GSCimbom
🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)
Murat Saylak

🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015) Sayfa 23

Murat Saylak ·

Cevap
816
Okunma
57,5K
Sayfa
23/41
Bu herif mayısta gidecek o zamanGündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu buraya taşırsanız fena bozuşuruz forum yönetimi...

Akp başkan atasa bu kadar olmazdı valla sen nerden çıktın amacin ne bu yaştan sonra spor Bakanlığına mi soyunuyorsun.

güne iyi baslamisdim aslinda :(
bütün haftami maf etti saolsun. büyük basari ciddiden. Ünal aysal bile basaramamisdi bunu bende

Fenerbahçeliler diyordu ya "Aziz Yıldırım Galatasaray ajanıdır" diye, asıl Duygun Yarsuvat Fenerbahçe ajanıdır.

Olaylarda birde Halk tv ye çıkıyordu ben anlamadım arkadaş bu "adamı" bir o taraflı bir bu taraf
hqdefault.jpg

Senin gibi başkan olmaz olsun. Azizin kuklasi resmen. Rezil ettiniz asırlık çınarı. Azıcık haysiyetin varsa istifa et!

İnsan herseyden soğutuyor.Başkanlık sıfatıyla bunları söylemeye ne hakkın var. Divan kurulu ne bekliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Senin neyine başkanlık. Zaten o kongrede "Sabah 11'de önce kalkamıyorum" lafından sonra gıcık oldum buna.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Düşüncelere ket vurulamaz, o yüzden bu tarz konularda kilit vurmayalım derim.

Ama biraz daha sakin olmakta fayda var.

Geldiği günden beri yaptığı açıklamalar fiyasko kendisinin burada herkes hem fikir zaten. Sizden tek ricamız , makama yakışık almayan ifadelerden kaçınmanız.

Küfür yerine daha sarkastik ifadeler ile de eleştirimizi yapabiliriz. :)

Geri
Üst Alt