Dursun Özbek: "Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy, siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

*Yanlış anlamışım söylemi.

Yapmıyor dostum ne yapacağız? Adamlar ağzıma ediyorlar biz teşekkür ediyoruz. Beyefendilik bir yere kadar.
Taraftar savunacak ama bak durumun nasıl olduğunu benim gözümde özetliyeyim.
Sevdiğin birisinin kafasına silah dayamışlar ve biz de taraftar olarak silah dayayana etki edecek bir tepki vermek yerine sevdiğimize diyoruz ki ''Bugün niye yemek yapmadın?''

tutturmuşlar bir ortamı germeyin ortamı germeyin adamlar her türlü algıyı hakareti yapıyor bizimkiler aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey modundalar. Ortam gerilirse gerilir inceldiği yerden kopar sizin işiniz Galatasarayın haklarını her türlü savunmak bahanelere sığınmak değil.

tutturmuşlar bir ortamı germeyin ortamı germeyin adamlar her türlü algıyı hakareti yapıyor bizimkiler aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey modundalar. Ortam gerilirse gerilir inceldiği yerden kopar sizin işiniz Galatasarayın haklarını her türlü savunmak bahanelere sığınmak değil.
Eğer adli bir olay olursa A.Koç diyecek ki medyası ile birlikte: Galatasaray yöneticileri buna sebep oldu

Hep biz mi germeyelim ortamı. Hep bizz mi fair play davranan taraflı mı olalım.

Bir kendinize gelin 3'ünüzde yönetemeyeceksiniz boşaltın o koltukları.

"FARKLI AKSİYONLAR ALINACAK!"

Erden Timur: "Biz daha önce rakibimiz sosyal medyada yaptığı örgütlü yapıya, yayıncının yaptıklarından, istatistik kurumunun yaptıklarına kadar hepsini konuştuk. Sonrasında bizlere davalar açıldı. Gerginliği arttırmama yönünde bir yere kadar şey yapıyoruz ama bu iş bir noktada bitmek zorunda. Başkanımızın konuşması son uyarı niteliğindedir. Artık farklı şekilde aksiyonlar alınacaktır bu da bilinsin."

Eğer adli bir olay olursa A.Koç diyecek ki medyası ile birlikte: Galatasaray yöneticileri buna sebep oldu
Bende onu diyorum işte sürekli altdan alan taraf biz oluyoruz sürekli bir açıklama yapıyorlar ortamı geriyorlar bizimkiler de sürekli aman ortam gerilmesin karşı taraf bunu umursamıyor bunu düşünmüyor.

Ortamı geren biz miyiz lan

Bize her türlü yalan dolan ile iftira atanlara laf söyleyin

Biz niye alttan alıyoruz

Fetöcü diyorlar en kral Fetöcü kendileri

Kaç tane futbolcuları fetöden içeride yattı

Fetönün savcıları kimin formasını giydi kimin tesislerinde maç yaptı

Fetö bitti kim bitti

Tescilli şike desen bunlarda

Her türlü şiddet bunlarda

Biz niye alttan alıyoruz ulan

Tekrar ediyorum, Galatasaray teslim OLMAZ, OLAMAZ.

GEREKEN NEYSE (İÇERİDE DIŞARIDA) yapmak için hala zaman var.

Bir iki soru daha sorun yavas yavas isiniyor baskan

Tff

Mhk

Tahkim kurulu

Hepsi istifa edecek

Başka yolu yok

Artık GS düşmanı görmek istemiyoruz o makamlarda

Servet Yardımcı gibi tipleri görmek istemiyoruz

Sabrımızı taşırmayın

Geri
Üst Alt