Dursun Özbek'ten İstifa Sinyali!

Kabul edecekler bence, hersey oyle olacagini gosteriyor. Dursun da istifa etmez.

Genelde yonetimlerin borclanma yetki talepleri , gayrimenkul satis degerlendirme istekleri yuksek yuzdeyle kabul edilir , benzer yetki polata ,aysala filan da verildi.

Ama bu yetki verilir , bir sonraki divan kurulunda cikanlar aysala oldugu gibi dursuna da tenkitler yoneltirler , bu cok olagan bir sey , red oyu veren bir uye cikip konusabilir

aysalin elinde tum yetki vardi , divan kurulunda bir kac kisi cikti da konustu diye cekip gidilir mi , baskansan yap yetkiyi almissin genel kuruldan

bahaneydi diyorum size

istifa et, Aysal gelsin yetki o na verilsin. En azindan peskes cekilmeyecegini biliriz

Kabul edilmezse ismimi istediğiniz gibi değiştirip herhangibir avatar koyabilirsiniz.

Bu projenin genel kuruldan geçmeme ihtimali yok.

Yahu hatırlayın yetki toplantısında adamlar güle oynaya el kaldırmış , hepsi bitse de gitsek diye gülüşüyorlardı.

Ayrıca Galatasaray'ı yöneten elit tayfa acayip korkak bir zumredir , "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" zihniyetiyle hayatlarını idame ettirirler ve asla iktidar ile kötü olmak istemezler.

%0,1 ihtimal bile vermiyorum , oy çokluğu ile kabul edilecektir hatta.

Evet kurtuluşumuz için satmamız lazım gibi duruyor Riva&Florya'yı ama şu sıfatsız'a iki kuruş'a devlete peşkeş çektirmememiz lazım eğer gerçek Galatasaray'lılar varsa hala o divanda vermeyin yetki filan hem Dursun'dan kurtuluruz hem arazilerin iki kuruşa elden çıkarılmasından

Şu sıfatsıza yetki verenin ,,,,,,
İstafa etsin birde tehdit ediyor Ünal Aysal gibi bırakın gidin lan ikisininde gözü arazilerdeydi
Adam akıllı bir başkanla saatılsın satılacaksa ederini bulur en azından gelsin Cem Uzan reis başkan olsun 800 milyon ediyorsa 1 milyar'a satar bu adam oraları

Kabul edilecektir edilmesine ama riva ile floryanin ayrilmasi daha iyi olurdu . Rivanin degerlendirilmesine kimse karsi cikmiyor , modeli tartisilsa da herkes artik dogru zaman oldugu konusunda hem fikir.

Fakat floryanin ise dahil edilerek bir oldu bitti yaratilmaya calistigi da gercek .

Aysala gelince , aysalin elinde arzu ettigi seyleri yapmak icin yetki zaten vardi , divan kurulunda acikladigi modele destek de geldi tenkit de oldu , birakip gitmesi o sebebe bagli degil , o gorunen sebepti sadece

Riva için dogru zaman ve soz konusu proje uygulanmalıdır, Florya için uygun zaman mı suphelerim var. Ataturk Hava Limanı kalktıgında o bolgenin imar planları nasıl değişir bilmek lazım.

Kabul edilmezse ismimi istediğiniz gibi değiştirip herhangibir avatar koyabilirsiniz.

Bu projenin genel kuruldan geçmeme ihtimali yok.

Yahu hatırlayın yetki toplantısında adamlar güle oynaya el kaldırmış , hepsi bitse de gitsek diye gülüşüyorlardı.

Ayrıca Galatasaray'ı yöneten elit tayfa acayip korkak bir zumredir , "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" zihniyetiyle hayatlarını idame ettirirler ve asla iktidar ile kötü olmak istemezler.

%0,1 ihtimal bile vermiyorum , oy çokluğu ile kabul edilecektir hatta.

Melihin goruslerine genis oranla katiliyorum , son cumlesi biraz manasiz olmus ama :hat:

hatta oy coklugu ile kabul edilecek nedir , zaten oy coklugu gerek sart ,aksi takdirde reddedilmis olur

agir bir yuzdeyle manasinda soyledin sanirim

Senden de mi onay cikacak?

