GSC Anket Dursun Özbek’e Florya Konusunda Yetki Oylamasında Tercihiniz Ne Olurdu?

Dursun Özbek’e Yetki Verir Miydin?

• Evet. Yetki Verirdim.

Oy: 11 9,5%
  • Hayır. Yetki Vermezdim.

Oy: 105 90,5%

• Kullanılan toplam oy
    116
Birilerinin elini taşın altına koyup Galatasarayın geleceğini koruması gerekiyor. Yine Erden başkanım her şeye rağmen bizim için çabalıyor.
O zaman yönetimde olsaydı şimdi yetki verilse ben uyardıydım diye mi karşımıza gelecek

Ben erden herşeyden sıkılıp bıraktı sanıyorum hala bu işlerin peşinde ise niye bıraktı anlamadım dursunu takan kim sen gel yine yönetici olarak devam etseydin
Florya modeli kafasına yatmadığı için duruma ortak olmak istemedi. Dursun'u takan kim diyorsun ama Florya konusunda onun dediği oluyor. Erden bir şey yapamazdı konuşmak dışında.

2 yıl şampiyon olmuş liseli başkana karşı seçim kazanamayacağı için çekildi ve ilerde başkan adayı olarak dönecek görünen o

Yetki verilmeyecekse ne diye bu yönetim seçildi izah ederseniz sevinirim

Florya modeli kafasına yatmadığı için duruma ortak olmak istemedi. Dursun'u takan kim diyorsun ama Florya konusunda onun dediği oluyor. Erden bir şey yapamazdı konuşmak dışında.

2 yıl şampiyon olmuş liseli başkana karşı seçim kazanamayacağı için çekildi ve ilerde başkan adayı olarak dönecek görünen o
Erden aday olsa dursuna karşı net secilirdi bence onla alakası yok. Şampiyonlugu camia erdene yazıyor

O zaman yönetimde olsaydı şimdi yetki verilse ben uyardıydım diye mi karşımıza gelecek
Arkasından iş çevirildiği, florya konusunda anlaşamadığı yönetimde ne işi var? Realiteden uzak söylemler bunlar.

Galatasaraya karşılıksız bağlı tek adam gözümde. Uyarılarını koşulsuz şartsız dinleyeceğim tek adam. Hala uyarmaya çalışıyorsa bu işin engellenmesi lazım. Koskoca kulübün geleceği söz konusu.

Erden aday olsa dursuna karşı net secilirdi bence onla alakası yok. Şampiyonlugu camia erdene yazıyor
Aday olması için şampiyonluk yarışı varken seçim propagandası yapması gerekirdi ve bu da takıma olumsuz yansıyabilirdi. Hatta şampiyonluk bile gidebilirdi.

Ayrıca Erden'i taraftar seviyor ama üyelerin hepsi sevmiyor. Dursun'u ise üyeler baya seviyor. 2017'de kulübü rezil ettiğinde bile hak ettiğinden çok fazla oy almıştı Cengiz'e karşı.

Aday olması için şampiyonluk yarışı varken seçim propagandası yapması gerekirdi ve bu da takıma olumsuz yansıyabilirdi. Hatta şampiyonluk bile gidebilirdi.

Ayrıca Erden'i taraftar seviyor ama üyelerin hepsi sevmiyor. Dursun'u ise üyeler baya seviyor. 2017'de kulübü rezil ettiğinde bile hak ettiğinden çok fazla oy almıştı Cengiz'e karşı.
Erdenin yılı tutmadıgı için aday olmadıgı söyleniyordu o dönem. Erden adaylık hiç düşünmedi bence. Yoksa gelip dursunla secim öncesi sarılmazdı

Erdenin yılı tutmadıgı için aday olmadıgı söyleniyordu o dönem. Erden adaylık hiç düşünmedi bence. Yoksa gelip dursunla secim öncesi sarılmazdı
Bu seçimde düşünmedi de ilerde düşünüyor işte. Yoksa şu dönemde çekilmesi lazımdı

Arkasından iş çevirildiği, florya konusunda anlaşamadığı yönetimde ne işi var? Realiteden uzak söylemler bunlar.

Galatasaraya karşılıksız bağlı tek adam gözümde. Uyarılarını koşulsuz şartsız dinleyeceğim tek adam. Hala uyarmaya çalışıyorsa bu işin engellenmesi lazım. Koskoca kulübün geleceği söz konusu.
Erden gibi bi adam zor bulunur camia degil dünyada sözüne direk güvenecegimiz insan olarak müthiş biri. Ama dursuna yetki verilmezse bu iş bize yine zarar yazacak dursun transfer falan yapmaz

Bu seçimde düşünmedi de ilerde düşünüyor işte. Yoksa şu dönemde çekilmesi lazımdı
Bize erden başkan en cok bu dönem lazımdı ama borcları sıfırlayıp, icardili okan hocalı dönem bidaha böyle bi sinerjiyi yakalamak zor

Erden gibi bi adam zor bulunur camia degil dünyada sözüne direk güvenecegimiz insan olarak müthiş biri. Ama dursuna yetki verilmezse bu iş bize yine zarar yazacak dursun transfer falan yapmaz
Florya gibi bir asseti kurtaralım da transferi seve seve yapacaklar. Satılanların parası kullanılır en kötü

Hayır diyenlerdenim. Belli düzeyde konsensüsün sağlanmasıyla, emlak piyasasının iştahlı olduğu bir dönemde yapılmalı bu iş. BB ödemesinin aciliyeti olmadığını hep söylüyorum. Kulüp kendi borcunu ödüyor, başka bir şey değil...

Yetki verilmeyecekse ne diye bu yönetim seçildi izah ederseniz sevinirim
Senelik 200 milyon euro geliri olan kulübü yönetmek için hazırdaki arsa mı satılmalı illa.

Bir sürü şey var yapabileceği. Mecidiyeköy var başka bir sürü yer var. Gitsin rivanın peşine düşsün imzayı atan projeyi başlatan o.

Yetmiyorda gitsin Kulübün avantajlarını kullanarak bir arazi alsın oun üzerinde %50 pay peşine mi koşuyor ne yapacaksa yapsın.
İstanbulun en değerli lokasyonlarından bir tanesine imza proje yapılabilecek bir yere doğru değerleme yaptıracağına ikna ederse de yetkiyi alsın. Sik-sok inşaat ticaret temizlik ltd şti gibi ucube adamlar yerine bu işi uluslararası yapabilecek kişilerle anlaşsın değer kaybı yaşamadan %50ye okey.

2 ay önce seçim kazanmış genel kurul onayını almış olabilir ama 2 ayda kulübü yerin dibine soktular o yüzden yetkiyi vermeyelim! Bay Timur olsaydı verilebilirdi çünkü o samimiydi şimdi bu yönetime verilmesin!!

Geri
Üst Alt