🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

rahmetli Canaydin-Polat-Aysal-Yarsuvat

Son 10 senedeki baskanlarimiz bize zarardan baska birsey vermediler.

Süren de aynıydı. Ekonomik olarak çok samalıkları var.

Maket'e 10 Milyon Dolar harcamıştı, daha 1999 senesinde. Böyle bir saçmalık olabilir mi?

AIG hisselerinden uğradığımız zarar da onun döneminde yapılan antlaşma nedeni ile oldu.

Aysal ile aralarında ki tek fark, Süren kendi şirketlerini de yönetemeyerek batırdı.

Aysal kendi şirketlerinde nefis bir yönetim sergilerken kötü niyeti ile bizi batırdı.

Lucescu'nun kadrosunu dağıtan,Ribery'i elinden kaçıran Canaydın,2.lik başarısızlık deyip 2.bile olamayan,Keita'yı satıp yerini Pino ve Serdar Özkan'la dolduran,son sezonunda bizi 8.yapan Polat,yaptığı vasat ve maliyetli transferlerle kulübü batıran Aysal ve son olarak şikecileri aklayan Yarsuvat.

Şu takıma bir tane adam gibi başkan gelmedi be.

Lucescu'nun kadrosunu dağıtan,Ribery'i elinden kaçıran Canaydın,2.lik başarısızlık deyip 2.bile olamayan,Keita'yı satıp yerini Pino ve Serdar Özkan'la dolduran,son sezonunda bizi 8.yapan Polat,yaptığı vasat ve maliyetli transferlerle kulübü batıran Aysal ve son olarak şikecileri aklayan Yarsuvat.

Şu takıma bir tane adam gibi başkan gelmedi be.
Canaydın hiç olmazsa Dürüst delikanlıydi
Galatasaray yüzünden çöktü adam.

Mayısa kadar falan anlamam direk istifa etmeli. Alp yalman en azından seçimde kaybedeceğini bile bile dürüstçe aziz dostumdur dedi ama duygun başkan biz çakallara boyun eğmeyiz tarzı laflarla seçimi kazandı. Masayı yumruğunu vurucak başkan şart.

Maket'e 10 Milyon Dolar harcamıştı, daha 1999 senesinde. Böyle bir saçmalık olabilir mi?

AIG hisselerinden uğradığımız zarar da onun döneminde yapılan antlaşma nedeni ile oldu.

Aysal ile aralarında ki tek fark, Süren kendi şirketlerini de yönetemeyerek batırdı.

Aysal kendi şirketlerinde nefis bir yönetim sergilerken kötü niyeti ile bizi batırdı.

AIG hisselerini satin alip kulube veren aysal'dir, biraz yerinizi bilin bence :)

Aysali dedeler durdurdular, cunku buyumek onlarin isine yaramaz.

AIG hisselerini satin alip kulube veren aysal'dir, biraz yerinizi bilin bence :)

Dedeler masalına inanmıyorum. Aysal gibiler bunu kullanarak kendilerini aklamaya çalışıyorlar sadece.

Nasıl olsa her suç 'derin GS'nin' Aysal derin değil, Süren değil kim derin.

Aysal'ı dedeler falan durdurmadı bence.Aysal'ın yönetimi değiştirdikten sonraki hamlelerin yüzde 90'ı yanlıştı.

2 sene şampiyon olduktan sonra Terim'le ego yarışına girdiler.Aysal,Terim'in sevdiği Dürüst ve Albayrak'ı tasfiye etti.Ardından Terim 1 senelik sözleşme uzatılmasına kızdı.Federasyon teklif yaptı,Terim gitmek istedi Aysal'ın da işine geldi.Aysal,Terim'den sonra yerli bir hoca getirmeliydi.Mancini gibi ülkeyi tanımayan bir adamı sezon devam ederken getirerek hata yaptı.Bu da yetmedi devre arasında saçma sapan adamlara milyonlar saçtık.Fener'in tek kulvarda mücadele etmesi sebebiyle Fener rahatlıkla şampiyon oldu.

14-15 sezonu başı Yekta,Selçuk ve Burak'ın sözleşmesinin uzatılması büyük hataydı.Aysal Mancini'yi yolladı ama bir planı yoktu.Önce Lucescu dendi,sonra Tuchel,ardından Anglosakson ama sonunda gelen yine İtalyandı.Aysal'ın İtalya dışında hiç çalışmamış,İtalyanca dışında başka bir dil bilmeyen,hayatında kupa kazanmamış Prandelli'yi getirmesi her şeyin üzerine tüy dikti.5 final sonra Fener'e kupa kaybettik,hem de İsmail Kartal gibi başında olduğu Fener'e.Lige berbat başladık,Avrupa'da gelen giden 4 atıyordu.Mal mal adamlara harcadığımız paralar yüzünden mali olarak berbat durumdaydık.Aysal da bunları gördü ve kaçtı.

