Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.901
- 6.594
- 2.463
Halil gibi deliye vuruyormuş kendini o daRedmond ne oldu biz alalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil gibi deliye vuruyormuş kendini o daRedmond ne oldu biz alalım
Sırp ve Boşnak birde35lik tadic ve 37lik dzeko ile aynı anda nasıl oynayacaklar çok merak ediyorum
babel-falcaolu kadroya benzedi iyice. Yaşlı kadro kur, yıldız kadro diye diye veteranbahçe oldular
Güya 3.5 maaşı, yersenNet maliyetini ve açıklayacakları maliyetini merak eden var mı?![]()
Parasıni rOMA oduyor da olabilirSabun imza parası yok ve maaşı senelik 2 milyon diyecektir.
Hiç bir sene hatırlamıyorum bu kadar imza parası artı bonservis verdiklerini. Bu sene mükemmel harcadılar ve kadroları acayip ilk 11 oyuncuları ile şişti , gidenler olacaktır mutlaka yaşayıp göreceğiz.Bunları geçen sene de söylemiştik ondan önceki sene de
Depremde siyah pazuband takmayan tek kaptan.Kopek gibi havliyodu isvicre macinda kosovalilara. Tam trubunden muz sallayan serefsizlere layik bi topcu.
Kadikoyde hic bi sey olmaz ustad. Ceko'da az haysiyet varsa laf ederdi ama etmemis demek ki. Elele maca bile cikartirlar. Burada savastan kacan bi suru bosnak var yarisi hiyar gerci. Cahil ve paragoz. Bunun gibi.Depremde siyah pazuband takmayan tek kaptan.
Forvetin Bosna'nın en büyük futbolcularından, bu adamı nasıl alıyor bu salaklar.
Adam tam müslüman düşmanı.
Özellikle iç saha maçında Türkiye'de olduğunu ve kendisinin burada sevilmediğini hissetirmemiz lazım.
Arnavut kökenli kardeşlerimiz de bir şeyler yapabilir bu it hakkında.
İşte aradaki farkımız bu. Erden timur karakter analizi de yaptırıyor. Bunu da göz önünde bulundururdu bizimkiler.Depremde siyah pazuband takmayan tek kaptan.
Forvetin Bosna'nın en büyük futbolcularından, bu adamı nasıl alıyor bu salaklar.
Adam tam müslüman düşmanı.
Özellikle iç saha maçında Türkiye'de olduğunu ve kendisinin burada sevilmediğini hissetirmemiz lazım.
Arnavut kökenli kardeşlerimiz de bir şeyler yapabilir bu it hakkında.
Sana güveniom nusretAdamı bu sezon takip ettim, evdeki maçlara gittim Ajax’ın.. adam bitmiş, hiç bir özelliği kalmadı.. taraftarlar seviyor adamı, anca bu sezon baya tepki gördü..