Dursun Özbek: "Yusuf'un Türk statüsünde oynaması için temaslarımız sürüyor"

2015 te değişen kuralı geri getirmeliyiz. Madem yabancı sınırı var başka milli takımda oynayan türkler eskisi gibi yerli sayılmalı tekrardan sınır kalkana kadar
Sezon oynanırken mümkün müdür bilmiyorum. Zaten olayın saçmalığı oradan başlıyor. Eski tip yabancı sınırı getirirken Türk pasaportu olanları da Türk saymaları lazımdı.

Sezon oynanırken mümkün müdür bilmiyorum. Zaten olayın saçmalığı oradan başlıyor. Eski tip yabancı sınırı getirirken Türk pasaportu olanları da Türk saymaları lazımdı.
Burası türkiye sezon ortası da sezon sonu da herşey olur. normal bir ligdeki efendi davranan takım olmayı bırakıp ortama uyum sağlayarak her türlü mücadeleyi vermeliyiz. Öteki türlü ortamın kerizi olmaktan öteye gidemeyiz. Bjk değilmiydi kurallara rağmen harcama limitini arttıran fb değil miydi limit falan tanımam deyip onlarca transfer yapan. Bu ülkede isterlerse her kural bir gecede değişebilir defalarca kez gördük

Burası türkiye sezon ortası da sezon sonu da herşey olur. normal bir ligdeki efendi davranan takım olmayı bırakıp ortama uyum sağlayarak her türlü mücadeleyi vermeliyiz. Öteki türlü ortamın kerizi olmaktan öteye gidemeyiz. Bjk değilmiydi kurallara rağmen harcama limitini arttıran fb değil miydi limit falan tanımam deyip onlarca transfer yapan. Bu ülkede isterlerse her kural bir gecede değişebilir defalarca kez gördük
Hukuken oluru varsa isterim, yoksa istemem. Kuralları eğip bükmeyi hiç sevmedim ömrüm boyunca. Galatasaray'ın da o şekilde davranmasını istemem. Şikecilerden farkımız, bizi başarılı kılan bu kültürümüzdür. Yan yollara sapanlar çıkmaz sokaklara girip madara oldular çoğu kez.

Hukuken oluru varsa isterim, yoksa istemem. Kuralları eğip bükmeyi hiç sevmedim ömrüm boyunca. Galatasaray'ın da o şekilde davranmasını istemem. Şikecilerden farkımız, bizi başarılı kılan bu kültürümüzdür. Yan yollara sapanlar çıkmaz sokaklara girip madara oldular çoğu kez.
Mizaha hiz vermiyon hic bu ara heybetnat

Kural mantıklı olsa dediğin doğru da. Yabancı sınırı gibi bir saçmalığa karşı yusufu yerli olarak oynatmak da en temel hakkımız bence. 2015 öncesini yerli sayarken sonrasını ne hakla yabancı sayıyorlar. Bu kuralları koyanlar da kuralları da zerre saygıyı hakemiyorlar bence. Önümüze koyulan her mantıksız kurala uymaktansa buna isyan etmek herzaman daha iyidir. Yabancı kuralı da buna dahil, yabancı kuralı kaldırılana kadar o konuda da hergün konuşmalıyız,itiraz etmeliyiz.

Yusuf içim adımlar atılmaya başladı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_8751.JPG

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hukuk değişimlerde lehte karar verir. 10 sene önce hırsızlık yaptıysan o dönemin hükmüyle değil şimdinin hükmüyle karar verilir. Eğer kazanılmış hakkın var isede kural değişse bile geçmişteki hakkın baki kalır. Değiştiği an Türk statüsünde oynayabilir.

Başka bir mt'de oynadığı için Galatasaray'da yabancı statüsünde oynayacak olması gibi saçma bir kural olabilir mi? Var mı başka yerde bunun örneği?

ulan adamin anasida babasida danasida türk, yurt disinda dogmus kariyerini düsünerek teklif gelince heyecandan hemen kabul etmis oynamis, bu demek degildirki adam orda oynadi diye gavur oldu, hayret bisey bu kural tam bi rezalet, türk olup yurtdisinda yasayan bir gurbi bu kural sayesinde türklükten sogar. böyle bi irkcilik varmi ya türk olupta yabanci görünmektesin.
derhal bu kural düzeltilmeli!

Geri
Üst Alt