Bunları şahsen 6 ay öncesine kadar net olarak göremiyordum.Aysal'ın kaçıp gitmesiyle emin oldum.Durum aynen bu.

6-0'ı alkışlamıştı bir de.Dürüstlük yeterli değil.Hatta biraz fırlama olması lazım başkanın.Yoksa Fener'le mücadele edilemez.

cok güzel bir örnek gösterdi ama onu anliyamaz kimse bu ülkede. Bana göre Özhan Canaydin - + kötü baskanlik yapmistir, ama Türkiye´de eksik olan sportif ruha sahipti kendisi.

Duygun Yarsuvat emanteci bir baskan, maalesef cok fazla konusarak cizgisini cabuk bozdu.

cok güzel bir örnek gösterdi ama onu anliyamaz kimse bu ülkede. Bana göre Özhan Canaydin - + kötü baskanlik yapmistir, ama Türkiye´de eksik olan sportif ruha sahipti kendisi.

6-0'ı alkışlaması benim için doğru değildi ama doğru bulana da bir şey demem.Aynısını şimdi de Hamzaoğlu diyor ama bana ters bu iş açıkçası.-,+ olayına katılıyorum.Canaydın döneminde 6 senede 2 şampiyonluğumuz var.Fena bir oran değil ama Avrupa'da en kötü dönemlerimiz de onun döneminde yaşandı diyebiliriz son 20 yılda.Arena'nın yapılmasına büyük emeği var ayrıca.

Divan kurulu ne işe yarar anlamıyorum.Adam asıl şike yapan Galatasaraylılar dese yine de bişey demiyecekler.Ne kadar duyarsız bir camia olduk.Şu an tüm Galatasaraylıların ayağa kalkması gerekirdi.

Alpayım neymiş o kötü niyet dediğiniz? Bize de söyleyin biz de bilelim :red:

6-0'ı alkışlaması benim için doğru değildi ama doğru bulana da bir şey demem.Aynısını şimdi de Hamzaoğlu diyor ama bana ters bu iş açıkçası.-,+ olayına katılıyorum.Canaydın döneminde 6 senede 2 şampiyonluğumuz var.Fena bir oran değil ama Avrupa'da en kötü dönemlerimiz de onun döneminde yaşandı diyebiliriz son 20 yılda.Arena'nın yapılmasına büyük emeği var ayrıca.
Uğur şu cümleyi kurduktan sonra Aysal'a nasıl saydırabiliyorsunuz anlam veremiyorum :red: Aysal'ın da 3 sene de 2 şampiyonluğu var, 2 süper kupa şampiyonluğu var, 1 TR Kupası Şampiyonluğu var. Aysal'ın Başkan olduğu üç sene boyunca hep şampiyonlar ligine direkt katılmışsın, 2 kere gruplardan çıkıp bir kere çeyrek final oynamışsın, Hagi'den sonra ilk defa Drogba ve Sneijder gibi dünya çapında yıldızları transfer edebilmişsin. Bunları yaparken de kulübün neredeyse bütün gelirlerinin polat döneminde ipotek altına alınmış olduğu bir zamanda yapmışsın. Basketbol ve Voleybol branşlarında gelen başarıları saymıyorum bile ki malesef şu anda bu branşlar kötü bir durumda... Transfere en çok parayı FT döneminde neredeyse 100 milyon avroya yakın bir bütçe ile harcamış ve bu kadar bir dediğini iki etmeyen adama ego mu yapmış? O yüzden mi göndermiş? Hem de sezon ortasında? Aysal salak bir adam değildi renkdaş o kadar da abartmayın. Futbol branşında özellikle FT ayrıldıktan sonra yaptığı hatalar başını yedi Aysal'ın... Bence öyle bir süreçte Mancini gibi bir markayı getirebilmek bile başşak ister! Bana göre Mancini hata değildi ama olmadı. Asıl hatayı malesef Prandelli denen bir ne idüğü belirsize güvenmekle yaptı. Bir de Ocak ayında yapılan anlam veremediğim ancak panik transferleri olarak niteleyebileceğim transfer dönemi kendisi için fiyaskodur. Ocak 2014 benim de son derece rahatsız olduğum bir dönem. Hala anlam veremiyorum. Lakin FT'nin bizi satıp şikecilerin yanında saf tutması kulübün kimyasını bozmuştur bu bir gerçek. Bu kimisine göre siyasi bir müdahaleydi kimisine göre ise Aysal-Terim ego savaşı... Ne olduğunu bilemem ama FT'nin bittiği gündür benim için...

