GSC Anket Dursun Özbek’e Florya Konusunda Yetki Oylamasında Tercihiniz Ne Olurdu?

Dursun Özbek’e Yetki Verir Miydin?

• Evet. Yetki Verirdim.

Oy: 11 9,5%
  • Hayır. Yetki Vermezdim.

Oy: 105 90,5%

• Kullanılan toplam oy
    116
Yetki vermemek seçim istemek demek bir nevi
Bence yetki verecekler
Vermeseler bile bu adam istifa etmez
Ciddi bir muhalif kesim var Erden Timur sonrası mümkün değil yetki vermez aynı şekilde bugünkü açıklamalardan sonra halen yetki veren varsa Galatasaray'lı değil peşkeş tayfadan pay peşindedir.

Bence de alamaz yetkiyi ya da çok zarla zorla olur olsa bile he önemi olmaz o saatten sonra da. Dursun, Erden'i çok küçümsedi ama göreceğiz kaldı ki adam net olarak karşısında bile durmadı, sadece yanında değil,ona rağmen göreceğiz.

Bizim stadın dibi alın size proje...

20 dönüme yapılan Nivak projesi bizimki 60 dönüm çok daha büyük ve potansiyeli var.
01-MIMARI-1690x800.jpg

slider-1.jpg
Bizim florya arsası 3 kat daha büyük rakamsal olarak 60 dönüm ve çok daha büyük bir proje yapılacak tamamen çok daha büyük bir yaşam alanı planlanıyor.

En kötü ihtimalde bile 12.5 x 3 =37.5 milyar TL para yapıyor.

Görünenden çok daha büyük paralar kazanılabilir açıkçası Erden Timur baştan sona haklı en fazla bize maliyeti 8 milyar TL olsun ama yapılacak projeye bağlı olarak gelirler çok daha üst seviyelere çıkabilir.

Ufak düşünmemek lazım.

Rezan beyde sonunda Nivak'ı söylemiş 3 ay önce bahsetmiştim ciddi anlamda Florya işinde kazıklanıyoruz öyle böyle değil oldu da bittiye getirmeye çalışıyorlar.

Yetki veren haindir.

Biri başkan olmalı
Bir gün de o başkan olan o yetkiyi almalı
Bunun a,b,c si ni tartışmak yersiz

Burada yetkiden çok senetonun, olayın takibinde olması meşru.
Şeçenin,şeçileni pek takip etmediği toplumda mantıksız tartışmalar bunlar ☹️

anketteki soru gene çok yanlış şekilde ....

Yetki almaması daha aptal durumlara doğru götürür -

Yetki kapsamnın ve şartlarını X ya Y kontrolünde - Z denetiminde bilmemne şeklinde revizeyle verilmesi sağlıklı olandır

Evet ya da Hayır olarak bırakmak bir nevi Dursuncu musun değil misin gibi sormak olmuş. ki gereksiz bir argüman o ...

Ciddi bir muhalif kesim var Erden Timur sonrası mümkün değil yetki vermez aynı şekilde bugünkü açıklamalardan sonra halen yetki veren varsa Galatasaray'lı değil peşkeş tayfadan pay peşindedir.
Taraftarın endişesi genelde gk üyelerine yansımıyor ahbert
Ahbap cavus ilişkisi düşünen çok üyemiz var

Taraftarın endişesi genelde gk üyelerine yansımıyor ahbert
Ahbap cavus ilişkisi düşünen çok üyemiz var
Çok farklı düşünülmüyor eskiden olsa öyle ama genç nesil + muhalif kesim var yoksa 2018 seçimlerini Dursun Özbek ya da 2023 seçimini Eşref Hamamcıoğlu kazanırdı.

O iş artık değişti Riva olayından sonra kolay kolay yetki verilmez Erden Timur'un ayrılığı bile onay verilmemesi sağlar.

Rezan beyde sonunda Nivak'ı söylemiş 3 ay önce bahsetmiştim ciddi anlamda Florya işinde kazıklanıyoruz öyle böyle değil oldu da bittiye getirmeye çalışıyorlar.

Yetki veren haindir.

Bende bunu defalarca yazdım. Kaç defa üşenmeden teker teker. Benzer rakamları kaç ay önce ayrıntılı belirttim. Satış rakamı, maliyet rakamı. Florya milyar dolarlık bir projedir. Dursunun istediği yetkinin verilmesi resmen hainliktir. Birilerine peşkeş çektirmektir.

Dursun’un başkan olmasının sebebi o yetki. O yetki verilmezse bile bir B planları vardır Florya’yı koparmak için.

Galatasaray genel kurul üyesi olsanız 6 Temmuz günü yapılacak Florya konusundaki yetki toplantısında oyunuzun rengi ne olurdu?
Hasan bekir üstadımın rengi neyse bende o renkte olurdum onurum.

Kendisi belirtmemis rengini,

Belirtince aciklarim bende

1 saatinizi ayırıp Fatih Altaylı/Erden Timur programını izlerseniz neden yetki verilmemeli çok net anlarsınız.

Umarım o yetki verilmez eğer verilirse son kurşunumuzu da boşa sıkmış olacağız. Tıpkı Riva gibi olacak.
Rivayı zamanında hiç ettik ama şu yönden bakarsak 3. etaptan 2-2.5 milyar TL geldi hatta parça parça geliyordur son etaptan 2026'da 2.5-3 milyar TL daha gelecek az bir para gelmiyor ama ne hikmetse bankalar birliğinden çıkmaya tenezzül etmiyorlar.

