Dursun Özbek: "Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy, siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

Abi ha bu aksam ha yarin niye taktınız bu kadar. Gorende haftaya persembe sanacak. Sıcağı sıcağına aciklama yapmaya gerek yok pozisyonlari kulup yoneticileride incelesin

Basın toplantısı ile hakem kararları değişmiyor biraz taraftar tepkisi azalsın işi hakem dövüldü belki düzelirler diyordum ertesi hafta İcardi'ye yumruk atıldı vermediler değişmiyor değişmeyecek her sene aynı şeyler.

Mevcut yönetim içi karmaşasının altında yatan ve beslendiği nokta da bu. Bunu istiyorlar ki, Erden kendini daha çok ön plana atsın. Genel kurullarda rahat rahat sallayalım ve aforoz edelim. Biraz komplo teorisine giriyor ama, düşüncem bu. Yoksa herkesin bu kadar susması saçmalık.

Erden Timur'un açıklama yapması önemli ama maça giden başka yönetici yok mu orada ne yapıyorlar maç çıkışı 2 kelime edemiyorsa niye takımla beraber maça gidiyor.

Toplu olarak grafikler falan hazirlayıp onlardan bahsedecektir buyuk ihtimalle erden timur bir de ondan yarın yapılıyordur.

İş işten geçtikten sonra toplantı yapıyorlar 2 puan gittikten sonra sabaha kadar konuş bak karşındaki adi camia yendiği maçtan sonra bile konuşuyor algıyı yapıyordu sen efendi takılıyordun böyle yaparlar işte efendi takılırsan şimdi çık konuş sabaha kadar

TFF ve Hakemleri korkutacak bir açıklama değil ancak Galatasaray taraftarının gazını alacak açıklamalar yapar .

laf değil icraat lazım bize .Sen bu zorbay küçük denen vasıfsızın düdüğünü arttırıyor musun arttırmıyor musun? bize sonuç lazım çıkıp orada taraftarının gazını alacak 2-3 dakika söyleyip 30 gün ceza alıp yine hakkınızı yenecekse hiç açıklama yapma

Dursun bildiğimiz aynı Dursun. Her şeyi Okan'la Erden'e yüklemiş. İlk döneminde Mehmet Özbek'le Hamza/Denizli/Riekerink/Tudor vardı. Bu 2 mevkiideki kalite artışıyla götürdü.

Bugün berabere bitmese gene körler sağırlar oynanırdı. Ha Erden Bey'e değil bu lafım, adam her seferinde zaten cephede en önde tek başına savaştı, ama arkasında, yanında destek veren yok. Tek başına kalmaktan bıkmıştır ama gene vicdan yaptı belli ki, baktı olacak gibi değil çıkıp konuşayım dedi. Benim için anlamı yok artık, iş işten geçti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geç gelen adalet adalet değildir ya şimdi ya hiç

Daha once söylemiştim ya gözü taraftar gibi karartacak ne biliyorsa aciklayacak ya da susacak öyle yaparız ederizle olmaz ve ayrıca bi zahmet hocayada sağlam.bir uyarı yapılsın

Dostlar alışverişte görülsün o açıklama yarın değil şimdi yapılır

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Bey bu 5 para etmezlerle kibar konusmayi birakin

Ayrica tek bir kisiye bu kadar yuk bindirilmez

Yonetim yapilirken sadece 3-4 Tane serefsizlere karsi kibar olmayacak konusmaci secmemiz lazim
Biri ceza alinca digeri konusmali

Boş işler. Sanki açıklama yapana iki puan verecekler. Sen canavar gibi takımı bozdun neyi açıklayacaksın. Yaz transfer sezonunda iyi sol bek bi de world class 8 alacaktınız hepsi buydu. Bunu yapmadığınız gibi pişmiş aşa su katıp takımı da bozdunuz.
Hala iş işten geçmiş değil ama görüyoruz ki akıllanmadınız hala şov peşindesiniz. Gidin ve takımın ihtiyacı olan bölgelere iyi adamlar alın.

8 tane adam aldınız bir tane adam etmiyor. Bunları düşünün önce.

Erden Timur'dan başka adam yok mu yönetimde, her şeyde bu adamı öne sürmeye utanmıyor musunuz. Erden'in yarısı kadar Galatasaraylı değil yönetimin diğer üyeleri. İstifa et Erden başkan fazlasın bu yönetime.

Arkadaş, milletin gördüğünü nasıl görmüyorsunuz hayret!
Takım ne yapacak daha, son beş maçta yediğimiz iki gol var, ikisi de penaltı. Bize verilmeyenler ise iki katı. Üzerine rakibin FB geçen sezon kırdığı rekor penaltı sayısını daha şimdiden egale etti!..
Rakiplerin bize beşli savunma yapacak kadar sağlam FB'ye ise pasla çıkıp tonla gol yiyecek kadar gevşek olmasından tutup, TV yorumcularinin aleyhimize holiganlık yapacak kadar amigolaşması, VAR'ın ve Yayıncı kuruluşun lehimize olan pozisyonları göstermemesi vs. uzayıp gidiyor haftalar.

Çıkın bir de siz yardımcı olun hocaya dedik, tam takım olunca zaten üst üste koyuyor geçiyor ama bu kadar eksiğe rağmen yapılacak hataların altından kalkacak bir kadro yok, sizler de maşallah tam lazım olduğunuz zaman yoksunuz! İş işten geçti, artık konuşmayın.

Çıkarıp masaya da vursa söyledikleri kuş medyası tarafından köpürtülüyor. Lale hakkında o kadar şey söyledi bir kişi net bir açıklama yapabildi mi? Herhangi bir soruşturma oldu mu? Erden Timur'a dava açacaklardı ne oldu? Herkes kulağının üzerine yatıyor. Bizim yönetim dahil. Bu derece dizayn edilmiş bir sezon görmedim. Allah Erden Timur ile Okan Buruk'un yardımcısı olsun.

Geri
Üst Alt