Dušan Tadić, Fenerbahçe'de

Adamı bu sezon takip ettim, evdeki maçlara gittim Ajax’ın.. adam bitmiş, hiç bir özelliği kalmadı.. taraftarlar seviyor adamı, anca bu sezon baya tepki gördü..
Transfer nöbetimde gece yazdiklarim suydu:
Gözünüzü seveyim yapmayin etmeyin.

10 senedir kaçirdigim Ajax maç sayisi ancak Galatasarayla ayni anda olduklari kadar. Hollandada yasayan herkez biliyor Tadic'in baya geriye düstügünü.

Ciddi söylüyorum, bu sene Ajax'in kötü gidisatini çok is yerinde falan fanatik Ajaxlilarla konustuk ve çogu Tadic'in temposunun ofansif açisindan en büyük problemleri oldugundan hemfikirler.

Ya bu Hollanda ligi ve Ajax. 17 takimdan en az 10 tanesi +3,5 gol maçlari Ajax için ve istatistikleri korner, serbest vuruslari ve penaltilar dahil. Türkiyeye göre çok az temasli ve hareket etmek için çok musade edilen bir lig.

Bok atmak için degil ama kötü bir sezon geçiren Steven Bergwijn 12 gol 5 assist, 5 maç eksik olan Berghuis (8,5 pozisyonunda oynadi genelde) 9 gol 9 assist ve Klaassen (ilk 11e daha zor giren ve daha fazla orta sahadan gelen) 8 gol, 3 assist yapmislar. Demek istedigim Ajax zaten kolay gol atan bir takim, istatistik kasmak penaltilarla, serbest vurus ve kornerle zaten normal. Adamin maasi 6,5 milyon euro brüt.

Çok agir kaldi gerçekten. En faydali yönü Tadic'in Fenerbahçe için liderlik profili. Takimi atesleme ve organize etmek için çok önemli olacak. Bunun öbür tarafi: isler kötü gidince ya futbolcularla yada hocayla sorun çikarabilecek bir tip. Noa Lang ve Sergino Destle saha içinde kavga etmis birisi:

Yani izleyenler bilir, Tadic öyle level arttiracak oyuncu degil artik. Maximum leveli mental olarak arttirir. Oda avantaj tabi ama hem imza parasi hem o maas...

Adamı bu sezon takip ettim, evdeki maçlara gittim Ajax’ın.. adam bitmiş, hiç bir özelliği kalmadı.. taraftarlar seviyor adamı, anca bu sezon baya tepki gördü..

Sirf bu guzel ve beni tatmin eden yorumun icin , bu gece guzel bir bayanla NUSRET KEBAB yiyecegim !

Millet Ajax topçusu Tadic övüyor Galatasaray taraftarı Napoli ve Belçika efsanesi Mertens'e sallıyor ve Morutan sayıklıyor. Bizim taraftarın vasatsever huyundan kolay kopacağını düşünmüyorum.
-rtmzce.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens > Tadic aksini iddia edenle futbol falan konuşulmaz. Mertens Serie A gibi bir ligde Tadicin yaptığı istatistiklerin fazlasını yapmış bir oyuncu. Fizik olarakta çok iyi durumda ve koşu temposu olan bir oyuncu. Populist GS taraftarı destek verirse bu sene taşır yine takımı.
20230715_024128.webp

Hadi Fener yancisi basın girin haberleri Tadice çok daha iyi teklifler varken tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı diye o adamın açıklanan maliyeti 4,2 milyonsa gerçek aldığı imza parasıyla en 7-8 vardır ...

tadic'in kobra gibi maaşı görünce melike

Mertens > Tadic aksini iddia edenle futbol falan konuşulmaz. Mertens Serie A gibi bir ligde Tadicin yaptığı istatistiklerin fazlasını yapmış bir oyuncu. Fizik olarakta çok iyi durumda ve koşu temposu olan bir oyuncu. Populist GS taraftarı destek verirse bu sene taşır yine takımı.Ekli dosyayı görüntüle 210507

. Biraz GS'yi seviyorsan bu Tadic denen lavuğu översin Yiğit!!

Geri
Üst Alt