduğu zaman "TFF'ye gidiyor!" şeklinde ısmarlama haber yapılıyor.

TFF'ye gidip çay/kahve içip geri geliyorlar. Sanki bir halt yiyorlar. Hiç bir şey yapabileni göremedim!
sezon başlamadan şampiyon belli olduğu için gerisi lafügüzaf

bkn: bjk - ts
loading: fb

her hafta iddaa oynuyorum onlara, kaybetsinler diye her seferinde yüksek bedele çıkıyorum bi yanı totem bi yanı para getiriyor yanlışlıkla :crushed:
Aslında düşünmedim değil ülke genelinde fener lehine girilen şampiyonluk iddiasında, bunlar zarar etmemek için Fener'e yol yapmaktan vazgeçer mi diye 🤔

floryaya gidin bence evet hakem hataları var mı var bariz doğruyorlar ve rezil futbol takımı yüzünden göz önüne alamıyoruz sayelerinde bu hataları ama olay tam tersine dönse aleyhimizden lehimize dönse bizi kollasalar bile kazanamaz bu reziller o yüzden bir şeyler düzelecekse floryada düzelmeli önce

taraftar bunların başına üşüşmedikce böyle devam eder bu. Yönetim cozemez

2-3 hafta sonra şunu bekliyorum bizimkilerden
images%20-%202022-10-18T114730.125.webp

Geri
Üst Alt