🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

sen ve Hamdi

sikeyi koruyun sikeyi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence fazla yırtınmayalım.Göreve gelirken hakemler ve federasyon hakkında konuşmama emri almışlar.

Duygun Yarsuvat;
senden en fazla akp'nin zift medyasına spor yazarı olur, başkada bişey olmaz. Biran önce o koltuğu bırak. Durduğun her dakika büyük zararlar görmemize gebedir.

Şimdi bugün mecnun, korcan ve i akın'ı savunursa hiç şaşırmam.
İki hafta sonra aşkıyla yanyana oturacağı için zaten çok heyecanlanıyordur.

Ne para bulabiliyor,
ne projesi var,
Sırf hükümete yalakalık olsun diye gelmiş.

Aysala laf sokmaya çalışırken biraz araştırma yapsın . Lafa bakarım sözü Mevlana'ya ait değil , açıklandı bu . Aysal lafı ve söyleyeni bilmez diyene kadar bi baksın bence....

Albayrakla transfer döneminde sinir ettiler bizi.

Tmm para yok da en azindan oyuncu kiralabilirdin.

Tamamen rezalet degildi; bazi kazik oyunculardan kurtulduk ama ona ragmen kadrodaki zayif noktalari güçlendirmeliydi.

yapmadi

yine ilginç bir açıklama yapmış. bizi ligden atabilirler ne demek sanki balıkesir takımının başkanı konuşuyor.
bir an önce mayıs gelse de kurtulsak şu zihniyetten

Ne kadar karaktersiz baskan yahu

Polat bile bu kadar düsük degildi

ligden atiliriz diye aglamis bugün

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Nasil bi bela bu adam anlamadim ki.

Sanki tavuk atiyorlar anasini satim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nerden bulaştı lan bu adam bize. Polat dan sonra bir başkandan bir daha kolay kolay nefret edeceğimi düşünmezdim

I am the one who knocks!

Havuzdan çıkarsak ligden atılırız demiş galiba :red: Sen nasıl bir adamsın? Sen nasıl Galatasaray Başkanı olabildin? Hangi takım havuzdan çıkarsa ligden atılır desen anlarım ama bu cümle nedir ya? Bir de utanmadan hukukçuyum diye ortalıkta geziyorsun. Hukukçu dediğin adam bir laf söylemeden önce en az üç kere düşünür. Şikeyi akladın, azizi ve tayyibi yaladın, bizi ligden attın rahatladın mı başkan? Sen bugün Melo'nun ameliyatına sevinmiş ve şikebahçenizin akhisar mağlubiyetine üzülmüşsündür de şimdi :( Tez zamanda aponu da alıp defolup gitmen dileği ile...

Dede bu gece uzuntuden uyuyamamistir.

Iyi niyetli bir Baskan, eger iyi niyetli olmasaydi 10 Milyon avro harcardi bu sezon ortasinda. Cemaat düsmanligi disinda, bu adamin daha bir yanlisini görmedim. Ama hic degilse o konuda bile bir cizgide gidiyor... Cemaat düsmani bir insan, son 10 yilda Türkiye´de islenin hic bir davaya inanmaz. Fenerbahce´yalakaligi olarak görünmek istese de bu adam klassik Atatürkcü, Laik bir Gülen Cemaati düsmani. Bunu Galatasaray baskaniyken sürdürmesini begenmiyorum, ancak su ana kadar yaptigi her hamle iyi niyetli ve Galatasaray´in gelecegini düsündügünü göstermistir.

Havuzdan çıkma meselesinde sarfettiği cümleler fecaat bence.

Bizi ligden atarlar filan demiş. Hukuki olarak kağıt üstünde haklı görünse de Galatasaray daha çok para istiyor diye ligden atılması mümkün mü Allah aşkına?

Son düzenleme:
Duygun başkan aynen dediğin gibi sen git Galatasaray Üniversitesi ile ilgilen, oralarda koştur başkanlık sana göre değil.

Biraz sus Galatasarayı küçük düşürme, rakiplere korku vereceğine sürekli madara ediyosun.

Geri
Üst Alt