🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Olayı tek bir isime endekslemek doğru değil. Eğer kemer sıkma politikası uygulanmak zorunda ise sıra Sneijder'e de gelebilir. Bunu, durumun ciddiyetine göre değerlendirmeye alacak olan yönetim kurulu ve futboldan sorumlu olan üyelerdir.

Yalniz Sneijder satilmadan önce Burak ve Selcugun astronomik maaslarinda bir hamle yapilmaz ise bu yönetimin kellesi alinir.
Sneijder, maasini bu öküzlerden daha fazla hakediyor. Daha fazla katki sagliyor sportif olarak.
Sneijder satilip ve takim o yüksek maasli kalitesiz balonlara kalirsa takim daha da fazla zarar görür. Sportif basari, taraftar sayisi, ilgi fln azalacaktir. Olan da bize olur.
Akilli davranmak lazim. Wesley'in maasi o bahsettigim sahislardan okadar fazla degil, rahatlikla karsilanabilir.

sen işyeri sahibisin kemer sıkman lazım gider en iyi çalışanını işten çıkarırmısın?
Ben ne diyorum sen hala neyin üzerinde ısrar ediyorsun. En önce Sneijder gönderilsin mi demişim? Anlama problemin mi var? Ona gelene kadar tonla gereksiz adam var şu kadroda olmaması gereken. Ekonomin bataktaysa ve bazı oyuncuları elinden çıkartamıyorsan o zaman elinden çıkartması en kolay oyunculara yönelmek zorunda kalabilirsin. Selçuk, Burak, Hamit, asıl gitmesi gereken bunlar ama kontratları devam ediyor, kimse bunları istemez. İstese bile bunlar bu paraları bırakıp gitmez. O yüzden mecburen yabancılara yönelme durumu doğabilir. Her şeyi de uzun uzun anlattırmayın artık, birazcık çalıştırın şu kılcal damarlarınızı!

Ben ne diyorum sen hala neyin üzerinde ısrar ediyorsun. En önce Sneijder gönderilsin mi demişim? Anlama problemin mi var? Ona gelene kadar tonla gereksiz adam var şu kadroda olmaması gereken. Ekonomin bataktaysa ve bazı oyuncuları elinden çıkartamıyorsan o zaman elinden çıkartması en kolay oyunculara yönelmek zorunda kalabilirsin. Selçuk, Burak, Hamit, asıl gitmesi gereken bunlar ama kontratları devam ediyor, kimse bunları istemez. İstese bile bunlar bu paraları bırakıp gitmez. O yüzden mecburen yabancılara yönelme durumu doğabilir. Her şeyi de uzun uzun anlattırmayın artık, birazcık çalıştırın şu kılcal damarlarınızı!

senin ne dediğin yukardı açık. herkes bundan ne anlıyorsa bende onu anladım. sneider dışında aynı fikirdeyim.

Yalniz Sneijder satilmadan önce Burak ve Selcugun astronomik maaslarinda bir hamle yapilmaz ise bu yönetimin kellesi alinir.
Sneijder, maasini bu öküzlerden daha fazla hakediyor. Daha fazla katki sagliyor sportif olarak.
Sneijder satilip ve takim o yüksek maasli kalitesiz balonlara kalirsa takim daha da fazla zarar görür. Sportif basari, taraftar sayisi, ilgi fln azalacaktir. Olan da bize olur.
Akilli davranmak lazim. Wesley'in maasi o bahsettigim sahislardan okadar fazla degil, rahatlikla karsilanabilir.
İndirime gitmeleri çok zor. Bunlar forma için oynayan futbolcular değil. 2 saat antrenmanı bile yarım yamalak yapıp kız arkadaşının yanına koşa koşa giden, profesyonellikle uzaktan yakından alakası olmayan sıradan Türk tobcusundan bahsediyoruz. Saygı duyulası istisnaları bir kenara ayırıyorum. Acil sıcak para için piyasası olan isimlere yönelme durumu olabilir. Bu durumda Sneijder ve Muslera ön plana çıkıyor.

Beyler algılamak çok zor değil
Acil ödememiz gereken rakam telaffuz edildiği kadarıyla 40 M dolar bunun bu sezon ödenmesi gerekiyor..
Stat geliri yok bu sezon görüldüğü üzere sponsor geliri de yok, Localar yeni 3 yıllık kiralandı bunun parası da gitti.. Nasıl gelir yaratılacak? Ne yani seneye Avrupa'ya gitmeyelim mi? Evet futbolcu satışı olmadan çözmek için elinden gelecekler yapılacaktır bence ama bu pek mümkün görünmüyor açıkcası hatta tek başına oyuncu satışı bile 40 M $'ı getirmeyebilir.. Personellerden, maaşlardan vs bu dengesi sağlamaya çalışıyor adam..

Unutmamak lazım Aysal'ın tek çözümü Riva'yı satmaktı. İzin çıkmayınca da kaçtı gitti (ki izin verilmemekte gayet haklı bence ayağını yorganına göre uzatacaktı göz göre göre bazı isimlere kulübü teslim etti. Son zamanlarda rant kaynaklı transferler, dönen paralar ortadaydı..) Bu yönetim şimdi bırakanların pisliğini temizleyip mayıs ayında gelecek olan kim olursa ona önü açık bir GS bırakmak istiyor, bunu kendide söyledi...

