Ama senin bir şekilde parayı tamamlaman lazım 40 M $ nasıl bulunacak sezon sonuna kadar? Kaynak vs nasıl yaratacak üstte yazdım kombine vs hiçbir gelir yok şuan gelecek.. Futbolcu satacaksın, kısıtlamalara gideceksin.. Uzun vadede dediğin mantıklı bu adamı satmazsın ama kısa vadede borç yükünden kurtulmak için 15-20 ne verirlerse satar borcun yarısını bu şekilde karşılarsın kabul edelim ki Muslera ve Sneijder borcun büyük kısmını kapatır.. Ha dediğim gibi adamlar satmadan çözerse hakikaten helal olsun derim ama satarsa da üzülürüm, kızarım ama niye satıldı demem çünkü el mahkum...
Bunu
Tarık,Pandev,Dzemaili, Salih, Veysel, Ontivero, Hajrovic, Burdisso Umut Gündoğan, Olcan, Yasin,Oğuzhan Kayar gibi pahalı yerli veya menajer transferlerini yapmadan önce düşünülecekti..
Telles,Bruma,Koray'ı saymıyorum hani onlar yine geleceğe yönelik transferler diye.. Bu isimlerin alınmamış olsa bugün Sneijder'i satmaya gerek olmazdı.. Aldığımız isimlere de bakınca birçoğunun gereksiz olduğunu görmek mümkün..
Şu üstte saydığım isimleri almasaydık verdiğimiz Maaş, Menajer parası vs parasını saymıyorum bile sadece bonservis parası 40 M $ civarına denk geliyor(Telles Bruma,Koray'ın bonservislerini katmadım) O zaman açığımız falan olmazdı bugün oturup kara kara düşünmezdik.. Ha diyeceksin ki o aldıklarını sat bulabiliyorsan Yasin Öztekin'e 2,5 M € veren bir enayi satalım sorun değil