Dursun Özbek: "Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy, siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

Erden Timur'un açıklama yapması önemli ama maça giden başka yönetici yok mu orada ne yapıyorlar maç çıkışı 2 kelime edemiyorsa niye takımla beraber maça gidiyor.

Bizim bir başkanımız yok mu? Basın sözcülerimiz yok mu? Neden her defasında bu adamı öne sürüp yıpratıyoruz?

Abicim UEFA'yı filan işin içine sokamaz mıyız? VAR kötü niyetli kullanılıyor. Çifte standartlar havada uçuyor. Buna bir şekilde dur demek lazım.

Basın açıklaması yapılcak demekle şuan çıkıp yeri göğü inletmek arasında dağlar kadar fark var. Burdan anlaşılıyor bu sene birilerinin önünü açıp bizide bi şekilde susturdukları bizi ne ile susturdular çok merak ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kurtlar vadisi dizisi degil gercek hayat

Basın açıklaması yapılcak demekle şuan çıkıp yeri göğü inletmek arasında dağlar kadar fark var. Burdan anlaşılıyor bu sene birilerinin önünü açıp bizide bi şekilde susturdukları bizi ne ile susturdular çok merak ediyorum

Geçen sene maç sonrası çıktın elimde belgeler var dedin sonra hakemler bizi doğramayı bıraktı bu sadece bir örnek

kenetlenmek zorundayız. yönetim futbolcu taraftar şampiyonsun GALATASARAY İNŞALLAH diyebilmek için kenetlenin. çok sinirliyim hakem yanımda olsa kolunu bacağını kırarım ama sadece 2 puan gerideyiz. zaten 2 puan gerideydik kaç hafta. bu devran böyle gitmez. karsımızdaki camia looser bir camia. hiç olmadık yerde öne geçicez. inanın.

yarin ki aciklamayi gec ya basin toplantisi duzenlemek falan bos isler... su anda birisi çıkıp konuşmalıydi yarin konuşanı ben bile takmam

Geri
Üst Alt