Can Çelik
Tecrübeli Üye
Iyide konusulanlar farkli. Çok daha paraya elden cikarilmali diyenler var. 1.3 milyar konusuluyor florya ve riva için.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Kim alır söyler misin? Biz bugün devletle olan anlaşmayı bozsak bizim üzerimize daha fazla gelmez mi devlet? Özellikle başta kinci biri varken.. Biliyorsun durumları. Burası Almanya, isveç değil ki. Sağlıklı adaletli düşünen yok zaten. Benim fikrim borçları temizlesinler sonra arsa mı ne alıyorlarsa alsınlar. Sene de 40 milyon eur faizden kurtulmak her yıl şampiyon olduğunda kazandığın parayla aynı. İkisi aynı anda olursa zaten ekonomi baya baya iyi olur. FFP varken çok fazla borçlanamazlar da zaten. Geldik 30 yaşımıza.. Ölmeden şu Galatasaray'ı borçsuz dertsiz izleyelim ya.. O arsa zaten senin benim falan değil. Sana bana veya forumdan herhangi birine hiç bir faydası da yok. Bu durumda az da olsa faydası olmuş olmuyor mu? Bu konuda bencil düşünüyorum evet ama bu hayata bir kez geliyoruz.. Mezardan Galatasaray'ın riva arazisini 1.3 milyara satıldığını görsek ne, görmesek ne?