🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Bu herif mayısta gidecek o zamanGündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu buraya taşırsanız fena bozuşuruz forum yönetimi...

İstifa. 2,5 ayda ortalığı ... attı bir de 4 ay bekleyemeyiz acaba daha ne yapacak diye. Başkansızken daha az kaos içinde oluruz kesin.

Akp başkan atasa bu kadar olmazdı valla sen nerden çıktın amacin ne bu yaştan sonra spor Bakanlığına mi soyunuyorsun.

4 ay sonra defolup gidecek belki aziz'in avukatlığını alıp yolumu bulurum derdinde!!!

Nerden bulastin bize sike savunucusu !!!

güne iyi baslamisdim aslinda :(
bütün haftami maf etti saolsun. büyük basari ciddiden. Ünal aysal bile basaramamisdi bunu bende

Fenerbahçeliler diyordu ya "Aziz Yıldırım Galatasaray ajanıdır" diye, asıl Duygun Yarsuvat Fenerbahçe ajanıdır.

Olaylarda birde Halk tv ye çıkıyordu ben anlamadım arkadaş bu "adamı" bir o taraflı bir bu taraf
hqdefault.jpg

Ilk macta istifaya davet edelim diyenler begene cökk!!!

HTC One cihazımdan gönderildi

Senin gibi başkan olmaz olsun. Azizin kuklasi resmen. Rezil ettiniz asırlık çınarı. Azıcık haysiyetin varsa istifa et!

İnsan herseyden soğutuyor.Başkanlık sıfatıyla bunları söylemeye ne hakkın var. Divan kurulu ne bekliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Senin neyine başkanlık. Zaten o kongrede "Sabah 11'de önce kalkamıyorum" lafından sonra gıcık oldum buna.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz kapalı kalsa herkes için en iyisi olacak sanırım.

Böyle giderse üye kalmayacak forumda. :D

duygun yarsuvatin günlük hayati;

90% uymak
5% tv dizileri izlemek
5% G.Saray hakkinda saçmalamak

Son düzenleme:
Düşüncelere ket vurulamaz, o yüzden bu tarz konularda kilit vurmayalım derim.

Ama biraz daha sakin olmakta fayda var.

Geldiği günden beri yaptığı açıklamalar fiyasko kendisinin burada herkes hem fikir zaten. Sizden tek ricamız , makama yakışık almayan ifadelerden kaçınmanız.

Küfür yerine daha sarkastik ifadeler ile de eleştirimizi yapabiliriz. :)

baskalik secimi icin bir kriter felan getirmek sart artik 50 yasini gecmemesi lazim en basta..

rahmetli Canaydin-Polat-Aysal-Yarsuvat

Son 10 senedeki baskanlarimiz bize zarardan baska birsey vermediler.

Geri
Üst Alt