Talustan Gülten
Sarı Üye
- 10 Kasım 2018
- 333
- 144
- 238
KADİR ÇETİNÇALI BİR BABADIR BİZİM İÇİN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sözleri 1 yıldır söylüyorlar diyorum. Şampiyon olduğumuz zaman dahil.Tabi canım ne demezsin. Karşı taraf zaten bize elinde çiçek çikolata dağıtıyor. Besbelli bu işin içinde siyaset yolumuza engel oluyor kimse de korkusundan konuşamıyor. Bu kadar korkmayın çıkın söyleyin bunu bir yerinizden bişi eksilmez. Devlet bütün yolu çizmiş. Sen istediğine inan ben buna inanıyorum.
Galatasaray-Başakşehir-Bjk-Ts hop tekrardan Galatasaray derken ligin izlenebilirliği artmalı para lazım paraaa diyen arap sevici zihniyet her sene farklı bir şampiyon çıkarmak istiyor. Şeytan rıdvanın geçmiş açıklamalarına bakarsın. Her sene biri şampiyon olsa daha renkli olur diyordu
Tescilli şikeci Bülent Uygun delikanlı hakem istiyor size normal mi geliyor bunlar, A.Koç şampiyon yapmazlar diyor ama boşa para harcıyor şampiyon olmayacağını bildiği halde, siz de nasılsa onlar olamaz diye mi transferi ağırdan alıyorsunuz gibisinden bir şeyler sorduNe sordu Kadir Çetinçalı ?