🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Bu mesaj cok ilgisiz olmus Alpay. Murat'in gittigi mac sayisi ile Duygun'un yalakliginin ilgisi nedir?

Elbette sirketler, zenginler iktidar partilidir. Islamci da olsa komunist de olsa 1 ayda cevirirler islerini.

Ama Galatasaray kar amaci guden bir sirket degil kulturel derinlige sahip bir spor kurulusu. Dolayisi ile verdigin Koc orneginden tut diger yazdiklarina kadar konumuzla hic ilgisi yok.

Orada kastettiğim sadece Murat değil yalnız.

Buradan milleti eleştirmeden önce ben kendime bakarım.

Kendim dahil, çevremizde ki pek çok kişi sadece konuşuyor ama iş ciddiye binince yok.

Örneklere takılmadan; vermek istediğim mesajı bir kez daha yazayım:

Kuruluşları değişime zorlayan kitlelerdir. Kitleler tepkisini yeteri kadar koyamıyorsa, sadece laf üretiyorsa da başına gelenler müstehaktır. Kültürel derinliğe sahip bir kurumuz doğru ama o kültürü bugün yaşattığını iddia edenler o kültüre sahip değil. Bu ülke de yıllardır gerçek tek kültür varsa o da biat kültürü, işine gelince böyle, gelmeyince şöyleyim ben demek.

Forum da, face de, twitter da dik duruş (!) sergilesem ne olur, sergilemesem ne olur. Eylem olmadan hiç bir önemi yok.

daha kesinlesmis birsey yokken bizim taraftar yine kendine kumdan kaleler yapmis..hele bir dogrulugu 100% kesinlessin sonra icabina bakar büyük gs camiasi..

☆$☆

Orada kastettiğim sadece Murat değil yalnız.

Buradan milleti eleştirmeden önce ben kendime bakarım.

Kendim dahil, çevremizde ki pek çok kişi sadece konuşuyor ama iş ciddiye binince yok.

Örneklere takılmadan; vermek istediğim mesajı bir kez daha yazayım:

Kuruluşları değişime zorlayan kitlelerdir. Kitleler tepkisini yeteri kadar koyamıyorsa, sadece laf üretiyorsa da başına gelenler müstehaktır. Kültürel derinliğe sahip bir kurumuz doğru ama o kültürü bugün yaşattığını iddia edenler o kültüre sahip değil. Bu ülke de yıllardır gerçek tek kültür varsa o da biat kültürü, işine gelince böyle, gelmeyince şöyleyim ben demek.

Forum da, face de, twitter da dik duruş (!) sergilesem ne olur, sergilemesem ne olur. Eylem olmadan hiç bir önemi yok.
Cok manali degil. Recep Ivedik'i begenmeyince o filmin yapimi durmayacak, zaten aranizda film ceken de yok o yuzden elestirmeyin gibi birsey olmus.

Arti olarak Aziz'in yalanlamasi ile Duygun inanilmaz aciz bir durumda kaldi su anda. Gercek olmasa bile bu saate kadar tepki vermeyip Aziz'in yalanlamasinin once gelmesi ile tam bir meczup konumuna dusurdu kendini.

Su yakisiyor mu yani? Galatasaray baskani Aziz'i zor durumda biraktilar diye zirildiyor. Aziz yoo oyle birsey olmadi diyor. Resmen komedi.

250 yasında bir dinazoru baskan yaparsanız böyle rezil olur koca camiayı da rezil eder

istifaaaaaa dedeeeeeeee

Şu takımın başına adam gibi bir başkan geçmeyecek mi?

bugüne kadar liseli ayrımına pek aldırış etmezdim ama şu şike sürecinde özellikle liseli fosillerin fenerle kardeş camia ayaklarına girip fenere yalakalık yapanları görünce bu pilavcıların elinden kurtulmamız gerektiğini anladım.

Cok manali degil. Recep Ivedik'i begenmeyince o filmin yapimi durmayacak, zaten aranizda film ceken de yok o yuzden elestirmeyin gibi birsey olmus.

