Dursun Özbek: "Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy, siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

Yumuşatmayın lan ortamı

Daha da gerin

Konuşmazsanız çekilin koltuklardan

Biz taraftar olarak gereğini yaparız

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi canım ne demezsin. Karşı taraf zaten bize elinde çiçek çikolata dağıtıyor. Besbelli bu işin içinde siyaset yolumuza engel oluyor kimse de korkusundan konuşamıyor. Bu kadar korkmayın çıkın söyleyin bunu bir yerinizden bişi eksilmez. Devlet bütün yolu çizmiş. Sen istediğine inan ben buna inanıyorum.

Galatasaray-Başakşehir-Bjk-Ts hop tekrardan Galatasaray derken ligin izlenebilirliği artmalı para lazım paraaa diyen arap sevici zihniyet her sene farklı bir şampiyon çıkarmak istiyor. Şeytan rıdvanın geçmiş açıklamalarına bakarsın. Her sene biri şampiyon olsa daha renkli olur diyordu
Bu sözleri 1 yıldır söylüyorlar diyorum. Şampiyon olduğumuz zaman dahil.
Ben siyaset yoktur demiyorum ama bu sözden o çıkmaz diyorum.

Kadir abim ağırlıktan yürüyemiyor

Konuşmayalım arka plandan uğraşalım halledelim diyen arkadaşlar sakami yapıyor ciddimi soyluyor

Kapattım yav bizim yönetim telatibelerden filan bahsediyor hava güzel kuşlar uçuyor filan demeye çıkmışlar ne demeye çıktınız ki o zaman bomboş işte biz şöyle farklıyız, böyle iyiyiz, şöyle elitiz bla bla bla masal yani

Metin bey, Dursun Ozbek seneye devam edecek dedi.

Abi konu ne ara şehitlerimize geldi yaa

Ne anlatıyorsunuz siz yaa

Çıldırtmayın adamı

Sert konuşun Ulan

Korkmayın 30 milyon taraftar arkanızda

Korkuyorsanız kalkın o koltuklardan

Biz gereğini yaparız

Bu toplantıdan sonra transfer falan sakın yapmayın boşuna para harcamayın şampiyonluk bugün itibariyle gitmiştir. Dursun Özbek şaşırtmadı sene başından beri yok fetöcü yok ofsaytımsı yok 5. Yıldız yok bilmem ne ortalığı yangın yerine çevirdiler bizimkiler utanmasa iyi dediniz diycek geçmiş olsun arkadaşlar ben bu filmi 2011 de gördüm size iyi seyirler beni sarmadı bu tiyatro

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne sordu Kadir Çetinçalı ?
Tescilli şikeci Bülent Uygun delikanlı hakem istiyor size normal mi geliyor bunlar, A.Koç şampiyon yapmazlar diyor ama boşa para harcıyor şampiyon olmayacağını bildiği halde, siz de nasılsa onlar olamaz diye mi transferi ağırdan alıyorsunuz gibisinden bir şeyler sordu

Geri
Üst Alt