GSCimbom
Dursun Özbek'ten Büyük Sürpriz!
Alper Altun

Dursun Özbek'ten Büyük Sürpriz! Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
62
Okunma
3,7K
Sayfa
2/4
Iyide konusulanlar farkli. Çok daha paraya elden cikarilmali diyenler var. 1.3 milyar konusuluyor florya ve riva için.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Kim alır söyler misin? Biz bugün devletle olan anlaşmayı bozsak bizim üzerimize daha fazla gelmez mi devlet? Özellikle başta kinci biri varken.. Biliyorsun durumları. Burası Almanya, isveç değil ki. Sağlıklı adaletli düşünen yok zaten. Benim fikrim borçları temizlesinler sonra arsa mı ne alıyorlarsa alsınlar. Sene de 40 milyon eur faizden kurtulmak her yıl şampiyon olduğunda kazandığın parayla aynı. İkisi aynı anda olursa zaten ekonomi baya baya iyi olur. FFP varken çok fazla borçlanamazlar da zaten. Geldik 30 yaşımıza.. Ölmeden şu Galatasaray'ı borçsuz dertsiz izleyelim ya.. O arsa zaten senin benim falan değil. Sana bana veya forumdan herhangi birine hiç bir faydası da yok. Bu durumda az da olsa faydası olmuş olmuyor mu? Bu konuda bencil düşünüyorum evet ama bu hayata bir kez geliyoruz.. Mezardan Galatasaray'ın riva arazisini 1.3 milyara satıldığını görsek ne, görmesek ne?

Kim alır söyler misin? Biz bugün devletle olan anlaşmayı bozsak bizim üzerimize daha fazla gelmez mi devlet? Özellikle başta kinci biri varken.. Biliyorsun durumları. Burası Almanya, isveç değil ki. Sağlıklı adaletli düşünen yok zaten. Benim fikrim borçları temizlesinler sonra arsa mı ne alıyorlarsa alsınlar. Sene de 40 milyon eur faizden kurtulmak her yıl şampiyon olduğunda kazandığın parayla aynı. İkisi aynı anda olursa zaten ekonomi baya baya iyi olur. FFP varken çok fazla borçlanamazlar da zaten. Geldik 30 yaşımıza.. Ölmeden şu Galatasaray'ı borçsuz dertsiz izleyelim ya.. O arsa zaten senin benim falan değil. Sana bana veya forumdan herhangi birine hiç bir faydası da yok. Bu durumda az da olsa faydası olmuş olmuyor mu? Bu konuda bencil düşünüyorum evet ama bu hayata bir kez geliyoruz.. Mezardan Galatasaray'ın riva arazisini 1.3 milyara satıldığını görsek ne, görmesek ne?

Biz Galatasaray başarıları görelim de çocuklarımız,torunlarımız görmesin mi renktaş?Dursun başkanı destekleyen biri olarak söylüyorum,argümanın yanlış bence.

Dursun özbek ile ilgili özellikle Riva konusunda söyleyeceğim tek şey, Umarım Şemsiyeyi açarlar.

Biz Galatasaray başarıları görelim de çocuklarımız,torunlarımız görmesin mi renktaş?Dursun başkanı destekleyen biri olarak söylüyorum,argümanın yanlış bence.

Çocuklarının göreceğinin ne garantisi var? Çocuklarının zamanında türkiyenin peşkeş zihniyeti bitecek mi zannediyorsun? Çocuklara bıracak bir Galatasaray kalmazsa ne yapacağız? Bu da bir varsayım. Orada öylece duran hiç birimize ait olmayan bir arsayı çok dallandırıp budaklandırıyorsunuz. Hiç gerek yok. Satılsın borçlar temizlensin hepsi bu. Taraftara bu kadarı yeter.

Çocuklarının göreceğinin ne garantisi var? Çocuklarının zamanında türkiyenin peşkeş zihniyeti bitecek mi zannediyorsun? Çocuklara bıracak bir Galatasaray kalmazsa ne yapacağız? Bu da bir varsayım. Orada öylece duran hiç birimize ait olmayan bir arsayı çok dallandırıp budaklandırıyorsunuz. Hiç gerek yok. Satılsın borçlar temizlensin hepsi bu. Taraftara bu kadarı yeter.

Ben Riva ve Florya projelerini destekliyorum.Üstte de destekliyorum yazdım zaten.Ama yaklaşımın bencilce ve yanlış bence.

ÖZEL: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 22 Ekim'deki genel kurul öncesi Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesiyle ilgili Ankara'da bir dizi görüşme yaptı.

