Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.736
- 10.258
- 2.168
bu nasıl peki mahir bey
kutsinin son klibinde oynamış bu da
kutsinin son klibinde oynamış bu da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benden başka kimseyi haketmiyorsa kısa bir süre sonra silenecek demektir.Bu başlık senden başka kimseyi hak etmiyor hocam. Maziye götürdüysem ne mutlu bana.
Doğrumustafa sandalın jest oldu klibinden oynadı mı bunlar? hayır
Efendice beğeniyoruz belkiGalatasaray Efendilerinin aslında efendı olmadıgı gercegi
Fotoğraflarına bakayım dedim googledan şu görsel çıktı karşıma.
![]()
Galatasaray Efendilerinin aslında efendı olmadıgı gercegi
adam senden genç ve sinirli diye kıskanmaGerçekten inanılır gibi değil. Gönül bu işte!
Efendice beğeniyoruz belki![]()
Sen sayın Özkan'a bok mu diyorsun ? Seversin sevmezsin, katılırsın katılmazsın ayrı konu ama o adamın t.....ğındaki tek bir kıl senin t....k toplamından daha ağırdır. Seni saygılı olmaya ve kendine gelmeye davet ediyorum.Gerçekten inanılır gibi değil. Gönül bu işte!
Sen sayın Özkan'a bok mu diyorsun ? Seversin sevmezsin, katılırsın katılmazsın ayrı konu ama o adamın t.....ğındaki tek bir kıl senin t....k toplamından daha ağırdır. Seni saygılı olmaya ve kendine gelmeye davet ediyorum.
Yılanın başı mı demek istiyorsun bana?
Başlığını açtığın hanfendinin kocasından bahsediyorum, konunla çok da alakasız değil sanki ne dersin ? Senin kafa gitmiş anasını satayım tuhaf bir şey olmuşsun.Ben öyle bir şey demedim. Rica ederim iğrenç ifadeler kullanma bu başlıkta. Konumuz Tuncay Özkan değil!
Başlığını açtığın hanfendinin kocasından bahsediyorum, konunla çok da alakasız değil sanki ne dersin ? Senin kafa gitmiş anasını satayım tuhaf bir şey olmuşsun.
Maho bizi salmak icin