Dursun Özbek: "Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy, siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

Dursun daha aday olup olmayacagını bile söylemedi :asd: ona da baskası mı karar verecek anlamadım ya evettir ya hayır bunun neyini cevaplamadı yani

Boey, satılması gündemde yok. Güzel oldu öğrenmek.

Yarın niye izinliymiş?

Boey'in durumu

Erden Timur: "Dizinde bir ağrı var. Önümüzdeki günlerde netleşecek. Oynayacağını umuyoruz. En ufak bir şeyde hemen manipülasyon oluyor. Ufacık bir şeyde bambaşka şeyler yorumlanıyor."

Erden Timur: Boey'in satışıyla ilgili şu an öyle bir şey yok"

Sacha Boey konusunda da net bir açıklama yok. Sakat mı değil mi ?

Gazetecilerde açık ve net soru soramıyor.

Boey'in durumu

Erden Timur: "Dizinde bir ağrı var. Önümüzdeki günlerde netleşecek. Oynayacağını umuyoruz. En ufak bir şeyde hemen manipülasyon oluyor. Ufacık bir şeyde bambaşka şeyler yorumlanıyor."

Erden Timur: Boey'in satışıyla ilgili şu an öyle bir şey yok"
sebebi sizsiniz icardi, ziyech, boey, zaniolo vs. süreci yönetemiyorsunuz net bilgi vermiyorsunuz.

Var söylemi koca toplantıda ki tek iyi söylem.

Ben forumda bi kere bile herhangi bir yöneticimizin yaptığı açıklamanın beğenildiğini görmedim

Erden Timur'un konuşmaması daha iyi oldu bence. Boşuna trollerin önüne atıp yıpratmaya gerek yok. Başkanın söylediği gibi ulusal medyada ve sosyal medyada tüm köşeleri tutmuşlar. Ne söyleseler çarpıtılacak. Bu şerefsizliklerle arka planda uğraşmak lazım.

Geri
Üst Alt