Arti olarak Aziz'in yalanlamasi ile Duygun inanilmaz aciz bir durumda kaldi su anda. Gercek olmasa bile bu saate kadar tepki vermeyip Aziz'in yalanlamasinin once gelmesi ile tam bir meczup konumuna dusurdu kendini.

Su yakisiyor mu yani? Galatasaray baskani Aziz'i zor durumda biraktilar diye zirildiyor. Aziz yoo oyle birsey olmadi diyor. Resmen komedi.

Eleştirmeyin değil. Yerine kimi getirirsen getir başka bir şey olmaz.

Ekonomin tamamı ile birilerinin insafına bağlı hale gelmişse, savaşmak için tek kişinin de duruşu yetmez.

Eski başkan üfleyerek sönmez dedi, kaç kişi sadece haklı/haksız demekten başka bir şey yaptı.

Samimi olsa o da demeçler yerine gider taraftarını açıkça örgütler, savaş ilan ederdi.

Ne şiş yansın ne kebap yapmayalım diyorum daha ne diyebilirim bu konuda.

Kolay gelsin Alpay :D

Isin kolay olmayacak.

Son düzenleme:
Eleştirmeyin değil. Yerine kimi getirirsen getir başka bir şey olmaz.

Ekonomin tamamı ile birilerinin insafına bağlı hale gelmişse, savaşmak için tek kişinin de duruşu yetmez.

Eski başkan üfleyerek sönmez dedi, kaç kişi sadece haklı/haksız demekten başka bir şey yaptı.

Samimi olsa o da demeçler yerine gider taraftarını açıkça örgütler, savaş ilan ederdi.

Ne şiş yansın ne kebap yapmayalım diyorum daha ne diyebilirim bu konuda.
Olm aciklama son derece yersiz ve zamansiz iste. Baska caresi yoktu, oncekiler de soyle yapti bunlar bos argumanlar. hayir Sukru katilmis soylediklerine oradan anla mantiksiz oldugunu :D

Diyelim ki haber dogru, bu açıklamayı yaparken ne düşünüyordu acaba

diye düşünürken RTE'in bugün yaptığı aşağıdaki açıklamasını gördüm;

"Biz Türkiye’yi hoca görüntüsü altındaki şaklabanlara teslim etmeyeceğiz"

bilmiyorum bu değirmene su taşımak için mi ama her ne sebep olursa olsun bana göre çok yanlış, pahalıya mal olabilecek ve skandal bir açıklama..

ünal başganın 20 küsur milyon gsli akpye oy verdi açıklaması ile yarışır saçmalıkta..

Baskani siyasetle itham edenler gelip burada siyaset yapmasalar bari

devamlı bir beyazıt öztürklük peşindeydi belliydi cırta bağlıycağı.

bir insan bukadar mi beceriksiz olur, daha düne kadar herkes sevimli dede diyordu baskana, simdi defol diyebiliyor, kendi düsen aglamaz.

atilla gökçe denen dalkavuk, gazeteci müsvettesi fosile kurban ettirdi ya kendini helal olsun. sohbet ayağına zaten bunamış adamı manipüle etmiştir o dalkavuk.

Arkadaş sırf Alp Yalman'ın seçim öncesinde "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe bizim dostumuzdur" söyleminden dolayı mecburen Duygun denen bu dedeyi destekledim. Al birini vur ötekine... Rüşvetçi, Şikeci medyası ve içimizdeki hainlerle beraber kurda kuşa yem ettiniz Ünal Başkan'ı!! Bu taraftara bu başkan müstehaktır! Gram acıyorsam namerdim...

Bir de 17 Haziran'daki maça çıkmama olayını dik duruşa değilde acziyete yoran sivri zekalar vardı bu forumda hala var mı acaba çok merak ediyorum...

işler gerçekten kötü gidiyor demekki . bazı yerlere mesaj vermek için ayıya dayı diyor . ama ne olursa olsun çok büyük yanlış yaptı

hala ünal diyolar ya adam klübün anasını belledi hala ünal diyolar

kural basit 4s

Geri
Üst Alt