Hahahahahah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yıllardır Riva, gayrı menkuller konuşulup duruyor. Bugünler için kullanılmayacaksa ne zaman kullanılacak satın gitsin. Dursun'a gelirsek defolup gidebilir.

yahu Riva ve Florya projelerini yönetim bir başına yürütmüyor ki peşkeş çekecek şu olacak bu olacak diye yazıyorsunuz.

genel kurulun oluşturduğu bir danışma kurulu var onlarla birlikte yürütüyorlar

bir peşkeş olacaksa genel kurulun peşkeşi olacak ,öyle bir şey de de muhalif sesler yıkar ortalığı

En son satılmaya kadar gidecek gibi duruyor iş.Aslında herkesin tepkisi florya ve rivanında içinde olup rakamın düşük olması.Biraz oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar.Bu da hem taraftarı hem üyeleri rahatsız etti.Eğer rakamlar yükselir biçilen değer revize edilirse satılsın.Ali samiyen gibi 5 eden yeri satıp 1 eden yeri alırsak o zaman bizim zararımıza olur.Herkes bundan korkmakta

Florya da bizim tasarrufumuzda olan alan 22 dönüm,onun da kaçta kaçı yeşil alan imar durumu ne belli değil.

ben fikrimi söyleyeyim, bizimkiler Riva yı kullanarak Florya dan da ekmek çıkarmaya çalışıyorlar öyle herkesin düşünüğü gibi değil

Mecidiyeköy anlaşması da çok iyi bir anlaşmaydı. Seyrantepe de 350 dönüm arazi demek ne demek ya.ben hayret etmiştim anlaşmayı görünce ,devletin yaptığı en büyük güzellikti ama beceremediler bi stadyum yapmayı.o zaman Riva ya da Florya yı satıp yapsalardı bunu kıyamet kopardı ama şimdi kulübün elinde gerçekten milyar dolarlık bir değer olurdu

1 futbol sahası 7,2 dönüm onuda belirteyim referans olsun

Son düzenleme:
Mecidiyekoy Seyrantepeden cok daha degerli olsa da 1 e 10 arazi takasiydi ve yetmezmis gibi ikisinin kalan sureleri de denk degildi , 35 sene kalmisti sanirim yenilenen anlasma 49 senelik yapildi

Dedigin gibi arazinin 3 te 2 sini iade etmek belki dogru degildi ama o durumda da kredibilitemiz sifira yakindi. Bugun olsa bir vodafone da bize cikardi belki ama o donemde bu mumkun degildi.

Unutulmasin ki bu anlasma yapilali 10 sene oluyor. Oyle ya da boyle , az seyirci de gelse bunca sezondur baya ekmegini yedik yeni stadin. Simdi de salon (ki ben dogru bulmuyorum seyirci acisinda) yapilirsa ciddi bir yuz olcumunde ciddi bir tesislesme hamlesi haline gelecek

Fakat bu tip arazilere imar izni cikmasi ayri bir konu . Yani elbette mecidiyekoy seyrantepe florya riva ... Nereye imar izni cikarsa arazi degeri katlanir . Rivanin imar izni olmasaydi hic bir para etmezdi ama gokdelenler dikilebilecek bir yerde imar izni cikartirsan da Samiyen arazisindeki Quasar gibi parayi goturursun

O yuzden surekli samiyen arazisini verdik ,devlet su kadar kar etti dememek lazim , etti tabi ama karsiliginda da 10 kati arazi verdi sana

Sen imar izni istiyorsan , onu veremez. Cunku bu durumda herkese bunlarin verilmesi gerekir. Devlet cogu yerde zaten isgallere goz yumuyor , GS adasinin 3 te 2 si kacak yapi durumunda

Kalamis burnundaki GS , FB ve Istanbul yelken tesisleri hem isgal (spor amacli tesisli oldugu icin ticari faaliyet yurutulemez) , hem de fb nin binasi bizim havuz vs kiyi kanununa aykiri

Fb nin stadi yoldan calinarak buyutuldu .. Butun kitle takimlarinin bu ve buna benzer kiyaklari zaten var , bir de devletin kalkip imar izinleri filan vermesini bekleyemeyiz sehrin gobeginde

Satsın gitsin. Başlarım peşkeşine. Muhasebecilik yapanların çoğu polyanna.. Gerçekçilik ile alakaları yok.

Geri
Üst Alt