🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Nasil bi divan varsa adami ilk divanda dellirtmisler

B2QwR0OIMAAdf5R.jpg:large

Ünal Aysal diklendi bir işe yaramadı.Bir de dost olmayı deneyelim.Belki sınırı 6+2 yapar.Bu arada Demirören osuruyor galiba.:asd22:

yeni başkanımız da tam bir monşer, asalet fışkırıyor kendisinden.

Duruşuna kurban başkan. Tüpçü'nün kankasi.

italya'dan karı mı ayarlıyo prandelli'de bu kadar arkasındasınız be abicim,Galatasaray'ın manfetlerini düşünüp hareket etmicekseniz o koltukta oturmanın mantığı yok,o koltuk güzeldir villa yapcam vaadiyle adnan öztürk karşısında mayısta da aysal ve ekürilerinden oy toplayıp başkan olursa hiç şaşırmam.

Son düzenleme:
olur böyle şeyler,memnunuz derse prandell'den,kendimi ben feda edip topuklarına sıkıcam.

Adam 2. Dünya savaşından önce doğmuş. Tarihi eserlere sahip çıkılmalı.

Adam daha gelmeden proje olduğunu itiraf etti. Mayıs'a kadar lafını, sahipsiz kalmama masalıyla güzellediler ve yedirdiler taraftara da.

Adam alenen ben bir lise lobisi elemanı olarak, bir başka lobi adamına kulübü biraz daha nakit akışı sağlayacak şekilde teslim etmek amacıyla geldim. Muhtemelen Sneijder, Bruma ve Muslera'yı başarabilirsem göndereceğim ve tepki görmeyeceğim, zira Mayıs'tan sonra adımı bile hatırlamayacak kimse diye düşünüyor.

Adam verilen işi yerine getiriyor. Tenrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Neyi bekliyon? Başlarım senin Prandelli sevdana. Her maç sonu unutuyorsun skorları. Beceremeyeceksen sen de defol!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cv'ne Galatasaray Başkanı diye yazdırdın hadi mutlu ol. Emanetçi olmak hiç bir iş yapmamayı gerektirmez. Sen emanetçi bile olamazsın. Zaten sen yok hükmündesin, kulübü yöneten apo denen şahıs.

baskan ayrilma zamani geldi hoca ile

Alp Yalman,Aziz Yıldırım'a yakınlık gösterdi diye seçilmesin dedik.Bunlar daha beter çıktı.Hem takımın içine ettiler.Hem herkesi yıkayıp yağladılar.allah sonumuzu hayretsin.Gelen gidene rahmet okutuyor.

Geri
Üst Alt