- 1 Mayıs 2018
- 52.940
- 43.314
- 3.298
fenerlilerle arkadaslik mi?
LOL
LOL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatıyorsun yahu?Yav gidip Fener’in alacağı çöpleri Tetesi, Zaha’sı, Ndombele’si takıma doldurmuşsun, alman gereken ortasahaları rakibine kaptırmışsın, yok Ali Koç‘un parası varmış bilmem neymiş.. Geçen sene de parası vardı çaktık geçtik. Bu ülke de bu lig de böyle.. Sen iyi olacaksın, herkesi yeneceksin.. Ağlamanın lüzumu yok…
Yeterli mi sence Sevgili Melih.?Şu takima adam akilli bi orta saha al kenara cekil.
bende bekliyorum bunu, VAR kayitlari mutlak aciklanmali, az olay degil bu, hatay kaybinda yenilen ofsayt goldede, bu macta verilmeyen penaltilarlada, arti fenerbahcedeki yumruklarla su an en lider ve puan farkini acmis bi sekilde ilerliyorduk!Ortalığı yangın yerine çevirmezlerse, VAR kayıtlarını açıklatamazlarsa hiç biz yönetimiz diye ortalıkta dolanmasınlar. Benim için ciddiyetlerini kaybederler. Bizim yönetimi ben bile ciddiye almam o saatten sonra.
Dogru bir adam olması mı suclu yazdıgından bunu anliyorum"Ligi bitirtmeyiz" lafına 30 yerde gidip özür dilersen şu an söyleyeceklerinin bir hükmü kalmaz.
Bir kere özür dilersin fakat sen onu söylerken de haklıydın bugünde haklısın ama artık söyleyeceğin her söz o gün kadar etkili olmayacak. Şampiyon olunca yumuşadığını kabul etmemiz lazım.
30 yere çıkıp saçma sapan özürler diledi. Gerek yok, sen erdemli bir insan olarak 30 kere özür dilersen bu koduğumun düzeninde vasıfsızlaşırsın...
Sen böyle yumuşarsan herkes sana dokunur. Fatih hocanın bir lafı var. "Güçsüz olursan herkes sana dokunur ama az ama çok... Galatasaray'ın her zaman güçlü olması lazım."
Tescilli şikeciden, onun bunun çocuğundan maç sonu basın toplantısında bile nutuk dinleyip, "penaltımsı" göndermesi yersin.