Bir de bizim taraftarın ikiyüzlü davrandığı bir konu var ki çok gülüyorum :D Polat gitmemek için seçim kararı almamak için ayak diriyordu. Bizim taraftarda ulan koltuğa yapıştı bırakmıyor gibisinden saydırıyordu. En sonunda kuyruğuna teneke bağlayıp küfür kıyamet gönderdiler. Aysal kendisine karşı olumsuz bir tavır sezdim dediği anda seçim kararı aldı ve gitti. Koltuğa yapışmadı. Şimdi de kaçtı gitti diyorlar :D Bizim taraftarı da akıllı birşey zannederdim ama malesef değilmiş. Ne istediklerini bildiklerinden dahi şüpheliyim. Alın size şimdi Duygun Yarsuvat :) Hayır o değil bundan daha beterleri de gelecek merak etmesinler... Bu günleri de arayacak bu taraftar....

Not: Birileri gelip demeden ben diyeyim; Evet Tüpçü ile selfie çektirdi evet yav he he :asd22:

Beyler öncelikle sakin olalım.

Adamın demeçleri hiçkimsenin hoşuna gitmese de emanetçi olduğunu unutmayalım pls.

Boşuna emanetçi bir başkan için ceza almayın

Yahu 2011 yılında 2 sene üst üste şampiyon olacağız, fenerin sahasında kupa alacağız. Sneijder drogba gibi adamlat gelecek. Bruma gibi genç oyunculara yatırım yapacağız. Ş.liginde 2tur ve ç.final göreceğiz.
Ama bir tek şart var borçlar aynı kalmak şartı ile bunları başaracağız 1 milyar tl harcayacağız deseydi biri önce dalga geçerdik 3 senede 1 milyarı nasıl bulacağız diye.
Sonra rüyadan uyan diye dalga geçerdik. Ş.ligini geçtim iyi oyuncu alma potansiyelimiz bile yoktu.
Şimdi yok kulübü batırdı yok paramız kalmadı diye ağlamayı bir bırakalım. Borçları yönetmek yetenek işidir bu konuda geçmiş başkan başarılı bir yöneticiydi.
Bilmediği şey türkiye denilen yamyamların bulunduğu futbol ülkesinde hayaldi onunki.
Biz ne zaman az yükselsek her yerden baskı başlıyor bu ülkede içimizde bile kulübün liselilere bağlı olmasını isteyen bir yapı var çünkü çok büyük pasta.
Az kafayı çalıştırsak 5 yılda borç falan kalmaz ama kalmamasını istemeyen bir yapı ile yönetiliyoruz.

Neyse bu kokuşnuş ülkede bazı şeyleri bırakmak için geç bile kaldık. Alsınlar futbolu bi taraflarına sokunlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alpayım neymiş o kötü niyet dediğiniz? Bize de söyleyin biz de bilelim :red:

Uğur şu cümleyi kurduktan sonra Aysal'a nasıl saydırabiliyorsunuz anlam veremiyorum :red: Aysal'ın da 3 sene de 2 şampiyonluğu var, 2 süper kupa şampiyonluğu var, 1 TR Kupası Şampiyonluğu var. Aysal'ın Başkan olduğu üç sene boyunca hep şampiyonlar ligine direkt katılmışsın, 2 kere gruplardan çıkıp bir kere çeyrek final oynamışsın, Hagi'den sonra ilk defa Drogba ve Sneijder gibi dünya çapında yıldızları transfer edebilmişsin. Bunları yaparken de kulübün neredeyse bütün gelirlerinin polat döneminde ipotek altına alınmış olduğu bir zamanda yapmışsın. Basketbol ve Voleybol branşlarında gelen başarıları saymıyorum bile ki malesef şu anda bu branşlar kötü bir durumda...Transfere en çok parayı FT döneminde neredeyse 100 milyon avroya yakın bir bütçe ile harcamış ve bu kadar bir dediğini iki etmeyen adama ego mu yapmış? O yüzden mi göndermiş? Hem de sezon ortasında? Aysal salak bir adam değildi renkdaş o kadar da abartmayın. Futbol branşında özellikle FT ayrıldıktan sonra yaptığı hatalar başını yedi Aysal'ın... Bence öyle bir süreçte Mancini gibi bir markayı getirebilmek bile başşak ister! Bana göre Mancini hata değildi ama olmadı. Asıl hatayı malesef Prandelli denen bir ne idüğü belirsize güvenmekle yaptı. Bir de Ocak ayında yapılan anlam veremediğim ancak panik transferleri olarak niteleyebileceğim transfer dönemi kendisi için fiyaskodur. Ocak 2014 benim de son derece rahatsız olduğum bir dönem. Hala anlam veremiyorum. Lakin FT'nin bizi satıp şikecilerin yanında saf tutması kulübün kimyasını bozmuştur bu bir gerçek. Bu kimisine göre siyasi bir müdahaleydi kimisine göre ise Aysal-Terim ego savaşı... Ne olduğunu bilemem ama FT'nin bittiği gündür benim için...

