Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
400 milyon tl deniyor yıllık.Cikalim artik kim bilir bu bb girdimizden beri kac yüzmilyon tl faiz ödedik allah bilir
Hayır öyle bir şey yok hepsi değişken faiz ile borçlu.Yanlışım varsa düzeltin, diğer kulüpler düşük oranlarla sabit faizle yapılandırırken biz değişken faizle yapılandırmışız borçları. Yani bjk ve fbnin borçları bu enflasyon ortamında kuşa döndü belkide bizimki ise dağlara çıktı. Bu şartları bize kabul ettirenler ve kabul edenler o zaman bunu imzalayanlara sormak lazım hiçmi hesap yapmadınız.
En az biz ödüyoruz çünkü fener ve bjktan daha az borçluyuz bankalaraCikalim artik kim bilir bu bb girdimizden beri kac yüzmilyon tl faiz ödedik allah bilir
Yok onun öyle olmadığı sonra belli oldu onlarda aynı şartlarda imzalanmış son anlaşmada ilk anlaşma Fb katılmamış 5 yıl diye sonra 9 yıla çıkmıştı o zaman sanırım herkesin şartları aynı oldu. Yoksa Bjk'nin 40-50 milyon dolar faiz ödemesi olmazdı.Onu bende öyle biliyordum ama konuşulduğunda aynı olduğundan bahsedilmişti diye hatırlıyorum o konuda net bilgim yok bir şey demiyeyim fakat böyle hatırlıyorum.