GSC Haber Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a Destek Açıklaması!

Gereksiz zamansız saçma sapan bi açıklama

3-5 tane malın lafını ciddiye alıp açıklama mı yapılır

özbeksinirli.webp

Hocamızın arkasındayız açıklaması geliyorsa ne olacağını biliyoruz. Bence hoca değişikliği olacaksa Fener maçı ile olur. Eğer ramspark'taki Fener maçını kaybedersek Okan Buruk'un gitme ihtimali o maçla olur.

Oooo muhteşem işler başaran her noktada kusırsuz hareket eden dursun ciddi hatalar yapıp tek suçlu olduğu düşünülen okan buruğu koruma altına alıyor..
Yaşaaa hain dursun..
Arada Galatasarayın haklarını koruma noktasında birkaç açıklama yaparsan fena olmaz yani.Her yerden saldırıyorlarya belki faydası olur..

Bazen diyorum ki sanırım Galatasaayın üst limiti bu.genel kurulundan, yazarı,yorumcusu ve taraftarına kadar genel düşünceye bakınca ülkeninde durumunu göz önüne aldığımızda ben bir taraftar olarak çok fazla şey istiyorum sanırım.Olmayacak ne yaparsak yapalım Galatasaray hibçir zaman bir üst seviyeye o istikrarllı yapıya ulaşamayacak...
Çünkü bu kadar basit hataların bıkmadan usanmadan yapılmasını başka türlü açıklayamıyor insan.

Gereksiz zamansız saçma sapan bi açıklama

3-5 tane malın lafını ciddiye alıp açıklama mı yapılır
dediğin doğru ama bizim medyamız ve sosyal medya taraftarı o kadar idiyot moda bağlıyor ki genelde - "yalanlamadılar , o zaman harbi kovacakalr" diye boş boş muhabbetlerin peşine gidiyor millet saçmasapan

okan kalmalı bu sezon da, dursun saçma sapan iş yapma bu ne lüzumsuz açıklama. Hocanı arar söylersin yalan haber onlar diye.

herifler 5 gündür hocanın etmediği laf üstünden yediği haksız kırmızı kartın üstüne bi de şerefsizce açıklamalar patlatıyor ama sen serhat ulueren her zamanki gibi saçmaladı diye hocanın destekçisisin.

allah size muhtaç etmesin ne diyelim.

Geri
Üst Alt