GSC Anket Dursun Özbek’e Florya Konusunda Yetki Oylamasında Tercihiniz Ne Olurdu?

Dursun Özbek’e Yetki Verir Miydin?

• Evet. Yetki Verirdim.

Oy: 11 9,5%
  • Hayır. Yetki Vermezdim.

Oy: 105 90,5%

• Kullanılan toplam oy
    116

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Galatasaray genel kurul üyesi olsanız 6 Temmuz günü yapılacak Florya konusundaki yetki toplantısında oyunuzun rengi ne olurdu?

Dursun gibi bir küçük esnafa o yetki verilemez. Verilmemeli!

Oylama GSC halkına açık olmalıdır.

Dursun yetkiyi falan hak etmiyor ama buna yetki verilmezse transfer falan yapamaz. O da kötü olur bizim için.

Galatasaray'ın mülkleri Dursun'un yönetimine bırakılamaz

HAYIR !

Ben hayır dedim ama normal şartlarda buda yanlış.Yetki vermiyecegimiz başkanı niye seçiyoruz.O zaman diğer başkan adayı secilseydi Dursunun bu yetkiyi isteyeceği belli olan birseydi.Hem aynı başkanı seçelim hem yetki vermeyelim buda bana tuhaf geliyor.Zamaninda Ünal Aysala da yetki vermediler bu da bana saçma geliyor.

Yetki verilmese bu adam burakip gitmez de. Pişkin pişkin oturur devam eder.

Verirler bence yetkiyi. Rekor oyla seçildi. Florya konusunda mesaj vermek isteseler Batum'a biraz daha oy verirlerdi.
Ben erden herşeyden sıkılıp bıraktı sanıyorum hala bu işlerin peşinde ise niye bıraktı anlamadım dursunu takan kim sen gel yine yönetici olarak devam etseydin

Erden Timur ve Fatih Altaylı'nın dediğine göre; "bloke hesap" detayı metinden kaldırılmış. Erden Timur bu plan ile herkesi ikna etmişti. Bu paranın herhangi bir yönetim tarafından çar çur edilebileceği ihtimalinden korkuyorlar ki çok haklılar.

Sırf bankalar birliğinden çıkaran başkan olacam diye kulübü 150 milyon dolar zarara uğratıyor erden timur'un dediğine göre.

Ben erden herşeyden sıkılıp bıraktı sanıyorum hala bu işlerin peşinde ise niye bıraktı anlamadım dursunu takan kim sen gel yine yönetici olarak devam etseydin
Birilerinin elini taşın altına koyup Galatasarayın geleceğini koruması gerekiyor. Yine Erden başkanım her şeye rağmen bizim için çabalıyor.

Yetki %90 verilecek ama sonrasında takipçisi olmamız lazım.Söylendiği gibi %50 pay karşılığı florya arazisi verilirse bunun altından kalkamazlar. Erden Timurun anlattığına göre benzer projelerde normal değerler %70-%75 civarıymış. %70le %50 arasında bankalar birliği faiz ödemesini hesaba katsak bile 150m dolar fark var.

Geri
Üst Alt