Dursun Özbek: "Yakında Bankalar Birliği'nden çıkıyoruz"

Dursun ouzbeq sonrasi şovcu bir baskan gelmedigi surece gsnin önü acik.

Cikalim artik kim bilir bu bb girdimizden beri kac yüzmilyon tl faiz ödedik allah bilir

Dursun da iyice yalan makinesine donustu. Aylardir cikiyoruz diyip duruyor.

Rakamlar ve borçlar o kadar büyük ki ceketini alıp ben çıkıyorum diyemiyorsun. Başkan gecikmeli de olsa bu iş i başarırsa benim nazarımda başarılıdır. Florya projesi, Kemerburgaz, stadın oraya yapılacak Basketbol, Voleybol salonları ve Yüzme havuzuyla beraber sportif başarılar devam eder ve sürdürülebilir bir ekonomik programı kulübe oturtursa o zaman efsane olur.

Yanlışım varsa düzeltin, diğer kulüpler düşük oranlarla sabit faizle yapılandırırken biz değişken faizle yapılandırmışız borçları. Yani bjk ve fbnin borçları bu enflasyon ortamında kuşa döndü belkide bizimki ise dağlara çıktı. Bu şartları bize kabul ettirenler ve kabul edenler o zaman bunu imzalayanlara sormak lazım hiçmi hesap yapmadınız.
Hayır öyle bir şey yok hepsi değişken faiz ile borçlu.

Fener ve 8jkninda borçlanma faizi aynıymış ama nedense bunlar hiç yangın yapmadılar bu konuda

Onu bende öyle biliyordum ama konuşulduğunda aynı olduğundan bahsedilmişti diye hatırlıyorum o konuda net bilgim yok bir şey demiyeyim fakat böyle hatırlıyorum.
Yok onun öyle olmadığı sonra belli oldu onlarda aynı şartlarda imzalanmış son anlaşmada ilk anlaşma Fb katılmamış 5 yıl diye sonra 9 yıla çıkmıştı o zaman sanırım herkesin şartları aynı oldu. Yoksa Bjk'nin 40-50 milyon dolar faiz ödemesi olmazdı.

Geri
Üst Alt