Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
şimdi anladım benim jeton köşeli hem çirkin hem de meczupumNazarlıgi var üzerinde genconun hiçbise olmaz allah in izniyle.
GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi anladım benim jeton köşeli hem çirkin hem de meczupumNazarlıgi var üzerinde genconun hiçbise olmaz allah in izniyle.
GSCimbom Mobile App
Nazarlıgi var üzerinde genconun hiçbise olmaz allah in izniyle.Hayır yeğenimi andırıyor diyecek gibi oluyorum ama hemen aklım başıma geliyor yeğenler dayılarına çeker dolayısıyla benim kadar korkunç çirkin olmasa da o da molozBen çok ciddi konuşmam zaten o yüzden sıkıntı yok.
GSCimbom Mobile Appgaliba senin evladın da değildi üstat ne diye elalamin çocuğuna burada göz değdirtiyorsun
kendim hariç maşallah arslan parçasına, selametle...
GSCimbom Mobile App
Yok üstat ya ben göz değecek olsam niye belirteyim tüm kötü vasıflar derken yetersizliklerimi kastettim kötü biri değilim yav
Yok üstat ya ben göz değecek olsam niye belirteyim tüm kötü vasıflar derken yetersizliklerimi kastettim kötü biri değilim yav![]()
ne bileyim üstat bildirim geldi tecrübeli kullanıcı sensin üstelik jetonumun köşeli olduğunu da söyledim neyse ben kaçar selametle renktaşlar
Tıpatıp aynısını ben de yazdım dün.Bu adamı desteklemek için ya cebe para indirmek yada ağır beyinsiz olmak lazim.
GSCimbom Mobile App
Başkana dedi diyorlar bunu dünden beri. Sanmıyorum.
Maalesefki dün bir kez daha kongrenin Galatasaray'ı temsil etmediği belli oldu. Kulübün parasını göz göre göre cebine atan, aile şirketi gibi kullanan, görevdeyken reklamını yapıp otel açan bir herif gelip haksız yere ibra ediliyor üstüne birilerine hareket çekiyor.
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz, bunun bedeli de elbet ödenir.