Dursun Özbek: "Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy, siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

Dursun Özbek: "Galatasaray ile ilgili VAR'a problem gidince 8 saniyede maç hemen başlıyor. Yahu kaç tane ekranı inceledin de karar verip başlatıyorsunuz? VAR odasında 7-8 ekran var, her açıyı 8 saniyede mi izliyorsunuz siz?"

sabrediyormuş beyefendi komedi ya bu .bunu mayıstan sonra birdaha görmek istemiyorum.

Biz burada daha farklı konuşmasını da bilirdik ama sorumluluklarımız var gençlere örnek olmalıyız ben mi dedim Erden Bey mi dedi? Ortamı gerene tokatı atarız demişler. Başka açıklaması yok
İnsanlar birbirine (taraftarlar) girmesin, kavga etmesin diye söylüyorlar onu 1 senedir. Birisi ölürse, yaralanırsa günahını almayalım diye söylüyorlar bunu dediğim gibi 1 senedir.

Biz ortamı germeyelim. Projeler yüzünden sesimizi çıkarmayalım. Suyun öteki tarafında istediklerini söylesinler. Hakemlerde onlardan yana. Sen nasıl başarı bekliyorsun o zaman bu takımdan?

Hoca çıkıpta isyan etmez mi? Oyuncular bunları görmüyor mu? Kerem'de dün isyan etti işte. ( performansi kötü o ayri ama o bizim iç meselemiz).

40 yıllık Galatasaraylıyım ve şu komik toplantıdan sonra bu yönetimi artık ben dahi ciddiye alamam. Başkan konuşurken gülüyorum artık yahu komik geliyor.

Böyle basiretsiz heriflerle bizi daha çok katlederler. Bunlar boğun eğmiş ve şampiyonluğu satmış belli. Ben artık Avrupa kupası maçları dışında maç seyretmem.

Hadi yürüyün gidin yahu Allah sizi bildiği yapsın!

Erden Timur şampiyon olursak da kenetleneceğiz olamazsak da gibi bişeyler söyledi. Ya ben gereksiz yere farklı anlamlar çıkarıyorum ya da bu konuşmaların altında birşeyler yatıyor. Net olan gerginlik artmasın diye talimat almışlar.

İnsanlar birbirine (taraftarlar) girmesin, kavga etmesin diye söylüyorlar onu 1 senedir. Birisi ölürse, yaralanırsa günahını almayalım diye söylüyorlar bunu dediğim gibi 1 senedir.
Iyi de Emrah hep biz mi sağduyulu olacağız. Benim fb arkadaşım bile tutmuş ofsaytimsi yüzünden şampiyonluğumuzu çaldınız diyor. Yüzsüz bunlar. Yukarıdan korkuyoruz diye hakkımız yeniyor.

Ali koç çıkıyor hakemleri eleştiriyor. Nerde görürseniz baskı yapın diyor. Niye hep biz sağduyulu olmak zorundayız?

Var a bakma süresi harici şuana kadar doğru düzgün bir şey söylemediler.

Bizim projelerin kesintisiz ilerlemesi karşılığında tescilli şikecilere şampiyonluk sözü verilmiş çok bariz ortada bu durum.O yüzden beklentisiz takip etmek lazım sezonun geri kalanını.

4 5 yıldır aralıksız söylüyorum bu muhabirleri iq testine sorsalar çoğu 80i geçemez

Iyi de Emrah hep biz mi sağduyulu olacağız. Benim fb arkadaşım bile tutmuş ofsaytimsi yüzünden şampiyonluğumuzu çaldınız diyor. Yüzsüz bunlar. Yukarıdan korkuyoruz diye hakkımız yeniyor.

Ali koç çıkıyor hakemleri eleştiriyor. Nerde görürseniz baskı yapın diyor. Niye hep biz sağduyulu olmak zorundayız?
Çünkü sen Galatasaraysın. Ali Koç un yaptığına kanunlar bir şey yapmalı.

Erden başkan konuşmasın ağzından sert birsey çıkmasın diye dursun başkan makineli.gibi konuşuyor, az çok herkes anlamıştır sanırım durumu

Erden Timur: "Mauro Icardi'nin önceden dinlendirilmesi gündemdeydi. Belli bir süre dinlendirilmediği zaman böyle devam edecekti. Antrenmanlara bile iğneyle çıkmak zorunda kaldı. O iğne yapılınca belli bir süre antrenman da yapamıyor."

D. Ozbek: "Icardi'nin ayagini kirdilar yav Besiktas macinda !"

D. Ozbek: "Fenerliler de gozunu kor etmeye calistilar!"

Dursun bey güzel değindi. İcardi bizim önemli bir değerimiz.

Geri
Üst Alt