Sen ne çeşit bi adamsın ya

Beğenir beğenmez seni ilgilendirmez ama insanları zorlayarak haketmeyen bir insana hakaret ettireceksin zorla.

Piyasa da onca kadın varken yıllardır piyasada olmayan bir kadını hatırlamak zorunda mı millet

Lise de ki mastürbasyon hatıraların mı canlandı?

Hayırdır

Sana ne arkadaşım. Siz de beni yargılıyorsunuz. Eskiden ünlü olan bir kadını 25 sene sonra beğenmeye devam edemez miyiz! Kalıplaşmış güzelleriniz sizin olsun. Duygu hala güzel bir kadın

27CB027A-94B5-446C-94C4-6C8C2DE40BE8.webp

FBF40AC7-E402-4E70-B613-38914FAAA928.webp

Nerden düştü aklına... Çok güzel kadındı eyvallah da ne alaka :)

İnsan dediğin gider efendi gibi Monica Belluci'yi begenir, Diane Kruger'i begenir, Elizabeth Hurley'i begenir
Hic olmadi Catherine Zeta-Jones'u begenir

Diane Lane de güzel hatundu bak
mustafa sandalın jest oldu klibinden oynadı mı bunlar? hayır

Hayır yani bi insanın aklına durduk yere niye böyle bişey gelir ki.

İnsan dediğin gider efendi gibi Monica Belluci'yi begenir, Diane Kruger'i begenir, Elizabeth Hurley'i begenir
Hic olmadi Catherine Zeta-Jones'u begenir

Diane Lane de güzel hatundu bak

Hepsi beğeniyorum ilaveten julianne moore diyorum

Zeynep Bastı diye bir kadın çıkmış piyasaya jest oldu şarkısını söylemiş. Akşam duydum. Aklıma tabi orijinali geldi. Klip de orijinaldir.
:) Aga bana anlatmana gerek yok. O kadınla yaşıtım. O klibi benden fazla da izleyen yoktur diye düşünüyorum. Musti'yi ayrı severim. Bendeki yeri de farklıdır. Tanışmışlığım da var... Maziye götürdün durduk yerde... :)

:) Aga bana anlatmana gerek yok. O kadınla yaşıtım. O klibi benden fazla da izleyen yoktur diye düşünüyorum. Musti'yi ayrı severim. Bendeki yeri de farklıdır. Tanışmışlığım da var... Maziye götürdün durduk yerde... :)

Bu başlık senden başka kimseyi hak etmiyor hocam. Maziye götürdüysem ne mutlu bana.

Geri
Üst Alt