Fatih Durak
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2018
- 1.552
- 928
- 1.158
Dizinde agri var dedi ya
O bölümü tam anlayamamışım. İnşallah dediği gibidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizinde agri var dedi ya
İnsanlar birbirine (taraftarlar) girmesin, kavga etmesin diye söylüyorlar onu 1 senedir. Birisi ölürse, yaralanırsa günahını almayalım diye söylüyorlar bunu dediğim gibi 1 senedir.Biz burada daha farklı konuşmasını da bilirdik ama sorumluluklarımız var gençlere örnek olmalıyız ben mi dedim Erden Bey mi dedi? Ortamı gerene tokatı atarız demişler. Başka açıklaması yok
yok reis dediği gibi değil. bedava vereceğiz demek istedi orada. kaçırmışsın senO bölümü tam anlayamamışım. İnşallah dediği gibidir.
Iyi de Emrah hep biz mi sağduyulu olacağız. Benim fb arkadaşım bile tutmuş ofsaytimsi yüzünden şampiyonluğumuzu çaldınız diyor. Yüzsüz bunlar. Yukarıdan korkuyoruz diye hakkımız yeniyor.İnsanlar birbirine (taraftarlar) girmesin, kavga etmesin diye söylüyorlar onu 1 senedir. Birisi ölürse, yaralanırsa günahını almayalım diye söylüyorlar bunu dediğim gibi 1 senedir.
Çünkü sen Galatasaraysın. Ali Koç un yaptığına kanunlar bir şey yapmalı.Iyi de Emrah hep biz mi sağduyulu olacağız. Benim fb arkadaşım bile tutmuş ofsaytimsi yüzünden şampiyonluğumuzu çaldınız diyor. Yüzsüz bunlar. Yukarıdan korkuyoruz diye hakkımız yeniyor.
Ali koç çıkıyor hakemleri eleştiriyor. Nerde görürseniz baskı yapın diyor. Niye hep biz sağduyulu olmak zorundayız?