uzun süredir ilk defa bir kadroda bu kadar değişim yaşanıyor ve tudor hoca ile bukadar temel ve sistem değişime gittik...
takımı , yönetimi hiç eleştirmeyenlerden değilim fakat şu anda bu tür başlıklarda art niyet ve eleştirenlerde kötü niyet arar oldum bu benim görüşüm.
Bunun neresi art niyetli?
Hep yanlis acidan bakiliyor olaylara.
Gecen sene harcanan parasi ile su kadronun yarisi kurulsaydi sampiyonluk ihtimali cok yüksekti, cünkü gecen sezonun les kadrosu ile bile bir süre liderlige yakindik.
Sampiyonluk demek daha fazla gelir demek, hem sampiyonluk primi, hem sampiyonlar ligi katilim primi.
Bunun yaninda üc ic saha maci daha demek, buna göre kombine fiyatlari demek.
Hatta ve hatta, gecen sene su kadronun yarisi kurulsaydi bu sene 10 tane degil, bes tane oyuncu alirdin, daha az para harcardin.
Hatta ve hatta, belkide simdi Bruma bile takimda olurdu, sonucta iyi bir takim demek basari olma potansiyeli, buda kadrodaki iyi oyunculari tutabilme sansinin yükselmesi demek.
Gördügün gibi, evet bu yönetim bu sezon cok güzel kadro kurdu, bunun icin, islerini dogru yaptiklari icin tebrikde ediyoruz, seviniyoruzda.
Ancak tartinin öbür tarafina verilen zararlarida koymakta ne gibi bir art niyet var, bende bunu bir türlü anlayamiyorum.
Asil böyle düsünüp, bunlari sorgulamazsak Galatasaray daha kötüye gider.
Buyrun bakin Kibirbahcenin icler acisi haline, koyun gibi güdülmekten hepsi.