Emlak Konut GYO ile yapılan anlaşma ile birlikte Rive ve Florya arazilerinden yüklü bir gelir elde edecek olan sarı-kırmızılılar bir yandan da yeni bir arazinin arayışına girdi.

Sarı-kırmızılılar bu konuda devletin önde gelenleriyle pazarlıklar yapıyor. Galatasaray, ya Kemerburgaz'daki 120 dönümlük ya da Gaziosmanpaşa'daki 150 dönümlük araziye Florya'yı taşımak istiyor.

Devlet ise sarı-kırmızılılara Beykoz'da bir arazi teklif ediyor.

İki taraf arasında bu konuda pazarlıklar sürüyor. 22 Ekim'deki genel kurulda onay çıkması halinde Galatasaray, bu arazilerden birine Florya'yı taşıma işlemlerine başlayacak

Gökmen

E hani floryayi rivaya taşıyacaktır biz.

Yine mi yalan.

Gk kesinlikle izin vermemeli bu işe. Yok kardeşim 5sene sonrası için gelecek parayla hesap yapmak. Emlak konut arsilasin o zaman 1milyar lirayı. Daha fazlası bize düşerse kalanını 5 sene sonra alırız.

5sene 120 milyon lira faiz ode yok ya ne anladım o işten. 350 milyon dolara rivayi satiliga çıkar o zaman. 1senede talibi çıkar borçları sfirlarsin niye bekleyelim

Son düzenleme:
Ben Riva ve Florya projelerini destekliyorum.Üstte de destekliyorum yazdım zaten.Ama yaklaşımın bencilce ve yanlış bence.

Galatasaray'ın iyi durumda olması eşittir benim mutluluğum demek. Kim mutlu olmak istemez? Mutlu olmak isteyen herkes bencil değil midir zaten? Orada öylece duran, yıllarca konuşulan efsane bir arsa için karalar bağlamaya gerek yok. İnanın hiçbirimizin değil o arsalar. Söz hakkımız da yok zaten. O halde satılıp borçların kapatılmasını istemeliyiz ve borçsuz bir Galatasaray'ın neler yapabileceğini konuşmalıyız.

Ya hani noldu otel. Yıllık 5m dolar gelecekti güya satıp düzlüğe çıkacaktır 100 milyon dolara. 2sene oldu lan, bu adama nasıl güvenip 30 yıldır degerlenmesini beklediğimiz arsayı teslim edelim

Yani Serhat'in bildigini genel kurul bilmiyor mu?

Bence bu Riva'ya gelince genel kurul dursun falan dinlemez. Varsa supheli bir durum mutlaka tas koyarlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serhat Ulueren agir kazik girecek diyor.

Gitmis uzmanlar ile arastirmis, florya ve riva için 1.3 milyar alabiliriz diye hesaplamislar özellikle havalimaninin kapatilmasindan sonra.

Dursun ise degerin çok altinda rakamlar belirlemis.

Aysal'a degil de su adama riva yetkisi veriliyor ya yaziklar olsun demek kalir bizlere.

Durum ayni idi. Aysal da borclari silmek adina yetki istemisti, alamayinca gitmisti hakli sekilde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Serhat Ulueren bi spor muhabiri.Milyar dolarlık işleri kahvehane ağızı ile yorumlamak ne kadar doğru.Spor muhabiri serhat biliyor, galatasaray yöneticileri bilmiyor bu söylediğine gore.

Serhat Ulueren bi spor muhabiri.Milyar dolarlık işleri kahvehane ağızı ile yorumlamak ne kadar doğru.Spor muhabiri serhat biliyor, galatasaray yöneticileri bilmiyor bu söylediğine gore.

Aynen Serhat'in bildigini GK daha cok biliyordur. Bizim GK'un bu Riva hakkindaki siki tutumunu biliyoruz. Bu konuda oldukca pintidir...

Sent from my iPhone using Tapatalk

abbas mali mülkü yiyip kacip gidicek.mal mülk kalmayinca sefalet icinde sürünücez.milleti 2 transferle kandirmayi basardi keko..

O divan kurulunda genel kurulda hic mi insaatci emlakci yok zannediyorsunuz anlamiyorum ki.en zor karar cikarilan kurul bizim divan kuruludur..meclisten surdan burdan zordur yani.gelirler konusurlar reddederler ayrica arsanin artik bos bos da durmasinin mantigi yok.florya ve rivanin ayri ayri degerlendirilmesi cok mantikli ama.

Kurula guvenenler icin hatırlatma yapalım.

Recep tayyip erdoğan da bu isin olmasını istiyor. Yardımlarından dolayı resmi siteden teşekkür etmiştik.

Normalde kuruldan geçmemesi lazım, fakat seve seve geçirecekler. Başta kıraç olmak üzere.

Geri