GSCimbom
Dursun Özbek'ten Büyük Sürpriz!
Alper Altun

Dursun Özbek'ten Büyük Sürpriz! Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
62
Okunma
3,7K
Sayfa
3/4
onay veren üyeler haindir dinazorların torunlarına kadar peşkeş çekecekler komisyonun dibine vuracaklar satılmış hepsi zaten

Kurula guvenenler icin hatırlatma yapalım.

Recep tayyip erdoğan da bu isin olmasını istiyor. Yardımlarından dolayı resmi siteden teşekkür etmiştik.

Normalde kuruldan geçmemesi lazım, fakat seve seve geçirecekler. Başta kıraç olmak üzere.

Bir kere RTE istiyorsa GK ret etse bile olur bu is...

Bu gercegi unutmamak lazim. RTE ne yapar ne eder GK'u ikna eder yada mecbur kilar.

RTE istiyorsa o zaman ya öyle ya da böyle vereceğiz demektir.Yani satmasak,bunda da kararlı olsak ne olur sence?

Turkiye'de kolaysa RTE'ye karsi gel yiyorsa gel. Bu durumu kabul etmemiz gerekir...

Gider feto uzerinden "gercek kumpas" yaptirir bize gelde cik icinden. Demokrasi diye ortaligi inletip demokrasiye ile bu kadar uzak olmakta bir baska boyut

Demek istedigim RTE gercekten kafasina koyarsa oyle veya boyle alir orayi. Onun icin bizim tek yapmamiz gereken tatli dille 100-200m daha fazla kopara bilmek

Bilmiyorum ben mi yanlis dusunuyorum ama olay bu bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Turkiye'de kolaysa RTE'ye karsi gel yiyorsa gel. Bu durumu kabul etmemiz gerekir...

Gider feto uzerinden "gercek kumpas" yaptirir bize gelde cik icinden. Demokrasi diye ortaligi inletip demokrasiye ile bu kadar uzak olmakta bir baska boyut

Demek istedigim RTE gercekten kafasina koyarsa oyle veya boyle alir orayi. Onun icin bizim tek yapmamiz gereken tatli dille 100-200m daha fazla kopara bilmek

Bilmiyorum ben mi yanlis dusunuyorum ama olay bu bence

Birebir katılıyorum.Yapacak başka bir şey var gibi de görünmüyor.

8 sene önce Riva´nin degerinin 5-6 sene icinde, 400, 500 Milyon dollar civarlarina cikacagi söyleniyordu. Bugün Riva´yi direk satsak 250 Milyon dollar üzeri teklif alacagimizi zannetmiyorum. Buda ücüncü köprünün acilmasina ragmen. 3-4 yil icinde 100 Milyon dollar artabilir belki bilmiyorum.

8 sene önce Riva´nin degerinin 5-6 sene icinde, 400, 500 Milyon dollar civarlarina cikacagi söyleniyordu. Bugün Riva´yi direk satsak 250 Milyon dollar üzeri teklif alacagimizi zannetmiyorum. Buda ücüncü köprünün acilmasina ragmen. 3-4 yil icinde 100 Milyon dollar artabilir belki bilmiyorum.

Bu ekonomide 1 milyar dolarlar hayalden ote. Bence GSC olarak abartiyoruz...

Satmak hainliktir.

Versinler imar iznini.Oraya tesisleri biz yapıp isletelim.

Pazarlığı yapılacak konu gelirlerin ve vergilerin yapılandırılması olmalı sadece.

İsterlerse çok bizden satın alabilirler değeri 5 10 Milyar doları vermek kaydı ile o vakit.

ÖZEL: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 22 Ekim'deki genel kurul öncesi Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesiyle ilgili Ankara'da bir dizi görüşme yaptı.

Emlak Konut GYO ile yapılan anlaşma ile birlikte Rive ve Florya arazilerinden yüklü bir gelir elde edecek olan sarı-kırmızılılar bir yandan da yeni bir arazinin arayışına girdi.

