GSC Anket Dursun Özbek’e Florya Konusunda Yetki Oylamasında Tercihiniz Ne Olurdu?

Dursun Özbek’e Yetki Verir Miydin?

• Evet. Yetki Verirdim.

Oy: 11 9,5%
  • Hayır. Yetki Vermezdim.

Oy: 105 90,5%

• Kullanılan toplam oy
    116
Muhtemelen erken seçim olur. Bence. Böyle bir senaryoda da futbol takımı kısa vadede sıkıntılar yaşar. Belki bu sezon şampiyonluğu da kaçırırız ama Galatasaray'ın geleceği adına daha faydalı olur kanaatindeyim.
Güven oylaması gibi bir oylama. Ama seçim de kolay mesele değil. Hazırlıklar falan 1 sene sürer.

%50 kabus hocam - değer kaybı yaşamasan bile çok fazla hakkını veriyorsun karşıya .

inaınlmaz ütopik bir oran %50 yani - her parası olan atlar ben yapayım diye ... öyle bir oran dediğin. Bezneri lokasyon ve format çok yok çünkü - az katlı mahalle sessiz sakin - hakikaten kalmadı gibi bir şey.

%65-70 arası minimum GS de kalmaldır - kalanı kazık yemek.

Riva peşinde hayatta koşmaz ve irdelemez çünkü hatalarının sonucu o riva...kaldıki floryadan çok daha fazla paradan konuşurduk riva bugün olsa...

hem de ne çok daha fazlası belli değil.
Öyle değil işte dünya üzerinde marka proje yapan bildiğin zengin söğüşü kalite işler olur ya. Akıllı evler ultra premium lüks. O şekilde olursa %50 için okey diyorum. Öyle bir projede bugün 1 kazanacaksan 3 kazanırsın zaten. Ama ben inşaat işine girdim diyen cebinde 10 milyon lirası olan dallamaları uzak tutmak lazım.

Öyle değil işte dünya üzerinde marka proje yapan bildiğin zengin söğüşü kalite işler olur ya. Akıllı evler ultra premium lüks. O şekilde olursa %50 için okey diyorum. Öyle bir projede bugün 1 kazanacaksan 3 kazanırsın zaten. Ama ben inşaat işine girdim diyen cebinde 10 milyon lirası olan dallamaları uzak tutmak lazım.
inanki dediğin şeyler o kadar büyük şeyler değil.

kaliteli altyapısı / yalıtımı / işleyişi vs olan ev olsun başka bir şey pazaralamana ihtiyacın bile yok bana göre. kaldıkö öyle şeyler maliyeti fırlatır yukarı.

caddede suadiyede caddebostanda apartmanlar yaptım - günün sonunda alıcının tek umursadığı lokasyon olsun temiz ev olsun btiti gitti.

bitanesinde akıllı ev yapmıştık - millet sevmedi alışamadı - kullanamadı. en ufak şeyde de servisi fln çok pahalı.

temiz inşaat ve ev yap işçilği kaliteli olsun - yeterde artar.

senin dediğin basgeççiler işte nefret ettiklerim - minik minik 1000 tane hata bulacağın ev sana en büyük zarardır pazarlamada.

%50, 70 konusundan daha vahim olanı blokeli fonun yetki metninden çıkarılması.

Herkesin emin olacağı üzere o para bir kaç sene içinde çar çur edilecek. Günün sonunda Florya elden çıkmış vaziyette borç batağında debelenmeye devam edeceğiz.

Bu yetkinin bu yönetime verilmesi intiharla eşdeğerdir, geleceğe atılan kazıktır. Yetkiyi alamayan yönetimin ömrü uzun olmaz, olmamalıdır.

Eğer yetki verilirse o kurul artık GS yi temsil etmiyordur. Meşruluğunu kaybetmiştir.

Erden Timur'un videosunun tamamını yeni seyredebildim. Adam herşeyi açık açık ortaya dökmüş. Konuşmuyor susuyor diyenlere kapak olmuş bu video. Herkesin niyetini açıklıyor. Neden ayrıldığı bal gibi ortada. Bu adamın istenmemesini anlayabiliyorum. Bu adam o yönetimde tek Galatasaray'ımızın menfaati için çalışan adamdır benim gözümde. Kalanının hepsi aynı rengin laciverti.

Video da Florya peşkeşini net bir şekilde açıklıyor. Onun verdiği bire bir aynı rakamları biz burada aylar öncesinde yazdığımızda bazı arkadaşlar bize katılırken bazıları da olmaz öyle şey diyordu. 1 milyar dolar satış ve 150 milyon dolar maliyet rakamını ayrıntılı yazmıştık. İnsanlar fark 50 milyon dolar diyerek bize takılıyordu. Şimdi bakınca iyi olan taraf herkes aynı yerde buluşmuş.

Dursun Özbek Florya'yı peşkeş çekecek. Kulübü çok ciddi bir zarara uğratacak. Bunun önüne geçilmeli. Bu çok ciddi bir konu. Her şeyden önemli.

Genel kurul üyelerinin asla ama asla yetki vermemesi gerekiyor. Erden Timur'un video sonunda dediği şeyi kaç aydır burada söylüyoruz. Başka Florya yok elimizde. Atılacak son kurşun.

Bu arada videoda aralarda bazı şeyler söylüyor ki ağzım açık dinledim. Başkandan randevu istemiş. Son değiştirilen metinler ile ilgili. Bloke hesabın kaldırıp yönetim tarafından kullanılması hakkında olan. Haber bekliyorum diyor. Ne kadar acı. Adam 2 yıl gecesini gündüzünü verdi. Yönetimde görev aldı ve bu konuları konuşmak için başkan beyimizden randevu almak zorunda kalıyor. Üstüne hala cevap gelmemiş. Orada ben utandım. Kulübümüzün başındaki adamdan hem de.

Dursunun gerçek yüzünü bu sene gördük. Daha sezon başlamadı kaç tane rezillik yaşattı.

Ama asıl önemli olan Florya. Burayı birilerine peşkeş çekilmesine asla izin vermemeliyiz.

Şu şekil bir genel kurul olsun hak edene hak ettiği verilsin yerin dibine sokulsun.

Blokajın kaldırılmak istenmesinde hiçbir surette iyi niyet göremiyorum. Bu kabul edilirse, Genel Kurula güvenim tamamen sarsılır.

Diyelim mevcut yönetim çok iyi niyetli, asla yanlış iş yapmaz; ihale yapılıp projeden para girdisi sağlanıncaya kadar görev süreleri biter zaten. Tekrar seçilemezlerse -ki Dursun başkan 75 yaşında, aday bile olmayabilir- ve yeni gelen yönetim hırsız veya 'vizyon' kisvesi altında maceraperest-muhteris birileri olursa ne olacak, kulüp menfaatlerini onlara karşı kim, nasıl koruyacak?

Erden Bey, başından sonuna kadar işin içinde bulunmuş, çok az kişinin akıl edebileceği pek çok detayı düşünüp ilgili metne ekletmiş, Allah razı olsun. Değindiği noktalara makul cevaplar vermeden yetki istemelerini bile etik değerlere aykırı buluyorum. Bu işte acayip tutarsızlıklar olduğunu görüyor ve hissediyorum. Sonu hayır olur inşaallah...

Haftasonu inşallah bu yalancı başkan ve haramilerden kurtulacaz yeterki genç üyeler bazında katılım çok olsun,yetkiyi alamazlarsa mecbur seçime gidecek

Geri
Üst Alt