Şimdi düzgün bir yönetim gelse bu arada çok yıpranırdı, mesela bende eleştiriyorum Prandelli'yi neden kovmuyorlar diye ama adamın tazminatını ödeyemezler kaynak yaratmakla uğraşırken extra masraf açamazlar.. Bazıları işkembeden sallıyor sözleşmesinde tazminat yok diye, sözleşmelerde tazminat olmaz zaten ama insanlar bunu bile algılamıyor

sen işyeri sahibisin kemer sıkman lazım gider en iyi çalışanını işten çıkarırmısın?

Mantık yanlış..

Şöyle düşün senin kısa zamanda ödemen gereken büyük bir borç var.. Elinde de baba yadigarı bir saat antika değerli ama manevi değeri var.. Ama satmazsan 1 sene hapis yiyeceksin.. Para bulamazsan satmaz mısın? Sonuçta elinde para edecek pek eşya yok ve bir şekilde ödemelisin ha 1 sene hapis yatarım diyorsan.. Satmayalım Sneijder'i 1 sene olmayalım Avrupa'da..

Burada işten çıkarma yok elinde değerli birşeyler var ve senin paraya ihtiyacın var..

İndirime gitmeleri çok zor. Bunlar forma için oynayan futbolcular değil. 2 saat antrenmanı bile yarım yamalak yapıp kız arkadaşının yanına koşa koşa giden, profesyonellikle uzaktan yakından alakası olmayan sıradan Türk tobcusundan bahsediyoruz. Saygı duyulası istisnaları bir kenara ayırıyorum. Acil sıcak para için piyasası olan isimlere yönelme durumu olabilir. Bu durumda Sneijder ve Muslera ön plana çıkıyor.

O zaman Katar'a postalayalım bunları...Orada yata yata paralarını alırlar zaten , buradaki baskı çılgın bir seviyede olduğu gibi giderek de artıyor...

O zaman Katar'a postalayalım bunları...Orada yata yata paralarını alırlar zaten , buradaki baskı çılgın bir seviyede olduğu gibi giderek de artıyor...
Bunları katırın sırtına koysan katır bile taşımaz, atar sırtından. Yine de her yol denenmeli. Göz yaşartıcı gaz ve tazyikli su dahil.

Bunları katırın sırtına koysan katır bile taşımaz, atar sırtından. Yine de her yol denenmeli. Göz yaşartıcı gaz ve tazyikli su dahil.

Belki bu Arap'lar bakarsın 3-5 milyon euro bonservis de verebilirler...

Ne olursa olsun bu ikisi gönderilmeli , aldıkları senede 7.5 milyon euro....Verdikleri katkı eksilerde....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Belki bu Arap'lar bakarsın 3-5 milyon euro bonservis de verebilirler...

Ne olursa olsun bu ikisi gönderilmeli , aldıkları senede 7.5 milyon euro....Verdikleri katkı eksilerde....
Böyle bir mucize vuku bulursa gelin arabasına koyup göndermek lazım ikisini de.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle bir mucize vuku bulursa gelin arabasına koyup göndermek lazım ikisini de.

Ya bunlar pişman zaten , yani bu sezondan sonra imkanı yok kalamazlar...Eğer futbol oynamak istiyorlarsa 1 milyon euro brüt maaş alacakları orta seviyedeki Avrupa takımlarına giderler , yok dertleri para ise Katar'a defolurlar...

Ünal Aysal 2 sene iyi başarı yaşattı kulübe ama kaç sene daha geri gidicez belli değil. İnşallah Canaydın dönemine dönmeyiz. Kadroya ödenen yıllık giderlerin acilen düşürülmesi gerek öncelikle Burak-Selçuk gibi tiplerin. Oynamayan Eboue 3 milyon alıyor kadroya giremeyen bi ton oyuncumuz var. Hamit'in Melo'nun hepsinin yıllığını düşürmesi gerek. 2,5-3 milyon parayı harbiden hakeden versinler. Yedek kalecimiz bile 1,3 milyon euro alıyor böyle komedi yok Real Madrid'iz sanki.

Ya bunlar pişman zaten , yani bu sezondan sonra imkanı yok kalamazlar...Eğer futbol oynamak istiyorlarsa 1 milyon euro brüt maaş alacakları orta seviyedeki Avrupa takımlarına giderler , yok dertleri para ise Katar'a defolurlar...
Futbol oynamak isteseler bizde bu kadar rezilleri oynamazlar. O yüzden Qatar veya India olabilir son durakları.

tüm menajerlere verilen hakkından fazla paraya haram olsun aynı şekilde selçuk ve burak'a da.

636 idari personel...

Futbolculara verilen çılgın maaşlar...

Saçma sapan transferler...

Menajer ücretleri...

Ünal Başkan kulubü resmen peşkeş çekmiş bizi de çok güzel uyutmuş tebrik etmek lazım...

Geri
Üst Alt