Sarı-kırmızılılar bu konuda devletin önde gelenleriyle pazarlıklar yapıyor. Galatasaray, ya Kemerburgaz'daki 120 dönümlük ya da Gaziosmanpaşa'daki 150 dönümlük araziye Florya'yı taşımak istiyor.

Devlet ise sarı-kırmızılılara Beykoz'da bir arazi teklif ediyor.

İki taraf arasında bu konuda pazarlıklar sürüyor. 22 Ekim'deki genel kurulda onay çıkması halinde Galatasaray, bu arazilerden birine Florya'yı taşıma işlemlerine başlayacak

Gökmen

beykoz olmaz ilerde değerlenicek bir yere geçilmeli beykoz alabildiğine orman arazisi zaten florya gibi ilerde değerlenmez oralar bence..

Satmak hainliktir.

Versinler imar iznini.Oraya tesisleri biz yapıp isletelim.

Pazarlığı yapılacak konu gelirlerin ve vergilerin yapılandırılması olmalı sadece.

İsterlerse çok bizden satın alabilirler değeri 5 10 Milyar doları vermek kaydı ile o vakit.
Kendimiz yapamiyoruz o yuzden bu yola bas vurdular bence, ayni sebepten dolayi Ali Sami Yen Stadini verip TT Arena ya gectik, ayni tarife de simdi bunun icin uygulaniyor.

Kendimiz yapamiyoruz o yuzden bu yola bas vurdular bence, ayni sebepten dolayi Ali Sami Yen Stadini verip TT Arena ya gectik, ayni tarife de simdi bunun icin uygulaniyor.

Yok pahasına elde ki değerlerden olmak geleceği satmak ile eşdeğerdir.

Beceremiyorlarsa, kaynak yaratamıyorlarsa gidecekler. Yapabilenler yönetecek. Gidecek kendi varlığını koyacak gerekirse sonra işletme bedelinden parasını amorti edince de alır kim koyduysa.

Yok pahasına elde ki değerlerden olmak geleceği satmak ile eşdeğerdir.

Beceremiyorlarsa, kaynak yaratamıyorlarsa gidecekler. Yapabilenler yönetecek. Gidecek kendi varlığını koyacak gerekirse sonra işletme bedelinden parasını amorti edince de alır kim koyduysa.
Hep baskasi gelsin daha iyisini yapsin diye bekliyoruz ama o iste hic olmuyor, en son Aysal birsey denedi o da sonra birakti gitti izin alamayinca. Dursun u sevmem ama artik oyle yada boyle bu ise basladi ve galiba sonunu da getirecek gibi gozukuyor.

Artik bir yerden baslamak lazim dusuncesindeyim (yok pahasina degil tabi) cunku suanki finansal tablomuzu goz onunde bulundurursak bu kulubun pek parlak bir gelecegi yok diyebiliriz.

Insallah en hayirlisi olur bizim icin.

Hep baskasi gelsin daha iyisini yapsin diye bekliyoruz ama o iste hic olmuyor, en son Aysal birsey denedi o da sonra birakti gitti izin alamayinca. Dursun u sevmem ama artik oyle yada boyle bu ise basladi ve galiba sonunu da getirecek gibi gozukuyor.

Artik bir yerden baslamak lazim dusuncesindeyim (yok pahasina degil tabi) cunku suanki finansal tablomuzu goz onunde bulundurursak bu kulubun pek parlak bir gelecegi yok diyebiliriz.

Insallah en hayirlisi olur bizim icin.

En doğrusu faiz yükü fazla olan borçların peyder peyi ödenerek zamanla eritilmesi idi. Ama başaramadık bunu.

Bu kafa ile borcu sıfırlasak bile 1-2 seneye yine 40-50, 5 seneye de 100 Milyon Euro'yu buluruz.

En doğrusu faiz yükü fazla olan borçların peyder peyi ödenerek zamanla eritilmesi idi. Ama başaramadık bunu.

Bu kafa ile borcu sıfırlasak bile 1-2 seneye yine 40-50, 5 seneye de 100 Milyon Euro'yu buluruz.
Haberler dogruysa yerine 1-2 tane baska arsa bulmus onlari alacakmisik.

Geri