🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Yabanci kisitlamasi hakkinda terimciler hic konusmasin aga, nasil bir doneklik yaptigi ortada imparatorumuzun.

Ünal Aysal kadar iyi G.Sarayli aktör görmedim

Sonunda neredeyse aglayacakti

Hahahah Duygun kiziyor :D

Kurtulamadik su dinazorlerden arkadas :D

Ayrica,

Duygun'u ne kadar sevmesemde adam orda konusma yapicakken adami konusturmamak saygisizliktir, her ne kadar kotu bir yonetici olsa'da sonucta Galatasarayimizin baskanidir, saygida kusur edenler ihrac edilmeli kulupten.

başkanın her an ölecek bi durmu var gibi (Allah göstermesin )yürümekte bile zorlanıyor..koskoca camiada yok mu genç birileri..

Başkan gitti ama yerine kimse gelmedi gibi bir şey bu yeni başkan. Ben o yaşta olsam, gider evime torun severdim, gezilere giderdim. bir 50 yıl daha ömrü yok ya?

Son düzenleme:
Hamza Hoca için en azından Kuru Fasulye yemişliği var gibisinden efsane ve çok anlamlı bir lafı olmuş, süper başkan.

mehmet ocak renkdaşı sürekli tahrik etti üstüne oynadı ama ceza almadı şükrü.

Derhal istifa et. Ondan sonra da git azizin avukatlığını yap.

Moderatör tarafında düzenlendi:
17.12.2014 tarihinde yaptığı iddia edilen açıklamaları yalanlamadığı taktirde Galatasaray tarihinin en büyük yüzkarası olarak damgalanacak başkan.
Koca Galatasaray'ı birileri önünde domaltmak hakkını hiç bir seçim kendisine vermez.

3,5 sene geçti şike operasyonu üzerinden. Aziz Yıldırım'ın bile ileri sürmediği bir savunmayı dile getirmek kendisine mi kalmıştır? Sabah haberleri okuyunca sert bir şekilde yalanlanır diye içim çok rahattı. Ancak 16.30 ve herhangi bir yalanlama gelmiş değil. Bu yalanlama gelse bile bu kadar gecikmesi büyük skandaldır.

Twitter'da dönen #duygunyarsuvatistifa hastag'ine tam destek veriyorum.
Bu şike yapıldı.
UEFA'da, Tahkim Kurullarında, İsviçre Federal Mahkemelerinde ve türlü platformlarda da şike ispat edildi. İçi çürümüş bu ülkede şike hakkında ne deneceği gerçekten ama gerçekten umrumda değil. Umarım Galatasaray Kongresi derhal divan kurulunu toplar ve bu açıklamaların hesabını sorar. Zira Ünal Aysal için divan kurulunu toplamakta tereddüt etmemişlerdi.

Gerçekten büyük rezalet sözkonusu açıklamalar.
Kulübün büyüklüğüne gölge düşürecek hareketler.

Bu taraftara böyle başkan müstehak :red: Gram acımıyorum...

yalman da bunun gibi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Devlete yaranayim diye söylemiş bunlari. Bütün suçu Cemaat'e atip, hükümeti akliyor. Bu vergi cezasindan sonra bunu söylemeside bunun göstergesi.

Milyonlarca Galatasaray taraftarının boynunu büktün. Yazıklar olsun.

Hala yalanlama yok.Yazıklar olsun senin gibi bir başkana ya.Bütün manyaklar bizi buluyo arkadaş.

Sakin olun beyler.

Doğru olsa da hakaret edince elimize bir şey geçmiyor.

Geri
Üst Alt