- 20 Haziran 2011
- 60.066
- 67.483
- 4.608
Ziki Sen ahbap nbr?Bu forumda abuk sabuk bir sürü mesaj görmüştüm. Ama bu konu şimdiye kadar gördüğüm tüm konular, mesajlar vs. hepsi arasında en saçması oldu.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziki Sen ahbap nbr?Bu forumda abuk sabuk bir sürü mesaj görmüştüm. Ama bu konu şimdiye kadar gördüğüm tüm konular, mesajlar vs. hepsi arasında en saçması oldu.![]()
Teşekkür ederim Serkan'cım. Foruma sürekli giriyorum ama yorum yapmam genelde. Fakat böyle bir saçmalığı görünce dayanamadım.Ziki Sen ahbap nbr?
Mahire saplamaya gelmiştim o kadar vurmuşsunuzki, yüreğim elvermedi.
benim konu dışına çıkmadan yaptığım yorumları ES geçmen ne kadar hakkaniyetsiz bir üye olduğunu ispat etti maalesefSıradan, genel geçer bir konunun anasını ağlattılar. Bir admin olarak bu saçmalığa müsaade etmeyeceğine destek veriyorsun. 30 yaş üstü arkadaşların anılarını canlandırmak amaçlı konu açtık 20lik adamlar konuyu sabote etti! Bir tek Kerem Bey konu içinde kaldı!
videodaki siz misiniz?sabah sabah kendi kendime deli gibi güldüm![]()
Sıradan, genel geçer bir konunun anasını ağlattılar. Bir admin olarak bu saçmalığa müsaade etmeyeceğine destek veriyorsun. 30 yaş üstü arkadaşların anılarını canlandırmak amaçlı konu açtık 20lik adamlar konuyu sabote etti! Bir tek Kerem Bey konu içinde kaldı!
20 lik adamlar list20lik adamlar konuyu sabote etti!

@Hayri P Cund HÖRMETLER58 yaşında adam var bu listede![]()
şarkı konusuna@Hayri P Cund HÖRMETLER
ergence bir konu layığını bulmuştur.Sıradan, genel geçer bir konunun anasını ağlattılar. Bir admin olarak bu saçmalığa müsaade etmeyeceğine destek veriyorsun. 30 yaş üstü arkadaşların anılarını canlandırmak amaçlı konu açtık 20lik adamlar konuyu sabote etti! Bir tek Kerem Bey konu içinde kaldı!
listedekilerin yaşlarını toplamı 20 yapmıyor
ergence bir konu layığını bulmuştur.