Bir de bizim taraftarın ikiyüzlü davrandığı bir konu var ki çok gülüyorum :D Polat gitmemek için seçim kararı almamak için ayak diriyordu. Bizim taraftarda ulan koltuğa yapıştı bırakmıyor gibisinden saydırıyordu. En sonunda kuyruğuna teneke bağlayıp küfür kıyamet gönderdiler. Aysal kendisine karşı olumsuz bir tavır sezdim dediği anda seçim kararı aldı ve gitti. Koltuğa yapışmadı. Şimdi de kaçtı gitti diyorlar :D Bizim taraftarı da akıllı birşey zannederdim ama malesef değilmiş. Ne istediklerini bildiklerinden dahi şüpheliyim. Alın size şimdi Duygun Yarsuvat :) Hayır o değil bundan daha beterleri de gelecek merak etmesinler... Bu günleri de arayacak bu taraftar....

Not: Birileri gelip demeden ben diyeyim; Evet Tüpçü ile selfie çektirdi evet yav he he :asd22:

O cümleyi kurduktan sonra Canaydın ile Avrupa'da en kötü dönemlerimizi yaşadığımızı da söylemişim.Aysal başarı olarak Süren'den sonra 2. gelir son 20 yılda.Basketbolda tarihi başarılar elde ettik bu doğru.Ama şu anda kötü durumda olmamızın sebebi de Aysal.Çekildikten sonra yardım edeceğini söylemişti.Sponsor olsun o zaman bir zahmet.Ergin Ataman çağrı yaptı.

Aysal ilk baştan beri Terim'i istemiyordu.Bkz.başkan olduktan sonra ilk tv programı Telegol'de yaptığı açıklama

"Terim gibi Lucescu ile de görüşmediklerini açıklayan Ünal Aysal, “Martin Jol ile bir kontak kuruldu, ama ben kurmadım. Eric Gerets olabilir. Niçin olmasın ki? Teknik yapı içinde yabancılar da Türkler de var. Muhakkak ki Terim de alternatiflerimiz arasında. Tolunay Kafkas, Abdullah Avcı, Hikmet Karaman da beğendiğim diğer yerli hocalar. Disiplin ve milletlerarası tecrübe, teknik direktörü belirlerken benim kriterlerim olacak

Burada Terim'i istemediği çok açık.Terim'i hoca yapması için Ali Dürüst onu ikna etti.Aysal 2 şampiyonluk yaşayıp güçlendikten sonra Albayrak ve Dürüst'ü yönetimden atarak Terim'i istemediğini net olarak belli etti.TFF,Terim'i isteyince Terim'in işine geldi çünkü 5 puan gerideydik ve Fener tek kulvarda gidiyordu.Terim şampiyon olamayacağını biliyordu ve 6 ay önce salladığı tüpçünün emri altına girdi.Ayrıca Terim'in 100 milyon euro harcaması doğal çünkü yeni bir takım kurduk 11-12 sezonu başında.Yiğit,Cris gibi yanlış hamleleri olsa da genel olarak transferleri başarılıydı.

Terim gittikten sonraki hamlelerine gelirsek,Mancini kariyerli bir hocaydı ama sezon devam ederken yerli birini bulmamız gerekiyordu bence.Mancini ŞL'de bizi gruptan çıkardı ve Türkiye Kupası'nı aldı.Fena bir sezon geçirmedik bence.Ama Ceyhun-Drogba değişikliği gibi,her maçta farklı 11'le oynaması gibi çok kötü özellikleri vardı ve gönderilmesi gerekiyordu.Prandelli konusunda hem fikiriz zaten.

Aysal'ın kaçmadığı konusuna ise hiç katılmıyorum.

Yarsuvat´in yaptigi hükümet yada Fenerbahce yalakaligi degil, Cemaat düsmanligidir... Bu adam yillarini balyoz davalari, ergenekon davalari ile ugrasmak ile gecirmis bir hukukcudur...

Ancak Galatasaray onun siyasi emellerine alet olacak bir kulüp degildir, siyasi emellerini kendine saklamasi gerekir. Neyseki zaten gidicidr kendisi.

bebenin biride ikide birde aig hissesi deyip duruyor sanki parası geri ödenmedi aysalın.

büyük ihtimal hibe ettiğini falan sanıyor zavallı başkanının.

Geri
Üst Alt