- 18 Temmuz 2009
- 80.735
- 225.315
- 5.093
Önceki yetki metni ile şimdikinin aynı olduğunu divanda söyleyenler kimlerdi?
Skandal yahu şu durum.
Skandal yahu şu durum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başkanın kendisi demişti - yönetimden başkası konuşmadı zaten.Önceki yetki metni ile şimdikinin aynı olduğunu divanda söyleyenler kimlerdi?
Skandal yahu şu durum.
Divanda biri metin aynı dedi ama nerede duyurulan metin bilmiyorum. Paraların bloke edilmemesi Florya’yı çöpe atmak demek.başkanın kendisi demişti - yönetimden başkası konuşmadı zaten.
konuşmacılarda var mıydı buna değinnen emin değilim.
sadece adını hep unutuyorum - "kredi yetkiside istemişsiniz" diye söylemişti adam - üstüne yalancı tantanası koptuydu.
onu diyorum zaten .. beklesin - o süreçte kemerburgaz adam akıllı full btisin. banane yani 70 M dolar ile BB den çıkılacak diye neden potansiyel olarak 150-200M belki daha fazla değer ve gelirden olsun kulüp.Divanda biri metin aynı dedi ama nerede duyurulan metin bilmiyorum. Paraların bloke edilmemesi Florya’yı çöpe atmak demek.
Fon işi olmayacaksa devam edelim Florya’da zaten Kemerburgaz’dan bir halt olmayacak belli.
onu diyorum zaten .. beklesin - o süreçte kemerburgaz adam akıllı full btisin. banane yani 70 M dolar ile BB den çıkılacak diye neden potansiyel olarak 150-200M belki daha fazla değer ve gelirden olsun kulüp.
bu işi doğru ve layığıyla, kapı gibi sağlam şekildei gelirinden öyle harcama vs yapılmayacak şekilde geleceği kurtacak formatta yapacaklar gelsin yapsın.
ben anlamıyorum 2 aydırki stresi ve aceleyi. Florya denince antenler dikiliyor agresifleşiyor ortam anında .
"Ben yaptım - dediklerimi yaptım sözlerimi tuttum - kemerbugaz açıldı - BBden çıkıldı" pohpohlamasını kimse yemez kusrada bakmasınlar. amaç buysa heba ediliyor elimizdeki değer çok basit dilde.
Torreira mis gibi floryada çalışyordu geçen 2 gün önce - ordan daha iyi değil kemerbugaz ki bugünde söylendi tamamı 4 yıla yakın proje altyapı kısmıyla tesis.
mantıklı gelen adımlar yok yani ortada. anlam veremiyorum.
ne götürecek hiçbişey götürmezDursun’a yetki verilmezse sonuçları ne olur? Onu da tartışalım. Evet, yetki verilmesin demek bir duruştur. Ama bu duruş bize ne sağlar, ne götürür onu da bir masaya yatırmak lazım.
Muhtemelen erken seçim olur. Bence. Böyle bir senaryoda da futbol takımı kısa vadede sıkıntılar yaşar. Belki bu sezon şampiyonluğu da kaçırırız ama Galatasaray'ın geleceği adına daha faydalı olur kanaatindeyim.Dursun’a yetki verilmezse sonuçları ne olur? Onu da tartışalım. Evet, yetki verilmesin demek bir duruştur. Ama bu duruş bize ne sağlar, ne götürür onu da bir masaya yatırmak lazım.