- 1 Ağustos 2009
- 47.601
- 50.133
- 4.878
Galatasaray genel kurul üyesi olsanız 6 Temmuz günü yapılacak Florya konusundaki yetki toplantısında oyunuzun rengi ne olurdu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm sinerjiyi bozacaklarDursun yetkiyi falan hak etmiyor ama buna yetki verilmezse transfer falan yapamaz. O da kötü olur bizim için.
Verirler bence yetkiyi. Rekor oyla seçildi. Florya konusunda mesaj vermek isteseler Batum'a biraz daha oy verirlerdi.Tüm sinerjiyi bozacaklar
Ben erden herşeyden sıkılıp bıraktı sanıyorum hala bu işlerin peşinde ise niye bıraktı anlamadım dursunu takan kim sen gel yine yönetici olarak devam etseydinVerirler bence yetkiyi. Rekor oyla seçildi. Florya konusunda mesaj vermek isteseler Batum'a biraz daha oy verirlerdi.
Birilerinin elini taşın altına koyup Galatasarayın geleceğini koruması gerekiyor. Yine Erden başkanım her şeye rağmen bizim için çabalıyor.Ben erden herşeyden sıkılıp bıraktı sanıyorum hala bu işlerin peşinde ise niye bıraktı anlamadım dursunu takan kim sen gel yine yönetici olarak devam etseydin