Locaları erken sat
Boey'i sat sağ bek alma
Riva'dan sürekli para akışı olsun
Şampiyonlar ligi parası gelsin
Şampiyonluk ve onun getirdiği ekstra paralar gelsin
Kombineleri 1 günde bitir.

Bunlara rağmen halen bankalar birliği anlaşmasında olmamız skandaldır.

Hadi 22/23 sezonu derim ki evet CL gelirleri yok Avrupa'da da yokuz kasadan yedik ama 23/24 sezonu x2 yaptık rahatlıkla çıkılmalıydı.

Senelik 200 milyon euro geliri olan kulübü yönetmek için hazırdaki arsa mı satılmalı illa.

Bir sürü şey var yapabileceği. Mecidiyeköy var başka bir sürü yer var. Gitsin rivanın peşine düşsün imzayı atan projeyi başlatan o.

Yetmiyorda gitsin Kulübün avantajlarını kullanarak bir arazi alsın oun üzerinde %50 pay peşine mi koşuyor ne yapacaksa yapsın.
İstanbulun en değerli lokasyonlarından bir tanesine imza proje yapılabilecek bir yere doğru değerleme yaptıracağına ikna ederse de yetkiyi alsın. Sik-sok inşaat ticaret temizlik ltd şti gibi ucube adamlar yerine bu işi uluslararası yapabilecek kişilerle anlaşsın değer kaybı yaşamadan %50ye okey.
İlk geldikleri dönemden beri florya mevzusu ortada bu projeler gerçekleşsin yürüsün diye seçildiler yönetimin varlık sebebi bu yetki verilmeyecekse tekrar seçime gidilmesi gerekiyor. Anlamı yok 2 ay önce seçenler güven oyu vermiyorsa bu büyük bir sıkıntıdır

Senelik 200 milyon euro geliri olan kulübü yönetmek için hazırdaki arsa mı satılmalı illa.

Bir sürü şey var yapabileceği. Mecidiyeköy var başka bir sürü yer var. Gitsin rivanın peşine düşsün imzayı atan projeyi başlatan o.

Yetmiyorda gitsin Kulübün avantajlarını kullanarak bir arazi alsın oun üzerinde %50 pay peşine mi koşuyor ne yapacaksa yapsın.
İstanbulun en değerli lokasyonlarından bir tanesine imza proje yapılabilecek bir yere doğru değerleme yaptıracağına ikna ederse de yetkiyi alsın. Sik-sok inşaat ticaret temizlik ltd şti gibi ucube adamlar yerine bu işi uluslararası yapabilecek kişilerle anlaşsın değer kaybı yaşamadan %50ye okey.
%50 kabus hocam - değer kaybı yaşamasan bile çok fazla hakkını veriyorsun karşıya .

inaınlmaz ütopik bir oran %50 yani - her parası olan atlar ben yapayım diye ... öyle bir oran dediğin. Bezneri lokasyon ve format çok yok çünkü - az katlı mahalle sessiz sakin - hakikaten kalmadı gibi bir şey.

%65-70 arası minimum GS de kalmaldır - kalanı kazık yemek.

Riva peşinde hayatta koşmaz ve irdelemez çünkü hatalarının sonucu o riva...kaldıki floryadan çok daha fazla paradan konuşurduk riva bugün olsa...

hem de ne çok daha fazlası belli değil.

alamaz diyenlere bu adamın 3300 oy aldığını hatırlarım 2 ay önce.

2 ayda bir şey yaşanmadı GK üyelerinin karar değiştirecek kadar etkilenmesini sağlayacak.

Yetkiyi alacak - orası %99.9 . ne şartlarda ve nasıl alacağı önemli. (ya da bilmiyorum GK değişiklik isterse almamış olup 1 aya tekrar mı GK toplayacaklar herneyse )

özetle GK iplerinin elinde olduğu bir işe ok demeli.

Yetki verilmesin... Şu anda tek güvencemiz Okan Buruk ve oyuncular. Bence kaosa doğru yol alıyoruz...

alamaz diyenlere bu adamın 3300 oy aldığını hatırlarım 2 ay önce.

2 ayda bir şey yaşanmadı GK üyelerinin karar değiştirecek kadar etkilenmesini sağlayacak.

Yetkiyi alacak - orası %99.9 . ne şartlarda ve nasıl alacağı önemli. (ya da bilmiyorum GK değişiklik isterse almamış olup 1 aya tekrar mı GK toplayacaklar herneyse )

özetle GK iplerinin elinde olduğu bir işe ok demeli.
Bugünkü söylemlerin hiçbiri o dönem yoktu sadece Erden Timur ayrılacak ya da devam edecek konusu üzerinden konuşuluyordu.

Sonuç olarak o günden bugüne Erden Tİmur ayrıldı ve an itibarıyla Florya konusunda gerçekler ortaya çıktı.

Seçimde Sühely beyi istemeyen olabilir ama bu bir seçim değil o yüzden vermezler ki sosyal medyada da Dursun Özbek'e oy veripte Florya konusunda ciddi farklı düşünceleri olan GK üyeleride var.

Eğer Dursun Özbek yetki vermediniz güven duymuyorsunuz ben istifa ediyorum derse yine Süheyl bey aday olsa bile seçilmez camia içinden bir başkan bulunur.

Geri
Üst Alt